אין הרבה מצב רוח זמן האחרון...
שם: אלינה
איך הייתי מסכם את חודש יולי? רק המלחמה הזאת בראש. לא כייף בכלל
משהו טוב שיקרה בחודש אוגוסט? שתיגמר המלחמה ובצורה טובה ואז נגרד קצת מהחופש
אם היית חיה, איזו חיה היית? ישר נזכרתי באיזה אנקדוטה רוסית טובה שמסבירה למה לאישה כייף להיות דובה. בין התשובות זה שאפשר לאכול הרבה בלי לפחד להשמין, אפשר להפליק לילדים או לבעל אם מעצבנים, אפשר לישון חצי שנה ואז לקום עצבנית ואף אחד לא יבוא בטענות וכו' וכד'... אז התשובה היא דובה.
הדבר הראשון שחשבת עליו בבוקר? המחשבה הראשונה שלי בבוקר היא תמיד האם צריך לקום או אפשר לישון עוד קצת
אני ינשוף מובהק
דרמת החודש: אני צופה ב-Fashion 70's זו סידרה מ-2005 עם ג'ו ג'ין מו בתפקיד ראשי. היא לא כל כך פופולרית כי היא כבדה יחסית ועצובה אבל הסדרה מעולה. ממליצה עליה בחום. הבעיה היא שהגרסה שאני רואה היא דיי על הפנים מבחינת הכתוביות (אנגלית) ואין גרסה עברית. בין שאר הדברים בהם הסדרה עוסקת יש את העניין הפוליטי, התוכנית הגרעינית וההתערבות המעצבנת של ארה"ב. נגנבתי כמה שזה דומה למה שקורה אצלנו אפילו שמדובר בקוריאה של שנות ה-70.
סרט החודש: מאז שראיתי את ALWAYS עם סו ג'י סאב גם לא ראיתי הרבה וגם לא היה עוד משהו שהרשים אותי.
ספר החודש: הספר החדש של Jodi Picoult - The Storyteller. לא יודעת אם כבר תורגם לעברית. הספר עוסק בנושא השואה וכמה שאני לא אוהבת לקרוא על הנושא זה היה ספר מרתק.
סליחה, אין מה לענות על כל השאלות הרגילות, אני פשוט לא במצב רוח לעשות בזה גם בגלל המלחמה וגם בגלל ימי בין המיצרים
סמיילי החודש: |טרוד| |מודאג|
מסר לאומה: צום קל ומועיל לכולם ושיום ט' באב הבא יהיה לנו יום שמחה
וקצת תמונות וקטע קצר מתוך הסרט שהמלצתי: