שני סרטים, סדרה אחת מודרפת, וכמה הגיגים על אמונה
נתחיל מ
you're my pet (2011). אני לא אחד שקורא תקצירים, ואם הייתי קורא את התקציר הייתי חוסך לעצמי את בזבוז הזמן הזה.
היא- עורכת באיזה מגזין אופנה קשוחה, ממורמרת, חסרת לב, ומחפשת משום מה כלב לדאוג לו מכיוון שהקודם שלה מת (...). הוא- חבר של אח שלה (למיטב הבנתי), זקוק לתספורת, מטומטם, זקוק לחינוך, ויאדה יאדה יאדה....... שרדתי אולי 24 דקות או משהו בסגנון לפני שהחלטתי לירות בעצמי, לעשות בעצמי החייאה מפה לפה ולעבור לפורנו לגייז. שם לפחות לא גורמים לי שיעמום אדיר.
3.5 בסולם דרמהליסט. לא לטרוח אפילו לפזול לעין הסרט הזה אלא אם את או אתה סדיסט/ית.
הסרט השני,
two weddings and a fuarrel מ2012. ראיתי בתקציר בהרף עין הומואים ולסביות- מהר "השגתי" אותו לעצמי. מדובר בדרמה קומית שמספרת את סיפורו של מין סיו, הומו ממוצע בקוריאה שטס לקוריאה כדי להתחתן במרמה עם לסבית כלשהי שעד סוף הסרט לא קלטתי מה השם שלה, וכנראה שזה גם לא משנה כהוא זה. מין סיו מתאהב בגבר כלשהו במהלך הסרט ו...... זהו. כן. אחלה עלילה. כמובן שיש עלילה משנית, אבל למען האמת.... היא לא מעניינת במיוחד.
הדמות שלו הייתה די אנמית לטעמי, מלבד סצינה אחת עוצמתית (כן, זו שקשורה ללוויה שאוזכרה כבר בשם הסרט) - לא התחברתי יותר מדי. כן שועשעתי פה ושם מקטעי קומדיה שנוגעים לחדר המיטות. הקטע שהכי נהניתי ממנו, לצערי, היה קטע הסיום שהיה מצוייר כולו. הקטע שלפניו בו הקאסט מחליט להתנהג כאילו הם בבולוויד ורוקד לאורך שיר מטומטם זכה להיות הקטע הכי גרוע בכל הסרט הזה, לצד בניית העלילה הקלושה והמפרכת. הבעיה עם סרט כזה עם שם כזה שהוא כולו מספיילר את הסרט אז די ציפיתי שמישהו יתפגר. ואכן, מישהו מתפגר. הבעיה? זה לא מישהו מעניין בעליל.
4.5 (לראות אך ורק אחרי שתייה מרובה של סוג'ו, ובתנאי שאתם שיכורים מדי)
סדרה שהודרפה-
תיכון 2013. כבר חפרתי עליה לא מזמן, אז רק אחזור בקצרה -
שחקן בן 25 לא יכול לגלם תלמיד בכיתה י'. זה תקף גם על שאר הקאסט.
וכמה הגיגים על '
אמונה'- לא ברור לי למה לפעמים מאריכים סדרות. ולמה אני דווקא בוחר בדרמות ארוכות בנות מאתיים פרקים (סתם להגזמה). הגעתי לפרק 15 מתוך 24 ואני מרגיש כאילו המסטיק הוא החבר הטוב שלי. מלבד זאת לי מין הו מקסים ויש לו תפקיד מצויין כאן. אני תוהה איך העלילה תתקדם, אבל גם תוהה האם יש חומר שממיס דבק ומסטיק כי נראה ששניהם חברו יחדיו כדי למתוח את הסבלנות שלי.
ושנייה אחת על
טאצ'ה- דרמת הימורים נחמדה. יש דרמה כבר בפרק הראשון (וכן, יש שם גם ילדים, כדי לתת רקע מסויים לכל הדרמה המתהווה) יש מתים, יש רשע מעניין, יש את האן יי סיול המקסימה, רק למה כל פרק הוא שעה וחצי בקירוב??????? זה כבר הופך לסרט דרמה בהילוך איטי. למתעניינים- שם הדרמה הוא Tazza (כמה לא מפתיע...........)
ו.....זהו