לא בא לי שהסידרה תיגמר כ"כ מהר
אבל בינתיים אני ממשיכה להינות מהפרקים, ונראה השסידרה בהחלט במגמת שיפור
9 - כנראה ששום דבר חוץ מנס לא יכול לעזור לילדון הזה לשחק.
19 - הם אומנם התחילו את הסידרה בצורה חלשה, אבל איכשהו הם נהיו הזוג האהוב עליי אחרי הזוג של ה-29.
מין גו גילה סופסוף את האמת על סו אה והוא גם גילה בגרות כשהוא סלח לה, ואז הגיע הדייט שלהם בסוף..
כמובן שעדיין יש להם בעיות כי הוא עדיין ילדותי והוא צריך להתבגר קצת, אבל אני מחכה להמשך ההתפתחות ביניהם.
בסה"כ הם ממש חמודים ביחד
הפנים שלו כשהיא התחילה לקלל היו priceless
29 - הזוג האהוב עליי בסידרה. אני פשוט אוהבת לראות אותם ביחד
כל הקטעים שלהם כשהם ניסו להסתיר את הקשר ביניהם היו ממש חמודים ומצחיקים, עם כל התקלות שהיו להם בדרך
גם אהבתי את זה שג'ין גו באמת התבגר, ואם בהתחלה היה נראה שהוא פלייבוי שרק משחק עם בנות ולא רציני אף פעם, פה הוא הוכיח שהוא באמת רציני כלפי סה יונג ושהוא יכול להיות ממש רומנטי ומתחשב.
חוץ מהדאגה שלו אליה כשהיא לבשה עקבים או כשהיא לא אכלה, הוא גם הציע לה כמה פעמים להיות הבחור הרע ולדבר עם ג'אה בום, והוא הראה בגרות בזה שהוא רצה לספר לכולם את האמת מההתחלה ולא להסתתר.
אני חושבת שסה יונג קצת הגזימה עם ההסתרות שלהם, ושהם היו צריכים לדבר עם ג'אה בום מההתחלה, אבל לפחות בסופו של דבר ג'ין גו התעשת והפסיק להקשיב לה.
בקשר לג'אה בום - זה פשוט היה ממש ילדותי להפוך להיות המנהל פתאום. ברור שזה נובע מנקמה בשניהם, וגם ג'אה בום אמר בעצמו שהוא רוצה להתקדם בזכות עבודה קשה מלמטה ולא בזכות קשרים.
בכל מקרה אני מקווה שג'ין גו וג'אה בום ישלימו ויסדרו את העניינים ביניהם ושג'אה בום יבין שהם לא ממש בגדו בו כי סה יונג מההתחלה לא הייתה מעוניינת בו, והיא גם תמיד אמרה לו את זה. וגם הם לא ממש יכלו לשלוט בזה..
39 - הזוג הפחות אהוב עליי (כי הילדודס לא נחשבים
).
אני לא אוהבת את דה אין ואני גם לא מבינה אותה. היא נראית לי קצת חסרת עמוד שידרה שלא מסוגלת לעמוד על שלה ופשוט מעדיפה לוותר.
ומנגד, אני ממש מחבבת את קוואנג סו ואת הניסיונות שלו.
האמא - עד עכשיו חיבבתי אותה, אבל עכשיו אני קצת חלוקה בדיעה שלי עליה בגלל העניין עם דה אין. אני מבינה שהיא עושה את זה כי היא רוצה בטובתו של קוואנג סו, אבל כמו שהיא אמרה לו - הוא לא יכול להיות בררן במצבו.
זה היה משעשע שהיא פשוט התעלמה מזה שמין גו וג'ין גו יוצאים עם מישהי והיא פשוט התמקדה בתיחקור של קוואנג סו.
בכללי - פרקים כיפיים ומעולים. נקווה שהפרקים האחרונים ימשיכו באותו כיוון
והנה כמה תמונות של הזוג האהוב עליי מהפרקים האלה, באדיבות דרמהבינס.