מעולה שיש לנו פוסט רק לדרמה הזאת.. :]
הדרמה מן ההתחלה התחילה טוב. אומנם לא פתחה בסערה, אבל הכותבים די גאונים.
הם פשוט מפרק לפרק בישלו את העלילה, וכל סצנה עכשיו כשאני חושבת על זה לאט לאט הובילה לשני הפרקים
המופלאים שהיו השבת.
אני אתחיל עם פרק 9:
הפרק היה מעולה. ראשית אהבתי את זה שכל הבנות נכנסו לפעולה, וכל אחת מהן הבינה שכדי להן להזיז את העניינים אחרת
לא ילך. סה יונג הייתה נפלאה בפרק הזה, הגיע הזמן באמת... אהבתי שהיא שיא קנאתה לו, ושהוא עלה על זה די מהר, ולא
משכו אותנו(כפי שקורה ברוב הדרמות עד שהראשי מבין להרוג אותם), כל הציפיה שלה למתנה שלו, ואז הוא נתן לה מכה על
הראש(כאילו WTF, הקוריאנים האלה..). אח"כ הוא בא עד אליה עם המרק, שזה היה נורא חמוד, הוא הראה שצריך להראות רגש
יותר מאשר החבר שלו שניסה להרשים ולא לתת מעצמו. קאנג מין גו היה ממש חמוד בפרק 9, יחד עם סו אה שסוף כל סוף הבינה
שאומנם הוא ילד, אבל חינני למדי עם הרבה דברים חיובים, והיא נכנעה. וכרגיל השחקן האהוב עלי שכל פרק רק לראות אותו מעלה
לי חיוך על הפרצוף, קוואנג סו. הוא לא מפסיק לנסות ולנג'ס, וכן מעצבן לפעמים מרוב שהוא לא מפסיק, מצד שני זה מקורי וחמוד.
בדר"כ לא מראים בדרמות כמה שכבר "נואש", ודה ין שלפעמים בא לי להרוג אותה, גם כן אוהבת את זה, שהיא נשארת טיפל'ה קרה.
פרק 10:
הפרק היה מעבר לכל דמיון. פשוט היה גאוניות מצד הכותבים, במאים, והשחקנים. היה מדהים.
לא הפסקתי לצחוק במרבית הפרק, כל סצנה חשבו 1000 פעם.
בן 9 - השיר עם סאם סון(קטע ענק!). אח"כ כשהכיתה נאספה, ואז כזה המורה אמרה לכל הילדים שיש אודישן לתפקיד ראשי,
והוא עשה כזה "יש" עם היד שלו בסתר, זה הרג אותי חחח. מה שכן כשהוא מנסה לשחק בתפקיד כלשהו לסרט, הוא פשוט
נראה הזוי לחלוטין, לא מובן לא משפרים לו כבר את היכולת. אני מעריכה שבאיזה שהוא שלב זה יקרה אלא אם הפאנץ' יהיה
בסוף שהוא לא בנוי לזה.
בן 19 - ואו כמה שהוא ילדותי חחח. היו קטעים שאמרתי כאילו די, מה יש לו.. יותר מדי ילדותיות.. נכון זה חמוד, אבל הגזימו קצת,
הוא כבר בן 19, לא צריך להגזים.. הנשיקה הייתה ממש חמודה, בכלליות כל האווירה סביב השניים ממש נחמדה. התחילו את זה
בקטע "גורלי", עברו לחיזור, הצליחו להיות זוג, ועכשיו חוזרים ל"משברון", שבו הוא יגלה את האופי האמיתי שלה. זה הסוד..
אין לה סודות מיוחדים, שלא תטעו.. פשוט מה שהוא לא יודע שהיה לה המון חברים, שהיא ממש לא תמימה, והצורת דיבור שלה
כמו של "עבריינית" כזאת חחח.. זה הולך להיות קטע גדול בין השניים..
בן 29 - אני מודה לראשונה, הפרק היה ענק בזכות הזוג הזה. פרק 10, פשוט נועד לשניהם. ראשית, הקטע עם זה שהוא קרא
במחשב את הסמינים שהיא מאוהבת בו והוא בדק את זה, יחד עם האחוזים(קטע אדיררר, נקרעתי מצחוקק). פשוט גאון מי שחשב על זה.
אח"כ כל היציאה לסרט, וכל השטיקים של הראשי שהוא ציני כזה כלפיה, וכשצריך להיות רציני(כשאמר לה את ממש יפה היום), הוא פשוט
כובש אין מה לעשות. גם מצחיק, וגם רציני כשצריך בו זמנית, תכונה מעולה.
סה יאנג ממש עם הCOME BACK מבחינתי, והביאה אותה בגדול בפרק. קודם כל היא נראית טוב, והיא באמת דומה לסון יו ג'ין
בצורה מפחידה.. חחח..אהבתי שהיא הייתה ישירה, לא חיכתה לו, נתנה לו נשיקה, בכלליות היא הייתה ממש חמודה כל הפרק, עם
כל הפרצופים והשינוי קול שלה כלפיו בצורה חיננית למדי :]
בן 39 - ואו הוא קורע. הקטע עם הסופר, השיר עם הרמקול, פשוט קטעים גאונים אין מה לומר.. בסופר הוא שפך אותי.. איזה שחקן
נפלא.. דה ין ממשיכה להיות קרירה בפרק 10, אבל משום מה דווקא שם זה זרם לי.. זה היה מקורי.. תאחלס לא נמאס לכם לפעמים
לראות כל הזמן זוג ישר יוצא.. אז כן עושים חיים קשים יותר.. שיהיה טיפה עניין.. וזה די עובד..
הקטע עם הגן חיות היה מוזר.. הוא רץ להביא מטרייה, היה ספוג במים, ובמקום לומר לו תודה, אמרה לו, אל תגע בילדה אתה
רטוב.. לא נראה לי שזה היה קורה בשום מקום במציאות שבחורה לפחות תודה לו ואז תאמר לו מה שצריך.. בכלליות, ידעתי
שאחותו תהיינה הבעיה כשתגלה שהוא עם אישה וילדה, אבל לטעמי יפתיעו אותנו, והיא תזרום עם זה.
הבעיה, שדה ין בטח תעלב עליו על זה שהוא שחרר את היד מהר במעלית כשאחותו נכנסה.. יהיה מעניין...
בכלליות זאת דרמת השבוע מבחינתי, היו פשוט שני פרקים נהדרים.