חזק בפאזה של סרטים, רשימה ענקית
Monster קוריאה 2014 מה זה חיכיתי לסרט, חשבתי שיהיה ממש מעניין וחזק. אכזבה. סתם לא משהו. אפילו לא יודעת מה להוסיך לזה. סתם מלא דם. לא אוהבת סרטים כאלה.
Tabloid Truth קוריאה 2014 זה סרט אקשן נחמד ותוסס
City of the Rising Sun קוריאה 1998 דיי ענתיקה, ראיתי רק בגלל Jung Woo Sung שבתפקיד ראשי שם ביחד עם Lee Jung Jae שאותו אני לא ממש אוהבת. לא יודעת אם הסרט טוב, משום מה אני לא מסתדרת עם סרטים קוריאניים של שנות התשעים. אבל שרדתי אותו עד הסוף ואפילו לא סבלתי הרבה. מצד שני לא יכולה להגיד שנהנתי מאוד.
The Storm Riders הונג קונג 1998 פנטזי טיפוסי של אותה התקופה עם קרבות יפים וכל מיני כוחות על הזויים. בגלל שאני שרוטה על הסגנון אז זה היה בסדר. אבל האמת, ראיתי גם טובים יותר.
The Road Home סין 1999 בתפקיד ראשי Zhang Ziyi . סיפור מעניין על מורה כפרי מבוגר שנפתר והבן שלו מגיע ומטפל בענייני קבורה. תוך כדי זה הסרט מספר את סיפור האהבה בין ההורים וכמה הדרך הביתה חשובה.
The Pirates קוריאה 2014 קומדיית אקשן תקופתית נחמדה לגמרי. ממש נהניתי.
The Fatal Encounter קוריאה 2014 הסרט החדש שהיון בין. סוף סוף ראיתי אותו. סרט מרשים ביותר, היה נחמד לראות אותו על המסך הגדול אבל גם בבית זה היה יפה. גם מבחינת התקופה היה מעניין, הסרט מדבר על התקופה של מעבר ממלכת גוריו לממלכת צ'וסון. דבר אחד היה חסר: דיברו כל כך הרבה על ההכנות של הון בין לסרט הזה, על אימונים על מכשירים ובלה בלה בלה. בפועל הוא בקושי הלך מכות וחבל.
11:00 AM קוריאה 2014 זה סרט מדע בדיוני על מכונת הזמן. זה לא נראה כמו בחזרה לעתיד, זה סרט טרגי למדי ועם טוויסטים מעניינים. מלא שחקנים טובים, Jung Jae Young בתפקיד ראשי מורכב ומעניין.
Crimes Of Passion סין 2013 סרט אקשן מעניין מאד עם כל מיני הפתעות בעלילה. עד הסוף לא מבינים אם זה סרט פעולה או דרמה.