קצת חפירה
לגמרי! אני אוהבת את ההתחלה שלהם ואת זה שהם גם לא מורחים דברים ומציגים לנו הכל ישר מההתחלה..
הם עשו את זה ממש טוב עם הנזיר הבודהיסטי, או מה שהוא לא היה..
בקשר לילד בן 9 - הם היו קצת רעים עם ההשוואות לילד מ"שכחו אותי בבית" ולדניאל רדקליף, אבל אני מניחה שזה התבקש.. וכשהוא התאמן בבית על הטקסט האח בן ה 19 אמר לו שזה לא טוב, אבל האמא הגנה עליו
בטוח הוא יצא ככה בגלל האמא שלו והפינוק יתר שלה. ואין סיכוי שהוא יפנים שהוא שחקן גרוע אם אמא שלו תמשיך לעודד אותו ולהגיד לו שהוא שחקן מעולה, גם אם כל שאר העולם יגיד לו שהוא גרוע.
וזאת פעם ראשונה שאני רואה את הילד הזה משחק במשהו.. לפחות עד כמה שזכור לי
האמת היא שאני גם לא זוכרת אותו מ Reply 1994.. אם לא היית אומרת את זה עכשיו לא הייתי יודעת שהוא היה שם בכלל.. ואני חושבת שזה תפקיד רציני ראשון שלו, אז הגיוני שייתנו לו תפקיד לא מסובך במיוחד.
אבל התפקיד שלו גם יכול להשתנות. אני מאמינה שייתנו לשאר הדמויות עוד זמן מסך בהמשך, וגם יש לו את העניין עם הבחורה עדיין (ובמקרה היא גם איידולית), וזה כנראה הולך לתפוס קצת יותר נפח בהמשך.
בקשר ל Kim Young Kwang - קלעת בול. הוא באמת אוהב את עצמו ומרוצה מעצמו
הוא גם הסתבך פעם עם זה שציטטו אותו בריאיון שהוא אמר שהוא לא אוהב אנשים מכוערים כי הם לא מתאימים לרמה שלו או משהו בסגנון הזה.. היה לו איזה בלאגן כזה, ואז מהעיתון שהוא התראיין אליו הגנו עליו ואמרו שהם פשוט לא פירסמו את כל מה שהוא אמר בריאיון הזה בגלל חוסר מקום ושזה הוצא מהקשר
מן התסם הוא גם התנצל והכל וטען שהוא לא באמת התכוון לזה, אבל זה עדיין לא עזר לו במיוחד והוא די חטף בגלל זה..
אבל כל עוד הוא עושה את התפקיד שלו טוב זה פחות מפריע לי. במקרה הזה אני אוהבת אותו בגלל שאני אוהבת לראות אותו על המסך, גם אם הוא חרא של בנאדם במציאות.
אני אוהבת את הדמות של הבחור בן ה-29.. וכמובן גם את זה שמגלים בו עוד צדדים, כמו זה שהוא אוהב את הבחורה, אבל לא מסוגל להודות בזה. זה מנוגד לחלוטין לתדמית הפלייבוי שדבקה בו.
אני דווקא חושבת שהאהבה הגדולה תהיה של הבחור בן ה-29, כי עדיין נראה שרוב העלילה מתמקדת בו ושיש לו את הנאחס הכי גרוע מבין ארבעתם, אז כדי לפצות על זה הם בטח ייתנו לו את הסיפור הרציני עם הבחורה.. וגם נראה שהוא באמת אוהב אותה ושהוא שומר את זה כבר כמה זמן.. בקיצור, בינתיים גם הסיפור שלהם נראה הכי רציני.
נראה לי שעכשיו ארבעתם יכונו 9, 19, 29, 39 עד סוף הסידרה, ולא לפי השמות של הדמויות שלהם. אבל זה מתבקש ונורא נוח
Do MIn Joo זה השם של הדמות של קים סו היון ב "You Who Can From The Stars".. ואחד מהשחקנים שם משחק גם פה (ותודה לסומפי שהזכירו לי את זה, כי ניסיתי להבין מאיפה הוא מוכר לי
)
לפי דרמה בינס, הם קראו לבוס שלהם בעבודה "Gap Dong" (ששייכת ל tvN), אני לא שמתי לב לזה..
והיו כל מיני רפרנסים עם הפיה הטלפונית, כשהמפיק השני ניסה לשכנע אותו להתקשר אליה.. (נגיד - crayon pop הן להקת בנות שהתפרסמה בזכות זה שהן לבשו קסדות על הראש..)
חוץ מזה אני לא מצאתי עוד דברים בינתיים
אני אוהבת שהם מכניסים דברים כאלה, למרות שנורא קל לפספס את זה אם לא בקיאים מספיק במה שקורה שם. (גם ב WD ממש אהבתי את הבדיחות של 3PM ועל העובדה שטאקיון איידול.. הומור עצמי זה תמיד טוב
)
בקשר למכשפה:
א. ציפינו קצת ליותר מאשר זה שהוא מנסה להציע לה להתחתן איתו כל הזמן והיא מסרבת. זה היה סוף טוב וורוד, אבל משהו שם עדיין היה לי חסר.
ב. כמו שאלינה אמרה בזמנו - זה התחיל חזק וטוב, ונגמר כמו גן ילדים. ציפינו לפחות לנשיקה נורמלית..