/tapuzforum/images/emo208.gif

shlish2004

New member
הצעת תיקון חדשה לחוק יום הזכרון

מצורף קובץ ובו הצעת התיקון החדשה לחוק יום הזכרון לחללי מערכות ישראל.

shlish2004

New member
רשום בכותרת של הצעת החוק

בעיקרון חה"כ רן כהן ואליו הצטרפו עוד כמה ח"כים. רשום בהתחלת ההצעה מי אלו הח"כים שמשתתפים בהצעה. לדעתי כדאי שתנסו להשפיע על כמה שיותר ח"כים לתמוך בהצעה - לעשות לה לובינג. אם את צריכה עזרה בדרכים להעלות את המודעות את יכולה לפנות אלי. אני שולח לך מסר עם מס' הטלפון שלי. יום טוב עמית

soso_sami

New member
הצעת חוק מבורכת, נבונה ורגישה אבל...

אני לא יכול להימנע מלשאול את עצמי מה לגבי אלה שהשכול שלהם הוא לא קשור לצה"ל? האם אזכרה ילד שנהרג בתאונת דרכים והעדרות מהעבודה ביום כזה אינה מוצדקת באותה המידה ממש? אזכרה לאם ש"סתם" הלכה לעולמה ולאב שהוא חלל צה"ל... רק יום אחד מוכר לצרכי העבודה. משונה לא?! אין לי ספק שאם רק יתירו מעט את הרסן פתאום יהיו המון אזכרות בארץ (לא בהקשר של חללי צה"ל) ואולי לכן זה מוגבל "רק" לחללי צה"ל. אצלנו בכל מקרה במשך למעלה משלושים שנה כבר לא החמצנו ימי עבודה ואם בחרנו כן "להתאבל" ולא לעבוד ביום זה אז היה זה יום חופש על חשבוננו ועד היום לא ראיתי בזה בעיה בכלל.

לגבי הפסקה האחרונה

בשנה שעברה היה לי קושי ממשי לצאת מוקדם לאזכרה. המנהל יודע וזה בסדר אבל אז מגיע הודי שצריך שיחה איתי ועם האמריקאים אחר הצהריים ולא מוכן לשמוע שאני לא אהיה בעבודה (הכול דחוף). ניסיתי לומר שיש לאבא אזכרה והוא איחל לו מזל טוב. מצב מאוד לא נעים אני לא רוצה להתנצל כל שנה

soso_sami

New member
אני מבין...

אבל ההבנה שלי אומרת שצריך לאפשר לכל קרוב מדרגה ראשונה להעדר מהעבודה ביום האזכרה השנתי ולא לקשור את זה "רק" לשכול הצהלי.

למעלה