in need of an advice from women
- היה לי קטע מביך לאלל'א...
בחורה,יצאתי איתה לדייט... ים נשיקות צרפתיות איתה- אחר-כך " התעקבתי" 3 שבועות,עד שקראתי לה עוד- פעם בגלל ש:" הלכתי לאיבוד" - היא אמרה לי:
"אתה כל הזמן מתחמק מימני" קלטתי עניין, וקראתי לה להפגש והיא התחילה עם תרוצים : ( צריכה ללכת, כאב ראש, עסוקה ..)
-מכאן לשם, בערך אחרי שבועיים וחצי יצאנו לבלות - היה
cool as fuck נראתה כמו כוכבת - מועדונים, בתי קפה ,ומונית אלי הביתה- מתחרמנים, ו וזה, אבל לא היה ~sex כי היא היתה צריכה לחזור הביתה - וקבענו ליומיים אחריוזה היה 4th of July - יום העצמאות, היה גשם ובאנו אלי הביתה.. היתה תשוקה חזקה, זרם חלק, היה אלכוהול, והיה קוקאין "ועברתי את הקיו" עם זה...
הגזמתי... ולא עמד לי... - הכנסתי ונכנסתי לכמה שניות הזה וקלטתי ש לא עומד לי
והיא קצת ככה...לא יודע ...- אמרה:
"אם היתה יודע איך שאני רוצה אותך..."קמה, התלבשה, הזמנתי לה - TAXI -
למחרת ניסיתי לקבוע איתה, והתנצלתי אמרתי לה שאני חושב שזה בגלל הקוקאין
והיא אמרה " זה גם מה שאני חשבתי"
התנצלתי אמרתי לה שזאת טעות נאיבית, והיא ענתה :
"אני מרגישה רע אחרי אתמול ושתדע לך שבתמורה ל"הנאה שלך" אתה מפסיד הרבה יותר" "
שאלתי אותה אם בא לה להפגש ( הצעתי דייט)
- : "לא יודעת"
ולא נפגשנו... ואני מרגיש שלא הולך לי איתהאתמול דיברתי איתה קצת, אבל היה סתם כזה...היה מעולה איתה כשנפגשנו,ראיתי איך אנשים מסתכלים עלינו,
ומתיחסים אלינו.. אני מאד רוצה לתקן את המצב- ...איך כדאי להתנהג איתה... התנצלתי הבטחתי... לא מתאים לנדנד לה.....
- היה לי קטע מביך לאלל'א...
בחורה,יצאתי איתה לדייט... ים נשיקות צרפתיות איתה- אחר-כך " התעקבתי" 3 שבועות,עד שקראתי לה עוד- פעם בגלל ש:" הלכתי לאיבוד" - היא אמרה לי:
"אתה כל הזמן מתחמק מימני" קלטתי עניין, וקראתי לה להפגש והיא התחילה עם תרוצים : ( צריכה ללכת, כאב ראש, עסוקה ..)
-מכאן לשם, בערך אחרי שבועיים וחצי יצאנו לבלות - היה
cool as fuck נראתה כמו כוכבת - מועדונים, בתי קפה ,ומונית אלי הביתה- מתחרמנים, ו וזה, אבל לא היה ~sex כי היא היתה צריכה לחזור הביתה - וקבענו ליומיים אחריוזה היה 4th of July - יום העצמאות, היה גשם ובאנו אלי הביתה.. היתה תשוקה חזקה, זרם חלק, היה אלכוהול, והיה קוקאין "ועברתי את הקיו" עם זה...
הגזמתי... ולא עמד לי... - הכנסתי ונכנסתי לכמה שניות הזה וקלטתי ש לא עומד לי
והיא קצת ככה...לא יודע ...- אמרה:
"אם היתה יודע איך שאני רוצה אותך..."קמה, התלבשה, הזמנתי לה - TAXI -
למחרת ניסיתי לקבוע איתה, והתנצלתי אמרתי לה שאני חושב שזה בגלל הקוקאין
והיא אמרה " זה גם מה שאני חשבתי"
התנצלתי אמרתי לה שזאת טעות נאיבית, והיא ענתה :
"אני מרגישה רע אחרי אתמול ושתדע לך שבתמורה ל"הנאה שלך" אתה מפסיד הרבה יותר" "
שאלתי אותה אם בא לה להפגש ( הצעתי דייט)
- : "לא יודעת"
ולא נפגשנו... ואני מרגיש שלא הולך לי איתהאתמול דיברתי איתה קצת, אבל היה סתם כזה...היה מעולה איתה כשנפגשנו,ראיתי איך אנשים מסתכלים עלינו,
ומתיחסים אלינו.. אני מאד רוצה לתקן את המצב- ...איך כדאי להתנהג איתה... התנצלתי הבטחתי... לא מתאים לנדנד לה.....