(Hot Young Bloods/Hot Blooded Youth (2014 - מכיל
הבטחתי לחפור עליו בהודעה נפרדת, אז הנה. זאת רק דעתי האישית.
תקציר ומידע כללי על הסרט - http://en.wikipedia.org/wiki/Hot_Young_Bloods.
דיעה אישית:
צפיתי בו כי חיפשתי משהו קליל ומטומטם שלא ידרוש ממני לחשוב והעלילה נשמעה נחמדה, אבל זה היה קצת יותר מטומטם ממה שחשבתי והסרט פשוט לא סיפק את הסחורה.
אני מכירה את ארבעת השחקנים הראשיים ממקומות אחרים ואני אוהבת את כולם, אבל הפעם זה פשוט לא עבד, וממש חבל לי.
זה הדבר הראשון שאני רואה עם Lee Jung Suk שאני ממש לא אוהבת. לא את הסרט בכללי, ולא את הדמות שלו.
הסרט אמור להיות סרט גנגסטרים תקופתי שמתרחש בתיכון, אבל גם בתור סרט גנגסטרים הוא לא היה משהו (סליחה, אבל אני מעדיפה את היפנים בקטע הזה) וגם בתור סרט תיכון הוא לא היה להיט.
מכיל
בחלק מהקטעים!
נקודות חיוביות:
-השחקנית ששיחקה את המורה שיחקה גם ב Witch's Romance, והיה גם תפקיד אורח של סנגהו מ Wonderful Days. היה נחמד לראות אותם
-ההתחלה הייתה קצת צולעת, אבל זה השתפר בהמשך.
נקודות שליליות:
-האופנה (הבגדים והשיער). אני יודעת שזה סרט תקופתי ושזה חלק מהקטע, אבל זה מזעזע. מזל שזה כבר עבר מן העולם.
-הקיטש. בעיקר בסצינת הסיום.
- חוסר אמינות בחלק מהקטעים.
למשל - בקטע שהם הלכו מכות ברכבת. כי בכל רכבת נוסעת הדלת של הקרון פתוחה בזמן הנסיעה, בעיקר כשהרכבת נוסעת על גשר מעל נהר. מעניין שזה קרה גם בדיוק כשהם החליטו ללכת מכות אחד עם השני
.
עוד משהו - בסוף רק Lee Jung Suk החלש שרד את הנפילה באורח פלא בעוד שהבחור השני, שהיה יותר חזק ממנו לא שרד אותה. כי גם זה תמיד קורה במציאות
ציון - 6.0, וגם זה רק בגלל שאני אוהבת את הקאסט וכי היו שם כמה קטעים יותר טובים.
לסיכום - אם אין לכם משהו אחר לעשות (או אם אתם חייבים לראות את כל מה שמישהו מהם שיחק בו) תראו את זה, אחרת תוותרו עליו.
כבר צירפתי את הפוסטר בהודעה הקודמת, אז הפעם קצת תמונות אחרות של הסרט