/tapuzforum/images/emo42.gifשרשור /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif שבועי ./tapuzforum/images/emo29.gif

סנעיר

New member
אל תהיי כזו צעירה לחוצה ../images/Emo201.gif

כשתחזרי הביתה ותפשטי את המדים תגלי שבסה"כ לא הרבה השתנה
את כבר יודעת לאן מגייסים אותך?

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo42.gifשרשור /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif שבועי ./tapuzforum/images/emo29.gif

שיטה שונה טיפה, יותר מסודרת.

סנעיר

New member
טוב, הייתי צריך לקרוא ת'תגובה של ענבר :|

בכלאופן, מה שאמרתי נכון לגבי רוב התפקידים :) רק תזהרי שלא לאבד את עצמך במערכת הזו...אני מכיר הרבה שזה קרה להם [אפילו ראיתי פקידה בקריה שחתמה קבע
אבל כנראה שהיא מלכתחילה לא הייתה הכי בריאה]

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo42.gif/tapuzforum/images/emo63.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gifיום ראשון.

שבוע מצוין לכולם. שרשרו לפה.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifאני לא עובדת מחר ../images/Emo123.gif

האמת די היה הגיוני שלא אעבוד מחר, אל תשאלו למה... אז זה אומר שאני יכולה לפגוש אתכם בת"א

The Cat Woman

New member
הווו וחלום שהיה לי אתמול בלילה... ../images/Emo99.gif

חלמתי שאני מגיעה לאיזשהו שדה נטוש כזה שיש בו הרבה גורי חתולים שחלק מהאמהות שלהם נדרסו
ורצו לקחת את הגורים האלה ולהרוג אותם!!!
אז אני כמעט בכיתי, קניתי את השדה ובניתי שם בתים קטנים לכל חתולה והגורים שלה...
ואז גם בניתי מתקני שעשועים לחתולים המסכנים... כל מני חבלים שהם יכולים לשחק איתם ומתקנים שיוכלו להשחיז ציפורניים
יאאא זה היה חלום כזה יפה... וזה לא היה כ"כ חלום כי אני ממש הייתי מסוגלת לאסוף את כל חתולי הרחוב שיש בעיר אם רק היה לי איפה ואיך לטפל בהם.
מסכנים קטנים. סיימון שלי הוצל מהרחוב. הוא נולד ברפת במושב מבקיעים והצלנו אותו מידי הפרות שרצו לרמוס אותו... קטטטטן

The Fantasy

New member
יא מפחידה!!!!!!!!!!

חלמתי על גור חתולים היום בצהריים ואין לי מושג למה, ומישהו בחלום התעלל בו והתחלתי לבכות ולא ידעתי מה לעשות עם הגור וזה..זה היה ממש מוזר

The Fantasy

New member
אה ודרך אגב,

בדקתי מה זה אומר שחולמים על חתולים, וזה מראה על נשיות ודברים כאלו[כוח נשי ושחרור או משהו כזה]
אז אנחנו נשיות! איזו הפתעה

A Hilit

New member
חתולים..../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מקסי שלי
עברה כבר יותר משנה ואני עדיין מתגעגעת אליו..=\

The Fantasy

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo23.gif

ראיתי היום [טכנית זה כבר אתמול אבל לא נורא
] חברה שלא ראיתי הרבה זמן והיה ממש כיף
הולכת היום עם אמא לקנות דברים אחרונים לצבא.
עוד 4 ימיםםםם זה פאקינג קרובב
הלפ מי

The Cat Woman

New member
../images/Emo24.gifזה בסה"כ גיוס, לא כזה נורא!

יהיה לך שירות מאוד חוויתי בתו בקש"ית. מאוד לא קל... אבל אחד התפקידים היותר מאתגרים שיש לצבא להציע לבנות. ואחרי שנתיים זה נגמר ואת לא שמה לב שזה קרה בכלל! תאמיני או לא- אני משוחררת כבר חצי שנה (ויומיים)!!!!!! הזמן טס!

היויו

New member
כמו שכבר אמרו,זה לא נורא באמת.

זה יעבור יותר מהר ממה שאת חושבת, וזו באמת אחת התקופוות היותר מעניינות ובונות בחיים. אם את צריכה עצות בקשר לציוד - צרי קשר.

dralan

New member
אני

/tapuzforum/images/emo45.gif חופש /tapuzforum/images/emo31.gif צום /tapuzforum/images/emo31.gif עדיין מצונן (משום מה הגבאים החליטו בחג שלשים את כל המזגנים בביתכנסת על 16 מעלות זה רעיון טוב X_X) /tapuzforum/images/emo31.gif יש לי עוד מאות הודעות לקרוא פה בפורום

dralan

New member
XD אמרה המציפנית הראשית

ועוד אני בפלא אז צריך לטעון כל הודעה /tapuzforum/images/emo122.gif אז אני פשוט אנסה לקרוא הכול אצל הדודים P:

למעלה