הרשימה שלי
בהתחלה היה לי קצת קשה להתרכז בדרמות בין האזעקות לחדשות, אבל במהלך השבוע חזרתי לכושר צפייה מתוגבר ולאסקפיזם החביב עליי
סיימתי את Sword and Flower - עוף מוזר לאורך כל הדרך. רחוקה מלממש את הפוטנציאל של השחקנים המוכשרים, אבל בכ"ז השאירה אותי עם כמה תהיות על כוח ושלטון...
סדרות רצות:
Wonderful Days - פירוט בשרשור הנפרד, בסה"כ נחמד לי
You're All Surrounded - השחקנים עושים עבודה טובה בסה"כ, אבל אין לי קליק עם הדמויות והעלילה כ"כ צפויה לטעמי. אני ממשיכה להמריץ במרץ, ושמחה שנשארו רק עוד שני פרקים
High School King of Savvy - אני אוהבת את הדינמיקה בין הראשיים וסו אין-גוק לוהט! (איך כתבו עליו בבלוג thecrazyahjummas החביב עליי - Thank you to the stylists who put Seo In Guk into those awesome sexy sleeveless exercise shirts with the hoodies.)
יחד עם זאת, יש לי תחושה שמתמקדים יותר מדי בסצנות במקום העבודה, ופחות מדי בביה"ס ובבית...
Trot Lovers - ממשיכה ליהנות מהסדרה ומהקול של און-ג'י
Fated to love you - כן, התפתיתי להתחיל עוד סדרה בקצב קוריאה, וזה בהחלט היה שווה! סדרה כייפית עם איזון מוצלח בין הומור קורע ובין רגעים נוגעים ללב. הראשיים מצוינים
בגזרת הסרטים, צפיתי ב-She's on Duty וב-My Tutor Friend בניסיון להסיח את הדעת... אבל לא התלהבתי במיוחד.
שבוע טוב ובטוח לכולנו!