/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום רביעי

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo31.gif יום רביעי

יום טוב וחג שמח! :)

היויו

New member
או במילים אחרות....

היתה אחלה חתונה אתמול,של אחות של חבר שלי,מישהי שאני מכיר מאז שהיא היתה בת 3 בערך
חזרנו הביתה ב-3,הלכנו לישון ב-4,קמנו ב-6... |עייף_מת|...

סוכות, חג שמח../images/Emo70.gif

והגעתי לתבונה חדשה: בדיוק כמו החלילן שמוביל עכברים דרך הרחובות עם ישראל נידון למות תחת שלטון כושל בלי אפשרות שליטה במצב.
ובקיצור היום סוכות אני מתכוון לשתות ומקווה שלא יהיו בעיות.
עשיתי מיימינג לשיר של קנדנס הוף האר לאסט בראט ויצא קטלני.
חבר שלי מעצבן אותי ב ICQ ואומר לי שאין לו כוח לעשות על האש כמו שקבענו, אמרתי לו סבבה, אחרי 5 דקות הוא מתחבר ל ICQ שוב ואומר לי "מתי קונים את הדברים?" סגרתי לו את האייסיקיו בפנים.
אני אופטימי, החיים יפים כל עוד אתם לא מתים ועדיין נושמים.
אני עדיין בהתלבטויות בקשר להופעה של נייטוויש.
סבתא שלי מתה
סתם חחחח.

חג שמייח

קניתי אתמול שתי חולצות, קפוצ'ון מדהים מפול&בר, ארנק חדש סוף סוף וקיבלתי את הוואנס
מסתפרת היום אגב אלו הוואנס שלי

dralan

New member
תלשו את הפוסטרים שתלינו אתמול, כמה

לא צפוי P: נו, אולי לפחות צליל יתלו את הפוסטרים שהבאנו להם (אפשר לחשוב כמה זה יעזור XD )

The Cat Woman

New member
אצלנו תלו ב"צליל"

למרות שהייתה עם זה בהתחלה בעיה כי לא היה ברור משהו עם חברת ההקלטות... מותר להם לפרסם רק דברים של הליקון או משהו.

dralan

New member
הלכנו גם לטאוור רקודס

והוא לא הסכים לתלות בגלל שצריך אישור או משו כזה

The Fantasy

New member
חג שמח לכולםםםםםםםםם ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני בבית לרבעוששששששששש
ביתתתתתתתתתתת איזה כיףףףףףףףףף
וואי למי שמתלונן שהוא בבית כל השבוע או בבי"ס או וואטאבר-תעריכו.
תחילת שבוע היה לי ממש קשה בטירונות-הקאות, סחרחורות, בחילות, כאבי מחזור, כאבי שרירים ועוד ועוד והמון בכי...
אבלללללל
אתמול היה ממש כיף האמת
בבוקר הקפיצו אותנו לתרגיל אש ב4 וחצי בבוקר, אבל אז יצאנו למסע של 2 ק"מ וקיבלנו את הסיכה לכומתה
וזה היה ממש מרגש וזה
ואחרי זה היו אימונים עם הנשק החרא הזה [שקראתי לו מרקו דרך אגב
] שאני שונאת שונאת שונאת אותו ושונאת את העובדה שיש לי נשק ביד [$%#@%#@$%@#%$@] אבל אני מצליחה להתגבר על זה איכשהו..ובלילה היה ממש מצחיק עם הבנות [שכולן ממש ממש חמודות דרך אגב] והיה קצת שבירת דיסטנס עם המפקדות והסמלת שהתחילו לצחוק באמצע [וכמה פעמים טובות וישר כולן אחריהן
] והיה ממש נחמד. יש גם בנים שאני מכירה שם [אחד שהייתי דלוקה עליו מכיתה י' בערך והוא כזה סקסי והוא דבור
וכל היום אני רואה אותו וזה כזה כיף
וגם אחד שלמד איתי בכיתה והוא מזה מעודד אותי, כל פעם שאני רואה אותו הוא מחייך אליי ועושה לי שלום וזה, בדיוק שאני על סף שבירה הוא פתאום עובר ומחייך אליי וזה מזה עוזר] סורי שחפרתי אבל הייתי חייבת לפרוק איכשהו
אתם לא חייבים לקרוא הכל כמובן
התגעגעתם?
אני יודעת שאני כן
ואני אוהבת אתכם ושיהיה חג שמח ואני אראה אתכם מחר [!!!!!!!! איזה כיף
]

blacknwhite

New member
בטח שהתגעגענו!O:

התגעגענו מלא!!!!
איזה כיף שאת פה, ושאת מאושרת
וכן..... בית זה פשוט הדבר הכי טוב שיש. ואני בכלל בפנימיה, שזה נפלא לעומת צבא, אני מניחה\= אני שמחה שאת מחזיקה מעמד. את תמיד יכולה להרים לי טלפון או משהו אם קשה לך. אם אני לא בשיעור (
) אני בשמחה אדבר איתך, ותוכלי תמיד לבכות לי כמה שאת רוצה
ברוכה השבה!

dralan

New member
ברור שהתגעגענו

מקווה שהכול יסתדר לי ונראה אותך מחר ^^

למעלה