באמת הגיע זמן. הצטבר לי
סדרות שסיימתי לצפות:
D-Day - לא יודעת איך פספסתי אותה קודם. לי הוואן
Hwayugi - היתה מעולה בעיניי. שוב ממליצה בחום לכולם
Radio Romance - כל התגובות בשרשורי הצפייה המשותפת...
Cross - גם סדרה זו היתה מעולה. למרות הסקנדל שקרה עם השחקן הראשי. ואני עדיין מתקשה להאמין שלא אראה איתו שום דבר חדש יותר. למה הגברים כאלה מטומטמים
צופה עכשיו:
Bad Guys 2 - נשארו לי שני פרקים עד הסוף. מאד אוהבת את הדרמה. היא החלה קצת מבולגן ולא הצלחתי להבין מה קורה בה אבל נכנסתי לעניינים ועכשיו אני נהנית מאד מהסגנון שלה ומהשחקנים המעולים.
Laughter in Waikiki - ממשיכה להיות מגרת ברמות עם רוב הדמויות מעצבנות ברמות אבל יש הברקות לפעמים. היום ראיתי פרק 11 והיה שם קטע מצחיק כל כך. בדיוק לקחתי לגימה מהקפה ומרוב ההפתעה והצחוק לא הצלחתי להחזיק אותה בפה והשפרצתי על כל הסובב בהתזה. לקח לי הרבה זמן ונייר מגבת לנקות את הכל
ועוד בדיוק לפני פסח
Queen of Mystery 2 - מעולה כמו העונה הראשונה. יש קסם ייחודי לסדרה הזאת שאם יבקשו ממני לתאר - לא אצליח אבל הצפייה בה מהנה במיוחד.
That Man Oh Soo - עוד אחת הקומדיות הרומנטיות שכולנו צופים בה. בינתיים שום דבר יוצא דופן אבל נחמדה
The Great Seducer - כמו שאתם בטח יודעים בבסיסה הספר הצרפתי הזוכה לעיבודים והסרטות אין סוף - Les Liaisons Dangereuses. בינתיים לא הבנתי אם הוא יותר טרגי או יותר קומי. לא בטוחה שאעמוד בעוד טרגדיה מהסוג. מי שאוהב את סיפור התבנית דווקא אז יש סרט קוריאני תקופתי מצויין (
Untold Scandal 2003) וסרט סיני עם שחקן ראשי קוריאני (
Dangerous Liaisons 2012) שגם הוא מומלץ.
Children of a Lesser God - נשמע שזה עוד משהו בסגנון גובלין אבל ממש לא. אמנם יש קטע מיסטי אבל בקטנה. זו דרמת מתח. רוצחים סדרתיים, משטרה, חקירות וכד'. ראיתי רק שני פרקים אבל נראה ממש ממש שווה!
Chief Kim - ראיתי שני פרקים לניסיון ולא החלטתי עדיין אם אמשיך. לא אוהבת את השחקן הראשי
בתכנון:
Avengers Social Club
Misty
My Mister
Something in the Rain
סרטים (הרבה פנטזי תקופתי הפעם):
קוריאניים:
Along With the Gods: The Two Worlds 2017 - סרט בומבסטי לגמרי. יפה. מחכה לחלק שני.
Detective K: Secret of the Living Dead 2018 - סרט שלישי בסדרה וממש טוב. הם מצליחים לשלב סיפור טרגי, מתח וחקירת עם הומור. שילוב מאד מוצלח.
סיניים: כולם פנטזי. חלק יותר קומי וחלק יותר טרגי. הכל נחמד מאד.
The Thousand Faces of Dunjia 2017 - סרט פנטזי סיני סטנדרטי (אם אפשר להגדיר קטגוריה כזו). אמנויות לחימה, אנשים עפים באוויר, צבעוני, ססגוני, מלא אפקטים וסיפור נחמד. אנ מתה על כאלה
The Legend of the Demon Cat 2017 - סרט יפה ועם אפקטים מרשימים
Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossoms 2017 - סרט יפייפה. פשוט מהמם מבחינת הבגדים, התפאורות והצבעים.
Hanson and the Beast 2017 - מודרני יותר. בסגנון קצת כמו גברים בשחור רק סיפור רומנטי ולא חייזרים אלא ייצורים אחרים...
יפני: Double Mints 2017 - היחיד שלא פנטזי אלא יאוי קרימינלי. הרבה מכות. עדיף שהיה יותר אהבה...