אני קצת חלוקה עם הדרמה הזאת.
היי לכולם.
אני קצת לוקחת את הדרמה בקטע שהיא לפעמים טובה לצפייה ולפעמים בא לי להרוג את את
מי שמעביר את הסצנות. יש הרבה פעמים שפשוט משעמם לראות..
הילד בן 9 - מעיין אני חייבת לציין שהוא שחקן ענק, יש לו כמה דרמות יוצאות מן הכלל, דווקא כאן עשו אותו
ילד מעצבן, פוץ כזה, מציק לעין. משחק ילדותי מדי, לא מצחיק, וכמוך אהבתי שהילדה(שדרך אגב הייתה הבת
של לי ג'ונקי בTWO WEEKS שהוא הצליח להציל אותה מהמחלה), הלכה לילד האחר. אני כן אוהבת לראות
את זה שהרקע לעלילה אצלו זה דווקא משחק, הבעייתיות שעשו אותו מצד אחד מדבר לעניין כשצריך, ודווקא
כשהוא משחק הוא מתנהג כמו ילד הזוי.
הילד בן 19 - אני ממש אוהבת את הסיפור כאן. מצחיק, זורם, אהבת נעורים כזאת, בכלליות אני דיי התרשמתי
מהשחקן, הייתי רוצה לראות את השחקנית אפילו קצת יותר. החברים שלו לפעמים כאלה מעצבנים עם השטויות
שלהם, חופרים(דוגמא לסצנות משעממות). כמובן שהקטע עם המעלית היא אירגנה את האיש הזקן עם המים,
היא לא סתם הסתכלה על המצלמה במעלית.
בכלליות אני אוהבת את הכיוון שאליו זה מתקדם כאשר בפרקים הקרובים יתחיל להציק לה שהוא לא בקרבתה.
בן ה29 - שוב, שעמום מוחלט מבחינתי. 2 פרקים ברצף חפרו לנו חצי מהפרק על זה שהם לא מדברים אחד
עם השני, שלא ידברו אין בעיה, למה צריך להראות לפחות 10-15 דקות בכל אחד מן הפרקים על זה, פשוט לא
מובן לי. הוא גם שחקן הרבה יותר טוב ממנה לטעמי, היא מעצבנת אותי.. כמובן שבפרק הבא הוא יתחיל ללכת
עם מישהי אחרת, והשנייה תקנא בלה בלה.. צפוי.. מה שכן סוף סוף גילו מה הסיפור ביניהם, האמת הוא באמת
יצא מגעיל לחלוטין ולא מגיע לו שהיא תסלח לו, אבל עדיין הזוי שכל הזמן הראו שהם לא מדברים..
בן ה39 - אחלה סיפור, מושך, מצחיק, כל הסביבה שלו מצחיקה, הראו לנו את הקטעים שמהם היא "נעלבה",
היא יצאה מטומטמת לחלוטין, מצד שני זה קורה בחיים האמיתיים אז זה די נחמד לראות משהו ריאלי יותר.
בנוסף אהבתי לראות גם את כל הקטעים שהוא עם תחתונים והיא נמצאת, קרועים הקרואינים האלה..

לדעתי, היה וצריך לשפר את הדרמה, לעלות איתה רמה אחת מעל עם פחות דברים צפויים ולראות קצת
הפתעות וטוויסיטים, הכול בנאלי מדי ונדוש. ובכל זאת, דרמה חביבה, ולא רעה לצפייה.