הרשימה שלי
סדרות שסיימתי מאז שרשור הצפייה האחרון:
I Remember You – שחקנים מצוינים, עלילה מעוררת מחשבה על נפש האדם ודמויות מסקרנות. יחד עם זאת, המתח לא היה עוצר נשימה, והסוף היה פחות חזק ממה שציפיתי.
The Time We Were Not in Love – בגדול, הסדרה הזו נראתה לי כמו אוסף רנדומלי של סצנות, כך שהעלילה הייתה די מלאכותית ואף משעממת חלק גדול מהזמן. יחד עם זאת, חיבבתי את הראשיים ונהניתי מחלק מהסצנות המשותפות שלהם. יש סצנות מהפרקים האחרונים שצפיתי בהן כמה פעמים אפילו.
Orange Marmalade – מרגישה בעיקר כמו פוטנציאל לא ממומש. גרעין עלילתי שלא פותח בצורה מעניינת ומעמיקה מספיק לטעמי. לקראת הסוף היא נהייתה קצת יותר מעניינת וקוהרנטית, אבל זה היה מעט מדי ומאוחר מדי. רוב השחקנים היו טובים, אם כי הראשית עדיין נראית לי קצת בוסר.
Oh My Ghost – סדרה מרעננת עם שחקנים מעולים. איפשהו לקראת אמצע הסדרה התחלתי להשתעמם קצת, אבל בהמשך נהיה לי מעניין שוב. לפעמים הצד הקומי של הדמויות נראה לי קצת מוגזם, והעדפתי למשל את הסצנות הדרמטיות של Kim Seul Gi על פני הסצנות הקומיות שלה בסדרה. הדמות האהובה עליי הייתה השף! בגילומו של Jo Jung-suk המקסים, וכמובן שגם ל-Park Bo-Young הייתה הופעה משובחת וורסטילית כאן. ציפיתי ליותר מהפרק האחרון, שנראה לי קצת כמו שכפול של פרק אחרון מדרמה מוכרת אחרת, והייתי מעדיפה שחלק מהדברים בו ייעשו אחרת. אבל בגדול, סדרה קולחת וכייפית.
סדרות רצות:
Last – אני בפרק 4 ולוקחת אותה לאט, כי היא לא קלה מבחינה רגשית. הפרמיס הראשוני נראה לי מקורי, אבל יש בו משהו גם מאוד אוניברסלי של רצון לשרוד ומאבק מול כוחות גדולים. Yoon Kye Sang מצוין בתפקיד הראשי! הערכתי אותו גם בסדרות קודמות שבהן השתתף, אבל לא התחברתי רגשית לדמויות הקודמות שגילם, והפעם כן. ואפילו מאוד.
My Girlfriend is a Gumiho – כן, הגעתי לדרמה הזו באיחור אופנתי של חמש שנים. אני זוכרת שכשראיתי את הפרומו שלה בזמנו, הוא הוציא לי את החשק לנסות אותה אפילו
שני הפרקים הראשונים שיעממו אותי קצת, אבל אח"כ נרשם שיפור מבחינת רמת העניין שלי. לא סדרה גדולה, אבל די חביבה וקלילה, ומאזנת לי את העומק והכובד היחסיים של Last.
וחוצמזה צפיתי גם בסרט
Ode To My Father הידוע גם בשמות International Market; Gukje Market;. הסרט מכסה תקופה של כמה עשרות שנים, עם התמקדות בתחנות זמן היסטוריות ידועות. למרות שהוא די צפוי ושמאלצי לפעמים, הסרט מעניין למדי, עם כמה סצנות מרגשות במיוחד.
אגב, משתתפת בו השחקנית Kim Yoon Jin, שמוכרת מתפקידה בסדרה האמריקאית "אבודים" (פרשתי ממנה בסוף העונה הראשונה, כך שאני לא זוכרת הרבה...).