הרשימה שלי
The musical- דרמה חמודה מ2011. הצפייה בה גרמה לי לפרץ אהבה בלתי נגמר לChoi Daniel, אני לא חושבת שאי פעם חשבתי משהו כזה על שחקן, אבל מהדרך בה הוא מתנהג ונראה ומדבר אפשר להרגיש שממש טוב לו להיות עצמו. נוח לו בתוך העור שלו, בבגדי הדמות שהוא לובש, הוא משוחרר וחופשי ונוח. אני חושבת שבגלל זה נראה שיש לו כימיה עם כל אדם שנמצא איתו יחד על המסך. אף פעם לא ראיתי דבר כזה קודם. המבטים שלו, החיוכים שלו, הדמעות שלו, הכול נראה אמיתי כל כך, מעבר למשחק, מעבר למציאות. והדרמה עצמה ממש מתוקה, אהבתי את הרומנטיקה בה, לא מתקתקה וממש מציאותית. דרמה קלילה ומומלצת!
Shining inheritance- הדרמה הזאת הייתה ברשימה צפייה שלי מלא זמן וכל פעם נרתעתי בגלל שלא חשבתי שאפשר לסחוט עוד משהו מסיפור סינדרלה, אבל הדרמה הזאת הפתיעה אותי. היא עניינה אותי מהדקה הראשונה, אפילו שהסיפור אמור היה להיות ממש דרמטי, הדרמה הייתה די מתונה והדמויות היו מעניינות. ציפיתי לרומנטיקה בהתחשב בעלילה, אבל הרומנטיקה הייתה גם די מתונה. אז לא ברור לי מה בדיוק אבל משהו פשוט עבד לי
Witch's romance - עשיתי מרתון איך שהדרמה נגמרה. חילקתי אותה לשני חלקים. עד פרק שמונה- אהבתי, אהבתי, אהבתי את סיפור האהבה של הראשיים ומפרק שמונה- אהבתי, אהבתי, אהבתי את החבר הכי טוב של הראשי ומערכות היחסים שלו עם כל דמות שהיא.
One warm word- לצפות בדרמה הזאת היה מוזר. מצד אחד, לא יכולתי להפסיק. מצד שני, כל הזמן רק רציתי להפסיק. העלילה עצמה הייתה די לא ברורה ולא כל כך הבנתי את כל היחס של הדרמה לאהבה ומערכות יחסים ובכל זאת, היה בה משהו ממכר והרבה שחקנים שאני אוהבת, בעיקר השחקן Lee Sang Woo, שאפילו אם היו נותנים לו לשחק עם עציץ הוא היה מצליח להפוך את זה למעניין.
Angel Eyes- אני צופה בה עכשיו. שני הפרקים הראשונים היו מדהימים. Kang Ha Neul פשוט
ועד עכשיו אני די מרוצה. הראשית קצת מעצבנת אותי, אבל זאת השחקנית ולא הדמות. אני לא יודעת מה יש בKoo Hye Sun, אולי טראומה מבנים על פני פרחים- הדרמה היחידה שדילגתי בה על חלקים והתפללתי שהפרקים יגמרו כבר, אבל היא נראית כאילו היא לא חופפת שיער ויש לה ריח של חתולים וזה קצת מעצבן אותי
. גם יש לה צחוק מביך כזה והבעות פנים מוזרות. אבל חוץ מזה, אני ממש נהנית והדמות של Seung Ri פשוט קורעת עם המבטא המצחיק שלה