קשה, פשוט קשה. בחור שהיה תלמיד שלי פעם נהרג השבוע. ממש קשה. כל פעם רואה משהו כדי לא לחשוב...
הסרטים:
Once Upon a Time in China & America 1997 - סרט ישן של ג'ט לי. סין, הונג קונג. מין מערבון כזה. דיי בינוני.
Ip Man: The Final Fight 2013 - גם סין, הונג קונג. טאייוואן. מכל סרטי איפ מן שראיתי, נראה לי, הכי חלש. לא גרוע, פשוט בינוני. או שזה בגלל שמצב הרוח ירוד...
Special ID 2013 - סרט של דוני יין. אקשן קרימינלי נחמד למדיי. דוני יין היה מוצלח בתפקיד אבל התסריט לא מדהים.
Always 2011 - בכוונה הדגשתי את הסרט הזה כי אני מאוד ממליצה עליו. סרט קוריאני עם סו ג'י סאב בתפקיד ראשי. מקסים. מרגש. מעניין, העלילה לא עוזבת לרגע. זאת דרמה רומנטית מרגשת על מישהו שהתדרדר מאוד בחיים שפוגש בחורה עיוורת חמודה ואופטימית. נוצר יניהם קשר שמחזק את שניהם. סרט חובה.
התחלתי לראות את הסרט SOO 2006. בינתיים לא מדהים. נראה מה יהיה בהמשך. זה על שני אחים תאומים שהופרדו כילדים וניפגשו כמבוגרים. אחד מהם נהרג והשני מנסה לנקום את הרצח.
הדרמות:
המשכתי לראות את Fashion 70's. אני בפרק 6. מעניין ... יש שם קצת עניינים פוליטיים, הקור הגרעינים, התערבות של ארה"ב... מדהים עד כמה שזה הזכיר לי את המצב בארץ. זאת לא סידרה עליזה, במיוחד לא בהתחלה כשמראים את מלחמת האזרחים של 1951. המשך הסידרה הוא בשנות ה-70 ואני רק בתחילת הסיפור. נחיה ונראה מה יהיה הלאה. מה שבטוח זה שאראה אותה את כולה אפילו רק כי ג'ו ג'ין מו שם בתפקיד ראשי. אבל הבנתי שזו סידרה ממש טובה אז בטח גם אהנה.