/tapuzforum/images/emo140.gifשבוע טוב

/tapuzforum/images/emo140.gifשבוע טוב

מה שלומכם? איך היתה שבת? אני הרוגה מהנסיעה הערב מההורים הביתה אחרי שבת כיפית למדי. אגב,זו הודעה סלולארית ראשונה בחיי /tapuzforum/images/emo2.gif

היתה שבת נחמדה וקפואה../images/Emo13.gif

אכלנו, שרנו, שיחקנו, ביקרנו את סבא וסבתא,כמו בכל שבת שאנו בשכונה ביקרנו גם את דודה של אישי שגרה בשכונתינו (אלמנה ללא ילדים) אבל הפעם זה היה לבד
(בדר"כ הולכים יחד עם אחיותיו של אישי+ילדיהן והפעם הן הבריזו) היה קצת משעמם אבל לא נורא-מצווה... אה וגם חבר טוב של אישי התחתן ביום חמישי, ואתמול בעודנו מטיילים בקניון קיבל אישי הודעה מחבר טוב נוסף, שהודיע שהוא ב"ה התארס! שירבו שמחות בישראל
שבוע טוב וחמים לכולם

איזה יופי ../images/Emo13.gif

שבאמת יהיו רק שמחות
כמה קפוא אצלכם? איך אתם מחממים? בחדר שאני יושבת בו כעת יש 10 מעלות

כמה קפוא? - מאוד../images/Emo186.gif

מחממים ברדיאטור\מפזר חום אצלנו יש בערך 15 מעלות.... ירושלים קפואה

מה בלי חימום?

הרדיאטור פועל נונסטופ, אבל כנראה מחמם רק את עצמו וצריך לקנות אחד חדש...

היה קררררררר../images/Emo113.gif

לא אצלנו לא ירד שלג אבל היה מאד קררררר. הכנו אוכל טעיםםםם מאד והלכנו בליל שבת אחרי האוכל להגיד תהילים ובצהריים אני הלכתי לשיעור ותהילים לנשים היה מאד מעניין. בקיצור קררררר בחוץ אבל, חם בבית. חוץ מזה שאני מתחילה להתארגן לנסיעה ומבקשת שתתפללו עלי שזה יצליח כי זה המוצא האחרון שלנו. שבוע טוב.

candy77091

New member
מה זה הייאוש הזה מוצא אחרון?

אף פעם אין מוצא אחרון.. חברה של אמא שלי ילדה אחריי ש24 שנים לא היו לה ילדים מאז שהיא התחתנה.. אסור להתייאש!

נתפלל, בטח נתפלל ../images/Emo13.gif

רוצה לשתף אותנו במה צפוי ועל מה להתפלל באופן מיוחד יותר? את כמובן לא חייבת.

משתפת קצת

אני טסה ב31.1 לאוקראינה לטיפול הפריה עם תרומת ביצית כי אין ברירה והביציות שלי לא טובות וניסינו כבר הכל, לכן זה המוצא האחרון לא כי אנחנו מיואשים אלא כי זו פשוט האפשרות היחידה כרגע להיכנס להריון. אני לא כותבת כאן את שמי או את שמו של בעלי אבל, מי שתרצה יכולה לשלוח מסר ואני אתן לה את הפרטים. תתפללו שזה יצליח ושנהיה בהריון כי אנחנו 7 שנים נשואים ומנסים הרבה זמן ומאד מאד רוצים ילדים.

../images/Emo24.gif

בעז"ה שבקרוב נשמע אותך כאן מקטרת על הבחילות
סתם מסקרנות, בארץ ישנה אפשרות גם לתרומת ביציות?

לא כרגע אין אפשרות כזאת

ואם יש זה במעט מאד בתי חולים ורק ממטופלות פוריות שמצב הביציות שלהן טוב.

שה' יצליח את דרככם!!!!../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך שהכל ילך כשורה ותזכרי ותאמיני שישועת ה'- כהרף עין ! ! ה' הוא אבא שלנו! תדברי איתו כמו בת לאבא שירחם עליך ויפקוד אותך בילד בריא ושלם בגופו ובנפשו ושהכל יהיה בקלות!

למעלה