שבוע טוב :]
היי מזמן לא נכנסתי ורשמתי, אז הגיע העת.
1. Healer - הדרמה של ג'י צ'אנג ווק ופארק מין יונג בהחלט חביבה וחמודה לעין. ראשית, הסיפור של כל השכיר חרב שמבצע
עבודות למען אחרים, ואז מתקרב לבחורה בצורה כזו או אחרת, ולאט לאט נרקם קשר, היה מאוד חביב.
רוב הדמויות בדרמה נחמדות, זה לא אפל מדי, ולא טרגי מדי, זורם, קליל, מהנה. אני מאוד אוהבת את הקשר בין הראשיים
שלנו שדי מתאימים אחד לשנייה, ומשחקים מעולה.
2. Punch - הדרמה החדשה של קים רה וון כרגע הדרמה הטובה ביותר לעונה הזאת. פשוט דרמה מדהימה. העלילה
מורכבת, חשיבתית, עמוקה, טרגית, גאונית עם משחק ענקקק של רוב השחקנים. אני ממש אוהבת את הדרמה הזאת מכל
בחינה, יש לה פסקול מעולה, ובאמת להסיר את הכובע בפני קים רה וון שמשחק פשוט נהדר כאן.
3. Pinocchio - הדרמה של פארק שין יי הסתיימה, ואני אומרת YAYYY!!! ואו הם האריכו את זה על יתר מידה ללא
סיבה, זה כבר היה מעיק.. אני מודה שאני אישית מאוד אהבתי את הדרמה, ואז לקראת פרק 16 ומעלה, זה התחיל
להציק.. יותר מדי מרחו ללא סיבה, העלילה התעוותה ולא הועילה, אבל מן העבר השני, זאת הייתה דרמה ייחודית וטובה.
הרומנטיקה של הראשיים פשוט עבדה מעולה, רוב הקאסט עשה עבודה נהדרת, היו רגעי צחוק, רומנטיקה, אפל וקליל
ביחד, טרגי טיפל'ה, לא יודעת אהבתי חח.
Modern Farmer - כן סיימתי אותה רק עכשיו... אני מוכרחה לומר שהיא הייתה הפתעה לאורך כל הדרך, אחת המצחיקות
של שנת 2014, אהבתי כמעט את הכול מלבד הסוף שהיה דבילי ולא הגיוני...
הרוב המכריע ממש זרם, העלילה זרמה, היה מצחיק, היה פשוט קאסט ענקקק של שחקנים כולם דפקו כאן הופעה,
וממש ממש נהנתי מכל רגע של הדרמה.

זהו עד כאן, לאט לאט אני משלימה עוד ועוד דברים, אני ממש ממש ממש ממש מחכה לדרמה של היון בין בכיליון עיניים.
החלטתי לשים את KILL ME HEAL ME במצב HOLD. נחכה שיצטברו להם פרקים ואז נראה..
אין מצב שאני אחכה לדרמה של ביני, אחריה אני יעקוב כל שבוע..