הרשימה שלי
סרטים:

Reign Of Assassins 2010 סין Jung Woo Sung & Yeoh Michelle זהו סרט פנטזי ואמנויות לחימה טיפוסי אבל שניים הראשיים ממש טובים והסיפור דיי מעניין. מי שמכיר את השמות אז הראשי הוא שחקן קולנוע קוריאני מאד מאד מפורסם וממש טוב באמנויות לחימה. גם את מישל יאו אני מאד אוהבת. יפה מאד ולוחמת מדהימה. מתקרבת לפנסיהאבל נראית מיליון דולר.

Tian guan ci fu (How to Choose A Royal Bride) 1985 הונג קונג
Picture of a Nymph 1987 הונג קונג - שני אלה סרטי פנטזי ישנים טיפוסיים עם שטויות ואמנויות לחימה. אבל אני מה לעשות ואני מתה על השטויות האלה אז כל פעם מוצאת עוד ועוד סרטים שלא ראיתי עדיין

From Vegas to Macau II - זה סרט שני על אותם החבר'ה פחות או יותר. הוא יותר אקשן מהראשון והרבה יותר שטויות. הבן שלי ממש אהב אותו. קצת הזכיר לי את הקינגסמן ברמת הפיגור. בכל מקרה סרט קליל מצחיק ועם מלא אפקטים ושטויות שונות.

Balzac and the Little Chinese Seamstress סין/צרפת 2002 - זהו סרט שחיכה לי מלא זמן ומשום מה חששתי שלא יהיה מעניין. התברר כסרט איכותי יפייפה ומעניין. מומלץ

Liar Miikun and Broken Maachan 2011 יפן - אחד הסרטים ההזויים אבל נראה לי כמעט על כל סרט יפני אני אומרת את זה אז כנראה שהוא פשוט סרט יפני
בהתחלה העלילה היא כאילו זה הולך להיות איזה סרט על בית ספר. משום מה חשבתי שזו תהיה קומדיה רומנטית אבל התברר כמתח / רצח / תעלומה / טראומה וכו'. דווקא ממש מעניין.

Fly, Daddy, Fly 2006 - אוי זה סרט מקסים לגמרי על אבא אחד בינוני לגמרי שמחליט לקחת את עצמו לידיים בשביל בתו האהובה שנפצעה קשה. הוא עושה זאת בעזרת לי ג'ון קי ועוד כמה חברים שלו. ללי ג'ון קי יש תפקיד פלצני לא ריאליסטי בכלל אבל הסרט מרגש ויפה.

סדרות שסיימת:

My Love Eundong - מקסימה כמו שאמרתי לא פעם

It's Okay, That's Love - ממש הפתיעה אותי לטובה. נהניתי מאד. למרות שזו דרמה שאמורה להיות מצחיקה בפועל היא לא. בגלל העיסוק בהפרעות נפשיות שונות במיוחד בסכיזופרניה. היא באה לי טוב במיוחד אחרי שקראתי ספר על סכיזופרניה. כמו שהספר היה רציני וקשה אפילו עם תיאור מחלה אמיתי ומעמיק וקשה, ככה הסדרה הציגה גירסה לייט לגמרי. מין סכיזופרניה יפה כזאת בלי התרסקות אישיות ממש אבל עדיין היה מרגש ומהנה לראות את הכל ובכלל כל הדמויות בסדרה היו מגניבות כאלה

סדרות שבתהליך:

High Society - נשארו שני הפרקים אחרונים שבטח אראה אותם ביומיים הקרובים אבל בינתיים סדרה שאני נהנית ממנה מאד

Hidden Identity - עוד סדרה כייפית ומרתקת במיוחד

Flowers in Fog - התחלתי וזה הולך להיות סיפור ארוך כי יש 54 פרקים
אמנם יותר קצרים מהרגיל אבל עדיין הרבה. למי שהיה ספק , התחלתי אותה בגלל שג'ו ג'ין מו מלוהק באחד התפקידים הדיי ראשיים. לא רואים אותו הרבה ויש לו דמות דיי מעצבנת והוא מדובב עם איזה קול סיני מרגיז אבל מה לא עושים בשביל השחקן האהוב
הסדרה דיי מרוחה ומתקתקה ומוגזמת מדיי אבל עדיין מעניינת. יש שם הרבה דמויות ויש לי להתחבר.