/tapuzforum/images/emo13.gif

lion 7

New member
/tapuzforum/images/emo13.gif

לכתוב בפורום נצרות זה כבוד ותהילה לאדון שהעביר אותנו מהמוות אל חיי נצח , מי ישתה ממי החיים האלה לא יהיה צמא , ישוע אנחנו נפגש אתך פנים מול פנים , ואז תהיה החתונה , הכלה המיועדת לחתן שלה בציון בירושלים , את הזכות הזאת אנחנו לא ראויים לה ,לקבל את מה נועד לנבחרים שנבחרו מלפני יסוד העולם, אם אבינו הארצי איננו אז יש לנו אבא שמיימי שנאמר אם היונקת תשכח ותזנח את תינוקה הוא לא ישכח אותנו , עוברים עם הצלב כל יום ואנו צריכים ללמוד להיות צייתנים , להשבר בכדי שאלוהים יכול לבנות כלי חדש , לעבור כמה חישולים כמו שהברזל עובר בכדי שיהיה פלדה טובה עם כמות של פחמן , חבריי ואחיי וכל המבקרים כאן אני מאחל לכם יום טוב וחיים מהנים בקרבכם , סוף שבוע נעים ושבת שלום של אהבה ושבוע מצפה לנו של מלחמה רוחנית לנבחרי הבן המושיע , השה שהוא רק יכול לפתוח את ספר החיים ובהם אני מקוה ששמות כולם יהיו שם .אמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאלוהים מדבר..אליי ואליך..../images/Emo79.gif

http://www.linga.org/tranem/PlaySong?TranemID=2991 תרתילי מקסימה..
תשמעו לא לפספס
אמן ליון היקר
חשבתי לא מעט לאחרונה על העשייה של הפורום, על ההתחלה שלו שבאה ממחשבה קטנה שזרע אותה רוח הקודש בי מבלי שאשים לב..והופ הפורום אושר ונפתח למרות כל ההתקפות בזמנו אך אני למדתי בחיי האמונה שלי שאיפה שיש מלחמה מאבליס שם יד אלוהים לברכות ושגשוג
אז אנו נמשיך לקראת סגירת השנה השנייה ופתיחת חדשה באיסם אלרב יסוע
ותודה לאלוהים שהחזיר אותך לפה

lion 7

New member
נקווה לצמיחה ולעוד גולשים כאן

/tapuzforum/images/emo13.gif``כל הדברים נעשים לטובה לאלה שאוהבים את אלוהים``. ובזה אנו מאמינים , ואלוהים יפצה את עמלך ועמל האחרים כאן, פי כמה בברכות , בימים הבאים אהיה עסוק עד סוף השבוע , בין לבין אענה מהנייד .. כל טוב

ד ר א ל

New member
האם הכוונה ב"מי החיים" הוא לדברי ישוע מנצרת?

או למה שכותבים פה בפורום? :) כי ככה אני הבנתי, ואוי ואבוי אם הכתוב פה בפורום מתקרא "מי חיים" למעט ציטוטים מכתבי הקודש. לא סביר שאדם שפיו מפיק מרגליות, מים חיים הם דבריו (כלומר קרוב מאד הוא לישוע המשיח, ובמילים אחרות קדוש, או למעלה מזה) ישתתף בפורומים באינטרנט. למעשה סביר להניח שלא יהיה בעל מחשב כלל.

lion 7

New member
לישוע כמובן..

אולם ישוע דבר על זרימת נהרות מי חיים מתוך המאמין , הלא קיבלנו ביום החמשים את המועד מאצל האב , וזה הוא שעושה בדיוק את התפקיד של הבן , רוח הקדש , אם נאמין כל דבר אפשרי למאמין . .``לא בכוח ולא בעוז אלא ברוחו אמר יהוה ``

ד ר א ל

New member
"כל דבר אפשרי למאמין" ומכאן שיש דרך

נאה למדי לדעת אם מאמין אתה או לא. אם באפשרותך לבצע "כל דבר" עם דגש על "כל", אין ספק שמאמין אתה. אם לאו? כנראה די רחוק מאמונת אמת.

lion 7

New member
קטונתי מלהיות מושלם

/tapuzforum/images/emo13.gifאם נבדוק איך היינו ויש דרך אחת ויחידה לשינוי , לדעתי האל בודק את מעמקי הלב ומגלה את הכליות , אני מאמין שאם אני לא מתראה מולו ושופך את ליבי מולו , אז אני עבדתי על עצמי קודם כל , זה דומה למבחן לרשיון נהיגה , עוברים שיעורי נהיגה ולבסוף המבחן הרשמי יקבע אם אני זכאי לרשיון נהיגה .. כך זה בבית ספר החיים , אנו זורמים עם מה שהסביבה לימדה אותנו , מהבית מהרחוב מהטליויזיה ושאר דברים , אבל לדעתי האישית ומתוך נסיון אני מאמין שיש דרך לקבל כפרה , להתנקות ולזרום מחדש , אין אף אחד מושלם אולם כולנו כמאמינים בישוע חותרים בגיהאד רוחני בכדי להיות מושלמים ..

למעלה