/tapuzforum/images/emo10.gif

sohaden

New member
/tapuzforum/images/emo10.gif

בעלי התחיל לשגיע אותי עד שגיליתי שהוא עבד עליי לקח כספי בצורה חכמה בילה עם אחרת ושיקר לי שהוא עם חברים מצא תירוצים רבים ע``מ לצאת מהבית ולהתרחק ממני שגיליתי כל המשחקים הכחיש וניתק כל קשר איתי אפלו שאנחנו עדיין גרים באותו בית כל אחד בחדר נפרד למרות כל הנסיונות שלי לשקם את חיינו אלאשהוא לא רוצה שאכנס לחייו הוא רוצה לחיות כרצונו ללא התחשבות בי אני לא קיימת ואם אני רוצה לצאת לבלות לאמאפשר לי הוא חונק אותי שתלטן ואנוכי מאוד לא יכולה להתגרש יש לי ילדים מה אתם מציעים לי לעשות הוא לא מסכים ללכת ליעוץ אחרי כל מה שעשיתי בשבילו 20 שנים ביחד האמנתי לו מאד עד שבגד בי

מה את רוצה לעשות? תוכלי לשפר את מצבך רק אם

תפעלי לקראת שינוי. המצב כפי שאת מתארת אותו דורש עבודה קשה של שניכם כדי שישוקם ואם אין שיתוף פעולה מבעלך הייתי חושבת על פרידה. ילדים גם אם הם צעירים אינם סיבה לא להתגרש, את צריכה כיום לחשוב מה הכי נכון לך, האם את רוצה לשקם את הקשר האם יש לך פרטנר לזה ולעשות החלטה לאן את הולכת מכאן. מקווה שיהיה לך הכוח.

sohaden

New member
תודה להתייחסותך

אין לי מספיק כוחות כרגע להתגרש ואין לי פרטנר נוח לו המצב לא מדבר איתי לא מתחשב חונק אותי בהערות שלו האוטו המשותף לרוב איתו בקושי נותן לי לנשום

ילדים זו סיבה טובה לא להתגרש

אך לא בכל מחיר. יש מחירים שאפשר לשלם אם מוסיפים את שיקול הילדים, אבל מה שאת מתארת זה בלתי נסבל! לא ייתכן שתחיו לבד באותו ביית והתנאי שלו לחזרה זה ``אז תעזבי אותי לנפשי``. אין ``לנפשי`` אחרי חתונה! לא דיברתי על עלוקות וקנאיות, אבל לכל הפחות מה שהוא דורש ממך שיישם בעצמו, ואת אומרת שאיתך הוא שתלטן. אז תציבי אולטימטום רבנות או טיפול.

למעלה