הבחירות שלי, tvN שולטת אין מה לעשות :]
אז לאחר שplus nine boys הסתיימה ובחרתי לפחות פעם-פעמיים, ואז בחרתי בiron man שממש הפתיעה אותי.
אבל אין ספק שערוץ הכבלים tvN עושה בית ספר לשאר הערוצים, והוציא לנו דרמה עמוקה וחודרנית Misaeng.
אז כן הבחירה שלי היא ללא ספק Misaeng שלפי דעתי גם רמה אחת מעל שאר הדרמות.
השאלה היא למה? עקרונית קשה לי להסביר במילים, אני אנסה טיפה. הדרמה השפיעה עלי לא בקטע של הזדהות אישית
אלא הזדהות עם הדמות. הוא נכנס עמוק לתפקיד, הדרמה עמוקה, ראלית לחלוטין, בהתחלה חשבתי שהולכים לתת לנו
כאן דרמות הומור, מה שלא היה ולא נברא אלא ההפך, נכנסו כאן להיפוך של אפילו קצת אפלה סביב הדמויות, כמה קשה
זה להתקבל לעבודה חדשה כשאין לך שום דבר ביד, כמו תעודה/דיפלומה, ואז מראים איך בעצם הדמות נבנית לאט לאט
יחד עם שאר הדמויות, ואיך הראשי מרגיש כל פעם משהו שונה, ותאמינו לי הוא מדהים.
השחקן הצעיר Siwan שבעצם מגיע בכלל מהלהקה הקוריאנית ZE:A, ושיחק בTRIANGLE הקודמת שם הוא היה מרתק,
כאן הוא פשוט שובר אותי עם המשחק. הוא משחק כל כך נכון את הדמות, ונותן ביצועים מאוד מעניינים לנו כצופה.
אני אוהבת את זה שהוא ישיר, כנה, עובד קשה, וכשהיה קטע בפרק 2 שפשוט הוא כעס על העולם שהשאירו אותו לבד
במערכה, הוא אפילו לא דמע אלא אני פשוט דמעתי בשבילו, קטע ענק.
אני באמת ממליצה לראות את אחת הדרמות המעניינות של השנה, מבחינתי לפחות.

שחקנית השבוע שלי - שין סה קיונג. ואו כמה שהיא משחקת נפלא בiron man, היא מרגשת, היא מצחיקה, היא חמודה,
יש לה כימיה פשוט מעולה עם לי דונג הוק, ואני ממש נהנית ממנה בדרמה הזאת, שאפו סה קיונג, הוצאת ממני בחירה :]