Important Reaction

Mega OhCHA

New member
Important Reaction

During the showing the Recap of the 24 finalists at this afternoons dress rehearsal, anybody who sits in the audience can tell where all the poeple are cheering for, and how loud it is, and how it is different to the other songs This is a good indication I think, because it is a wide audience, and not all of them eurovision fans. the hall almost half full The main screaming goes to Norway, and then Moldova Russia showing it will be a rock contest, but germany much much much less malta also had a massive applause greece and Cyprus also got a big applause but not like the previous and also hungary, and only later switzerland. Latvia too. an OK response was given to UK and Romania Turkey, montenegro< Suprising that these didn't recive anything Albania, Denmark, Sweden, Croatia, Bosnia and France Needless to say the audience went wild for Ukraine and Israel.... hm........ we're happy to make the finals, but if you look at the applause today, lets just say..... We might just go staright to the finals next year, it was pretty big

M a g n u s

New member
תודה זוהר פלפלון../images/Emo97.gif

מה היינו עושים לולא הדיווחים המשובחים והאטרקטיבים שלך מקייב
נ.ב.- ברור שלמשפט אין שום קשר למתנות הרבות שאני מצפה להן מקייב

maanu

New member
למזלנו זו לא אינדיקציה לכלום

כפי שראינו אתמול. בשנת 2002 השיר שקיבל הכי הרבה תשואות מהקהל בחזרות היה של בלגיה. שירי היא פרפורמרית שמתקשרת ישירות עם הצופה בבית דרך המצלמה. כמו שכבר אמרתי בפורום, זה דבר אחד לראות את ההופעה באולם - ואחר לגמרי לראות בטלויזיה. המצלמות בשיר של שירי עושות את העבודה הטובה ביותר מבין כל השירים.

DAN1EL

New member
"למזלינו"? ../images/Emo12.gif ../images/Emo97.gif

לפי מה שהבנתי הוא אמר: "אנחנו כנראה נגיע ישר לגמר של שנה הבאה, כי התשואות היו די גדולות".

maanu

New member
כן היתה לי קצת אי הבנה...

אבל עדיין זו לא אינדיקציה לכלום. אגב, אני עדיין חולם שברגע האמת בגמר שירי תעשה את הלא יאומן ותרביץ את הסיום מיאיר לפיד. זה יתן הפתעה קטנה לכל מי שראה אותה בסמי, ויסגור הופעה למעלה ממושלמת מכל בחינה אפשרית.

DAN1EL

New member
../images/Emo97.gif

אני דווקא כן חושב שכמות הרעש שהקהל עושה לפני\אחרי השיר מהוות אינדיקציה להצלחה באיזשהו אופן, כי בשנתיים האחרונות זה ועוד איך היה ככה. קשה לשכוח את השאגה הזאת של הקהל לפני שסרטאב התחילה לשיר ב-2003, אחרי שהיא סיימה, וכמובן בקטע של ה"הא!". גם רוסלאנה קיבלה שנה שעברה הכי הרבה תשואות, ועוד מדינות שהצליחו, כמו קפריסין וסרביה-מונטנגרו. מצד שני - דוד ד'אור קיבל הרבה תשואות ולקח רק מקום 11 בסמי. ומצד שלישי - היו הרבה ישראלים בטורקיה שנה שעברה, אז...

maanu

New member
נכון

תגובת הקהל היא אינדיקציה מסויימת, ומעבר לכך - היא תורמת לאווירה הכללית בזמן השיר ויכולה גם להשפיע על התוצאות. תגובת הקבל לסרטאב מאד עזרה לה. מה שהתכוונתי זה שלגבי שירים כמו זה של שירי, את תגובת הקהל יש לקחת בערבון מאד מוגבל.

למעלה