הסיכום שלי :]
ראשית, בואו נודה באמת הכי פשוטה, חברת הכבלים Tvn כנראה הפכה למכונה של דרמות מוצלחות.
נכון, מבחינת רייטינג היא לא בעולם של הגדולות, מבחינת העולם, הם עברו ממזמן לטופ של הדרמות הגדולות בכל
שנה. אני פשוט מתאהבת בערוץ הזה בכל פעם, בעיקר בגלל שהם מביאים שחקנים "נשכחים", ועושים איתם דרמות
שהופכות לסוס שחור בעולם האסייאיתי, ופשוט כובשים כל צופה שרואה את הדרמות שלהם.
Plues Nine Boys הגיעה כדרמה לא בעל הבטחה גדולה אלא יותר כדרמה מצחיקה שאמורה להעביר את הסופ"ש
בצורה חיובית. הם שברו את זה, ופשוט הפכו לדרמה מעולה. קודם כל, סלחו לי, אבל אני כן שמחתי שזה נגמר ב14
פרקים, אם תשאלו למה? כי די מרחו את זה. ארבעת הפרקים האחרונים די מיחזרו את עצמם וראו שהתסריטאים
מחפשים רק סיבות לאיך לסיים את העלילה עם עוד סיבוכים, למזלנו, לא רק שזה נגמר נפלא, היה טוויסט מבריק.
הילד בן 9 - אז שחררו לנו מהילדה שהלכה עם הילד שהוא שנא, ועברו לקריירת המשחק שלו, האמת שהוא שבר
אותי כשהוא בכה, זה היה קטע קטן-גדול. אהבתי את הקטע עם הוידאו של אבא שלו, והוא בכה. הוא התחיל להבין
קצת יותר רגשות ולנסות להוציא מעצמו יותר, אז לנו כצופים נצפה לראות את הילד בעוד דרמות כשחקן מוכשר יותר
אני מניחה חחח.. סתם אני ממש אוהבת אותו, הוא שחקן נהדר בעל יכולות מרשימות..
הילד בן 19 - יווו כל כך לא ציפיתי לסוף הזה, זה היה מושלם! כן מצד אחד אהבתי לראות את שניהם ביחד, אהבתי
את הקלילות שלהם, אבל עוד יותר אהבתי שהתסריטאים לא חשבו יותר ומדי, ופשוט הפרידו ביניהם. זוג אחד היה
אמור להיפרד, ואני שמחה שזה הטוויסט שחיפשתי, והביאו לנו את זה. אי אפשר לצפות שכל דרמה תגמר בסוף
טוב, זה משעמם, הפתעות כאלה תמיד מתקבלות בברכה. האמת שגם הם די צדקו בפרידה שלהם, הוא פשוט לא
היה מתאים לה. הוא התאהב בדמות תמימה שלא רק נראית טוב אלא גם משדרת אופי טהור. לפתע, הוא מגלה לא
רק שהיא גדולה ממנו אלא גם שהאופי שלה לא תואם לציפיות שלו. אז כן היה נחמד לראות, שבסופו של דבר, בונג
סוק לקחה את המושכות והבינה שזה לא הולך ביחד.
בן 29 - מושלם? אממ כמעט. זה התחיל קשה ביניהם, סבלתי מהם קשות בהתחלה בגלל כל השטויות של הראשית.
אח"כ לא רק שהיא השתפרה במשחק שלה, היא גם הראתה הרבה אופי בדרמה והייתה חמודה לחלוטין עד הסוף.
אהבתי שהיא טיפוס שנשאר טוב לאורך כל הדרך, לא דרכה על החברים שלה והחליטה לברוח כדי שיהיה לכולם טוב.
אהבתי את זה שהיא נכנעה לתחנונים של הראשי המדהים, וחיבקה אותו. בכלליות מההתחלה הכימיה ביניהם הייתה
מעולה וזה רק הלך והשתפר. בפרק האחרון שהם התחתנו, לא הייתי מופתעת, אבל זה היה מעולה. הוא באמת
למד מזה אהבה לבחורה שהוא באמת חיבב מההתחלה, הוא פשוט לא ידע איך להתמודד עם זה הלאה.
זה הסתיים טוב, החבר שלו הבין שהוא יצא דביל, וזה הסתיים על הצד הטוב ביותר. אני אישית כן חושבת שבן ה29
השתפר המון במשחק שלו לאורך כל הדרמה, במיוחד מפרק 10 והלך.. היה לו הרבה אופי, היה רציני כשצריך, הראה
רגשות, כי רוב הדמויות שלו כפי שראינו בפרקים 1-10 תמיד חייכן, חביב וזהו.. אח"כ זה הלך והשתפר ונתן תחושה לעוד..
בן 39 - הזוג שאהבתי בהתחלה, הלך והתדרדר עם הזמן, טוב אבל אני לא מאשימה את השחקנים או הכותבים, פשוט
כי זה היה בלתי נמנע. אמא גרושה עם ילדה עם גבר רווק, אף פעם אל תצפו שזה יגמר בטוב. בן ה39, השחקן שאהבתי
כאן לאורך כל הדרמה, הוא פשוט היה נפלא. לא רק שהוא הצחיק אותי רוב הזמן, הוא גם כל הזמן הביע את הרגשות שלו
דרך המסך לפי דעתי.. דה ין, בסופו של יום אם אני מכלילה את כל הדרמה, לא סיפקה את הסחורה כדמות.
רוב הזמן היא שתקה, כמעט ולא נשמעה, הייתה משעממת. אהבתי את זה שהם לא התחתנו, ובעצם משאירים פתח
להחלטה של הצופים אם יהיו ביחד או לא. תאחלס, פשוט לא מגיע לה גבר כמו בן ה39, היא התעללה בו כל התוכנית חח.

לסיכום, אני אישית נהנתי ממרבית הדרמה, היו חלקים פחות, היו חלקים מדהימים כמו פרקים 9-10 שפשוט התעלו
על כל דבר, ומי שרוצה המלצה לדרמה מעולה, אז הנה לכם. מבחנתי, 8.5 זה הציון הסופי :]