IN או OUT

חייב להסכים ../images/Emo45.gif

חוץ מגופייה אחת יחידה ומיוחדת שקניתי מכאוס... והיא לא רשת מג'עילה כזאת... זאת גופייה לבנה שמעלייה יש רשת שחורה (נדמה לי שיש תמונה בגלריות...)

סמוראית

New member
מה הקשר להומואי

איזה הערה מיותרת... ה"הומואים" הם בדיוק כמוני וכמוך, רק שכמו שאתה יכול להעדיף ברונטיות על בלונדיות הם מעדיפים בנים על בנות... אני בטוחה שאין לזה שום קשר לחולצות רשת...

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה..

אך יחד עם זאת ידוע כי לקהילה ההומוסקסואלית יש מראה "מלוקק" במקצת. אם תשאלי אותי, זה בגלל שחוש האופנה שלהם גדול בהרבה, יותר משל הסטרייט הממוצע (לא כולל מאור
)...

../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

אין לי שום בעייה עם חוש האופנה שלהם... לפעמים הם נראים בסדר....

גררר! תפוזטיפש! יש המשך...

אני באיזה שהוא מקום מעריך אותם, שהם הולכים עם הסטייל שלהם עד הסוף ולובשים מה שבראש שלהם- בלי לשים על אף אחד... זהו.

ואיי

מצטערת, אבל כן, זה יפה. האמת שלא חשבתי את זה עד שפגשתי מישהו במקרה לגמרי שזה פשוט התאים לו בול, והוא ממש יפה. פשוט יש אנשים שזה מתאים להם, ויש שלא

i l0ve u

New member
אממממ...

לא רוצה להישמע מטומטמת אבל לבנים אין חולצות כדורגל או משהו כזה שזה רשת? אה ואנשים חזרתי מחו"ללללל התגעגעתם אלי?????? אני מקווה שכן כי אני התגעגעתי אליכם חח
היה פצצהההה!!!!!!

ברו'שששששששששש../images/Emo70.gif

סורי שלא באתי אלייך היום.. נרדמתי
חחחחח
LOVE U
חח וואי וואי.. את לא יודעת מה רשמו לך על השולחן...
מחר תהיה לך הפתעה בבצפררר

O Boy

New member
../images/Emo140.gifברוכה השבה אלינו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איך היה? מה היה? תשרשרי לשרשור הOFF היומי, נשמח לשמוע

flowers girl

New member
ברושיטטטטטטטטט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתה עליךךךךךךךךךךךךך מאמי
מה נשמעע
איך היה בחו"ל
קנית אביזרי אופנה שתוכלי לספר לנו עליהם
לאף יו, נעה

i l0ve u

New member
חחח וואי היה מאאאאאאאזה סבבישן!!

היה פצצה ולא קניתי הרבה קניתי 3 חולצות בדיוטי פרי מKEDS ו-2 חולצות מזארה אבל בחו"ל יש שמה חנות סוףףףףף של זארה בגדיםם מה יפים עמדתי להתעלףףף אני יסרוק מהקטלוג ת'תמונות של החולצות של קדס חוץ מאחת שאין בקטלוג-היא כזאתי שחורה בצורה מאאאזה מאאאגניבה ורשום מקדימה בלבן KEDS ומאחורה 5 מגניב כזה.....היא מאוד מאוד חמודה ומזארה קניתי גופייה מההה יפה כולם התלהבו ממנה בעיקר בגלל הצבעים הקייצים שלה.....זה ממש יפה וגם חולצה שחורה שבגב רשת אבל רשום עליה בצהוב זוהר כזה שיפה למסיבה זה מאאאזה יפה חברות שלי התלהבו חח.... טוב אני יסרוק רגע ת'תמונות...

i l0ve u

New member
כבר התלהבתי אז התחלתי לסרוק

ת'קטלוג...... קבלו איזה איפור עיניים מאאאדליק!!!

i l0ve u

New member
שיווו איזה קטלוג מהמםםםם

הם עושים ת'קטלוגים יעני מבחינת אביזרים וצבעוניות כזה פצצה! איזה יפה כל המלא צבעים האלה והעגילי פלסטיק הצבעוניים...

i l0ve u

New member
כזאת חולצה יש לי...

אבל ר הרשת זה לא בא עם החולצה שמתחת ולא מצאתי אותה בעע אה והרשת באדום נורא רציתי לבן אבל לא היה ושחור כבר קניתי הרבה חולצות.....אז בסוף לקחתי ת'אדומה היא נורא חמודה! אה ולא חתכתי לה ת'ראש-ככה זה....!!

למעלה