אני מסכימה איתך.. (יש
ים ל Gap Dong בתוך ההודעה)
האמת היא שבאיזור פרק 17 די נתקעתי ולקח לי קצת זמן לסיים אותה, ועד אז היא זרמה לי ממש טוב.
בקשר לרוצח - אני מסכימה איתך. זה כאילו היה יותר מדי קל, אחרי שכל הסידרה הם התאמצו למצוא אותו ללא הצלחה.
בנוסף לזה, אני גם לא מבינה איך הוא הצליח לעבוד על הפסיכיאטרים בכזאת קלות אחרי שתפסו אותו. התפקיד שלהם הרי זה לזהות מתי מישהו באמת חולה נפש ומתי מישהו מעמיד פנים, ואני מניחה שלא חסרים פושעים שמנסים לזייף בעיות פסיכיאטריות, אז הייתי מצפה מהם לעלות על זה קצת יותר מהר..
ובכלל, בכל הפרקים הראשונים גם המשטרה לא יצאה הכי חכמה שם, עם כל ההאשמת שווא של הראשי
בקשר ללי ג'ון - דווקא אהבתי את זה שהוא ניסה להיות אנושי, אבל את צודקת, בתור פסיכופת הוא לא אמור לעשות את זה או להראות רגשות כלשהם. ובסופו של דבר הוא גם לא הצליח להיות אנושי כי הוא עדיין פסיכופת.
האמת היא שלא רציתי שהוא ימות. אני מבינה למה הם סיימו ככה את הסידרה, אבל אם הייתי צריכה לבחור את הסוף שאני רוצה הייתי שולחת אותו לכלא/מוסד פסיכיאטרי עד סוף החיים שלו, ואיפשהו גם קיוויתי ש Ji Ul עדיין תצליח לשנות אותו אפילו קצת..
כנראה שהוא עשה את התפקיד שלו טוב, כי הוא גרם לי לרחם עליו לא מעט במהלך הסידרה, ואז כמה דקות אחרי לחזור לשנוא אותו כי הוא עדיין פסיכופת.
ואני מסכימה, דרמה טובה, עלילה מעניינית ומותחת ושחקנים מעולים