הכל טוב
שכחתי מה זה בחירה שבועית
אבל הנה הרשימה שלי:
- U-Turn - מיני סדרה עם סו ג'י סופ בתפקיד ראשי. זה מן פרסומת של איזה רכב. כמה פרקים בני דקות בודדות. אבל נחמד. תמיד שמחה לראות אותו
אם אגיד על מה היא אז זה יהפך לספויילר אז
- One Sunny Day - גם זו מיני סדרה, אבל אינטרנטית. סיפור רומנטי נחמד
- You Who Came from the Stars - גמרתי אותה. נחמדה מאד. אולי ראיתי אותה בתקופה עמוסה מכל הבחינות ולא נתתי לה מספיק תשומת לב אבל נהניתי לראות בכל זאת
- Bicheonmu - סיימתי אותה. מסוג הסדרות שכולם מתים בהם וזה ברור כבר מהפרק הראשון. אבל ג'ו ג'ין מו בה חתיך הורס ברמות ממש בכל פריים
. מי שמתעניין, העלילה היא דומה במסגרת שלה לקיסרית קי אבל הדגש כאן על אמנויות לחימה וקשרים בין אישיים של אהבה, שנאה, קנאה, נקמה.הרבה קרבות על חרב שעפים באוויר. לא כולם אוהבים את זה אבל אני כן
לסדרה הזו יש שתי גרסאות - סינית הארוכה בת 30+ פרקים וקוריאנית הקצרה בת 14 פרקים. ראיתי את הקוריאנית. שתי גרסאות הן בגלל שהפרוייקט משותף לשתי המדינות.
- Hyde, Jekyll, Me - ממשיכה לראות בקצב השידור. מאוד נהנית
בגלל שעכשיו אנחנו בדיוק באמצע אז זה שיא המתח במתרחש שם. רוצה כבר לראות מה יהיה הלאה!
- Kill Me, Heal, Me - כנ"ל. מחכה בקוצר רוח לפרקים של השבוע. בפרק השישי היה טוויסט עלילה מעניין.
- Punch (החדשה, שהתחיל בדצמבר) - ממשיכה לראות, ראיתי 6 פרקים. מצאתי את עצמי ממש נכנסת למתח עם העלילה. מחכה לתרגום הרוסי כי אין לי כוח לראות דרך ויקי, האפליקציה שלהם מעצבנת.
- Cain and Abel - גם ממשיכה, ראיתי רק 2 פרקים בינתיים, גם אזוז לאט איתה כי רוצה תרגום רוסי שנוח לי יותר לראות איתו
- SPY - חשבתי להתחיל השבוע אבל לא הספקתי עדיין
הסרטים:
- The Girl's Ghost Story (Mourning Grave) 2014 - סרט איימה עם רוחות רפאים בבית ספר. סבבה כזה, לא מפחיד מאוד
- Ghost House 2004 קומדיית רוחות רפאים עם Cha Seung Won. סרט משעשע אבל לא מדהים
אם תשאלו למה שני סרטים ושניהם עם רוחות רפאים אז זה כי ראיתי ביחד עם הילדים שלי, לפי הבחירה שלהם
בתכנון לראות בקרוב שני סרטים תוצרת סין והונג קונג, שניהם סרטי פעולה:
Overheard 3 - כבר ראיתי שניים הראשונים אז אין מצב שאפספס את השלישי
רובם שם אותם שחקנים מפורסמים אבל העלילה שונה בכל פעם כך שהמשותף ביניהם רק הנושא והשחקנים. קונספט מעניין וכך גם הסרטים.
The Virus Factor - ניקולס צה וג'יי צואו בתפקיד ראשי אז דיי חייבים לראות את זה מבחינתי
שומרת את הסרט לראות עם הבנים שלי כי זה גם עתידני סקיי פיי כזה וגם מלא אקשן, מרדפי מכוניות, פיצוצים ויריות - בדיוק סרט לבנים