האמת היא שזה תלוי בכמה אני אוהבת אותם ובכמה סדרות/סרטים איתם
אני עוד צריכה להשלים..
למשל, יש שחקן יפני אחד שאני אוהבת, אבל הוא באמת מופיע בכל חור (ואני לא צוחקת), אז בלתי אפשרי לראות כל דבר שהוא השתתף בו.
במקרה הזה די וויתרתי מראש על לראות את כל הדברים שלו, אבל אם אני אמצא סידרה שמעניינת אותי בגלל העלילה וכדומה ואני אראה שהוא משחק שם אני בטוח אצפה בה, ואפילו יותר מהר מהתיכנון המקורי שלי.
מה שכן, אם ישעמם לי ואני אחפש סידרה לראות (מה שכנראה לא יקרה כי הרשימה שלי רק הולכת ומתארכת כל הזמן במקום להתקצר
), יש סיכוי טוב שאני אחפש משהו שהוא השתתף בו, אבל אני אבחר גם לפי העלילה ולא רק בגלל שהוא שם.
בגדול אצל רוב אלה שאני אוהבת זה בונוס נחמד אם אני רואה שהם שם, אבל בסופו של דבר זה עדיין נקבע לפי מצברוח, עלילה וכדומה, חוץ מכמה מיוחדים (אבל מעטים
) שאני באמת רואה כל דבר שהם נמצאים בו, גם אם לוקח לי שנה להגיע אליהם, ובהנחה שאין לי 800 סדרות/סרטים להשלים איתם.
וגם את חלקם אני מאתרת כשהם עוד חדשים ולא הכי מנוסים ויש להם תפקידים קטנים בכל מיני מקומות, אז אפשר להגיד שאני מתקדמת ביחד איתם והרבה יותר לי לעקוב אחריהם ככה כי גם אין לי יותר מדי מה להשלים איתם, אז זה בד"כ סרט/סידרה פעם בכמה חודשים-שנה ככה, שזה לא נוראי וגם זה בד"כ בא בול בזמן
בתכלס אצל מי שאני אוהבת ולא נכלל במעטים שאני אעקוב אחריהם בפנאטיות זאת בעיקר משאלה לראות את כל מה שהם משתתפים בו (בעולם אידיאלי בו יש לי מלא זמן פנוי לעשות את זה וכל הסדרות/סרטים שהם השתתפו בהם מעולים ומעניינים אותי), כי אני יודעת שאני לא אצליח לראות את כל הדברים שהם השתתפו בהם מסיבות כאלה ואחרות. מה שכן, אני עדיין מנסה לעמוד בזה כשיוצא לי, ואני כן מנסה לראות מדגם מייצג או דברים שיותר מעניינים אותי מבין כל מה שהם עשו.
Wonderful Days מיוחדת, ולא בקטע טוב. האמת היא שלטאקיון יש מזל שאני יודעת שהוא מסוגל ליותר מזה ושאני עדיין מצליחה למצוא מדי פעם קטעים טובים שלו למרות הכל, אז אני לא מאוכזבת ממנו לחלוטין.
וגם הסדרה הזאת טובה בלגרום לקאסט שלה לשחק בצורה ממש גרועה, גם אם הם יודעים לשחק
מצטערת על החפירה