כל כך מעצבןןן!
(תגובה על הפרקים)
אני לא יכולה. זאת כבר מריחה! כמה נחכה עד שהוא יגיד שהוא אוהב אותה? עד שנבין את מי היא אוהבת? כמה אפשררר?!

ועכשיו לתגובה יותר נורמלית
נראה שלי שכרגע רק הסיפור של ה-29 באמת מעניין אותי...
9 - נראה קצת מטופש כל הסיפור שלו. גם הקטע עם החברה שלו, כשהם קטנים זה פשוט נראה קצת מגוחך. גם שהוא משחק גרוע ואמא שלו מעמידה פנים שלא... לא מעניין קיצר.
19 - כמה מרחו את זה... 4 פעמים הם נפגשו והוא לא עשה כלום ואז לקח מלא זמן עד שהוא מצא את הבחורה... וגם אז - שעה הסצינה שהוא תופס ביד שלה וככה זה נגמר.
29 - ממש אהבתי את כל הסצינות שלו עם סה יונג, בעיקר בפרק 3 - הם ממש חמודים ביחד והכימיה באמת טובה... אבל היו חייבים להרוס עם המריחה ועם מה שקרה אחרי הנשיקה בפרק 4... אני מבינה שמוקדם מדי בשביל שמשהו אמיתי יקרה אבל בינתיים זה מעצבן. וכן אני בן אדם מאוד חסר סבלנות
39 - המפגשים שלו מחדש עם האקסיות היו קצת משעשעים ויותר מדי צפויים, וזה שההיא עברה לגור מעליהם או משהו זה דווקא קצת נחמד ונשמע מעניין, במיוחד כי יש לה ילדה קטנה ממש חמודה (שמתחברת עכשיו עם 9 ואני לא מבינה כל כך מה הקשר), וגם כי הבנו שהיא מכירה את סה יונג. אז אני מקווה שיעשו פה משהו באמת מעניין מהקטע הזה...

אגב - אני מוודאה שאני לא טועה - לא הזכירו את המשפחה של סה יונג נכון? חוץ מזה שהיא דיברה על אמא שלה... וזה שהבנו שהיא לא במקור מסיאול אלא מאיזה כפר או לא יודעת מה זה מה שהיא אמרה

אז כן, אני אוהבת את השחקנים ואני יודעת שיש פוטנציאל לסדרה וזה כן קצת מסקרן מה יקרה בהמשך... ובלי קשר כמובן שאתן לה הזדמנות, אבל האמת שקצת התאכזבתי מתחושת המריחה. אבל אולי זאת באמת סתם אני כמו שקצת מרגיש לי

סליחה על החפירה, סיימתי