הרשימה שלי
סדרות בקצב קוריאה:
Heard It Through The Grapevine - אני עדיין ממשיכה להנות ממנה.
Let's Eat 2 - אני מחכה שפרקים 7-8 יתורגמו במלואם כדי לצפות בהם, ועל הפרקים הקודמים כבר דיברתי בשרשור של הסדרה.
The Lover - היא עדיין הפתעה בשבילי, כי לא ציפיתי להנות ממנה, ואני באמת מחכה לפרקים הבאים.
היום יצא פרק 4, ואני מחכה לתרגום שלו (ולכמה הבהרות שאני מקווה שיגיעו בפרק הזה, כי הם נהיו קצת טרולים
)
לדעתי פרק 3 היה הרבה יותר טוב מהפרקים לפניו והיו גם קטעים יותר רציניים בין כל הקטעים המפגרים\שטותיים שיש שם באופן קבוע.. (אם אתם מחפשים משהו אינטלקטואלי ועל רמה, זאת ממש לא הסדרה בשבילכם).
אני רוצה לנצל גם את ההזדמנות כדי לפרגן ל
Choi Yeo Jin שהיא ממש טובה שם והיא מצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש
.
סדרות אחרות:
Valid Love - לצערי לא התקדמתי איתה מאז השרשור הקודם, אני מקווה להתחיל להתקדם איתה..
העונה השנייה של "נשיקה שובבה" היפנית שאני ממשיכה להנות ממנה.
סרטים שראיתי:
The Technicians (ידוע גם כ
The Con Artists) - אני מודה שהתחלתי לצפות בו בגלל הקאסט (למרות שיש לי פינה חמה לקים וו בין ול-לי היון וו, אני מחבבת גם את היתר) ובגלל שאני אוהבת סרטי פשע\מתח\פעולה\אקשן, אבל הסרט הצליח לעלות על הציפיות שלי.
ההתחלה שלו קצת איטית יחסית בגלל שזאת די הקדמה לעלילה העיקרית, אבל בהמשך זה משתפר.
אה, וגם מזכירים את ישראל (אני מצרפת תמונה שלא תגיד לכם כלום על העלילה\הקשר)
בקיצור, אם אתם אוהבים סרטים בסגנון - לכו לראות, ולא רק לאוהבי קים וו בין\לי היון וו\שאר הקאסט.
שמישהו ילהק כבר את
קים וו בין לתפקיד ראשי בדרמה, מגיע לו
(ואם כבר תלונות - ל-
לי היון וו גם מגיע תפקיד נורמלי בדרמה. עד מתי תפקידים שוליים?
)
Love Forecast (ידוע גם כ
Today's Love) - סרט rom-com טיפוסי וחביב, אבל לא הרבה מעבר לזה.
עם כל האהבה שלי לסונגגי,
Moon Chae Won גנבה לו שם את ההצגה.
מיועד בעיקר למי שמחפש קומדיה רומנטית טיפוסית ולחובבי
לי סונג גי ו Moon Chae Won.
אה, וגם מר גומות של דנה מופיע שם בתפקיד משני
סרטים בתכנון:
אולי סרטי
Chingu כי בא לי לראות עוד משהו עם קים וו בין ול Twenty עוד אין תרגום (לפחות לא שמצאתי..)
אולי
The Pirates.
ואני מחכה בסבלנות לתרגום של
Twenty ו
Five Eagle Brothers.