IN OR OUT!

IN OR OUT!../images/Emo13.gif

אז ככה.. אני שמה תמונות של סלבס, ובניגוד לרגיל, אני אכתוב טיפטיפה מידע עליהם, ככה שייקח לי יותר זמן לעדכן.. אתם מדרגים את הסלבס(את התלבושת) ב-1-10. מקווה שתהנו, 333> עמיתוש

../images/Emo209.gifוויל סמית'../images/Emo209.gif

קצת עליו: שחקן מצליח, ואוהב פפרצי...;] סרטים מפורסמים: בחורים רעים(1+2), גברים בשחור(1+2), אני רובוט, תפוס ת'כריש(סרט שאני אגב מתה עליו), היצ', והמרדף לאושר. נולד ב-25.09.68, רזומה: סמית' החל את הקריירה כזמר ראפ וזכה בשלושה פרסמי גראמי על כישוריו המוסיקליים. במשך שנים הוא היה הכוכב של הסדרה "הנסיך המדליק מבייל אייר" שזכתה לפופולריות עצומה. (תודה לE ONLINE)

הנסיך מבל אייר

איך אהבתי
במיוחד את השיר פתיחה
וואו נראלי אני צריכה להוריד את הסדרה :X בקשר לתלבושת
לשניהם

../images/Emo78.gifהילארי דאף../images/Emo78.gif

מיייייייייייייייידע[
עזבו זה הלילה...
]: הילארי דאף (נולדה ב-28 בספטמבר 1987), שחקנית וזמרת אמריקאית. דאף נולדה ביוסטון, טקסס, לבוב וסוזן דאף. בעידודה של אמה למדה משחק בנעוריה. רוב תפקידי המשחק הראשונים של הילארי היו קטנים ולא משמעותיים. בין השאר ניתן למנות הופעת אורח במיני הסדרה של הולמרק - "אשה אמיתית" בשנת 1997 ושנה לאחר מכן, ב1998 בסדרת דרמה קומית בשם "Playing By Heart" לצד אנג'לינה ג'ולי, דניס קוויד ושון קונרי. מוסיקה השיר הראשון שהילארי דאף הקליטה היה "I Can't Wait" שהופיע בפסקול המקורי לסדרה "ליזי מקגוויר". אלבום הבכורה שלה "Santa Claus Lane" היה אוסף של שירי חג המולד. האלבום נכנס לתחתית רשימת 200 האלבומים הנמכרים של בילבורד ולמקום השלישי ברשימת אלבומי הילדים. לאחר מכן הוציאה אלבום נוסף "Metamorposis" ("שינוי צורה"). Metamorposis כבש את המקום הראשון במכירות במצעד האמריקאי ובמצעד הקנדי והגיע למספר מכירות גדול ואף זכה בפלטינה כפולה. בעקבות הצלחתה כזמרת הוציאה מספר אלבומים נוספים, בניהם "Hilary duff" ו"Most wonted".

../images/Emo99.gifאשטון קצ'ר../images/Emo99.gif

שחקן מועדף עליי[;]] אבל לא קשור... מידע: כריסטופר אשטון קוצ'ר (נולד ב-7 בפברואר 1978), שחקן קולנוע ודוגמן אמריקאי יליד סידאר ראפידס, איווה. ב-1997 הוא היה סטודנט להנדסה ביוכימית באוניברסיטת איווה, באותה תקופה הוא עבד בעיר הולדתו בתור מנקה במפעל מזון מקומי ואף תרם דם למימון לימודיו. הוא התגלה כדוגמן וזכה בתואר "הפנים היפות של איווה". בשנת 1998 לוהק קוצ'ר לסדרת הטלוויזיה שהקנתה לו פריצת דרך - מופע שנות השבעים. הוא השתתף בסרטים רבים, ביניהם: "אחי איפה האוטו שלי?", "אפקט הפרפר", "הבת של הבוס שלי" ועוד. בין היתר הוא מנחה את תוכנית המתיחות בערוץ המוזיקה, MTV, "פאנק'ד". ב-2005 נישא קוצ'ר לשחקנית דמי מור. (ויקיפדיה)

../images/Emo45.gif לשניהם

אני מתה על שניהם. הם זוג כ"כ חמוד! אני כ"כ רוצה שיהיה להם כבר ילד :) ואני בכלל לא מעריצה שלהם,אבל הם כ"כ כ"כ חמודיייייייים והתלבושת של שניהם יפה לדעתי :p

../images/Emo187.gifטייירה בנקס../images/Emo187.gif

מידע: טיירה נולדה בלוס אנג'לס, קליפורניה ולמדה בתיכון "אימקולייט הארט". כשגדלה היא נהייתה למאוד רזה ונחשבה להיות "הברווזון המכוער". בנקס אמרה אחרי זה שזאת הייתה תקופה מאוד קשה בשבילה והיא פיתחה בעית דימוי עצמי קשה. היא הצהירה בפומבי שיש לה פחד מדולפינים. בשנת 1991, טיירה בדיוק הייתה אמורה להתחיל ללמוד באוניברסיטת "לויולה מרימאנט" סוכנות הדוגמנות "עלית" נתנה לה את עבודת הדוגמנות הראשונה שלה. קריירת הטלוויזיה של בנקס התחילה בעונה הרביעית של "הנסיך המדליק מבל אייר" בה היא שיחקה את ג'קי, חברה של וויל. היא שיחקה גם בתוכנית "פליסיטי". בשנת 2003 עלתה תוכנית המציאות המצליחה "הטופ מודל הבאה" בה טיירה שימשה כמפיקה בפועל, מנחה ושופטת ראשית. בתוכנית התחרו מתמודדות ממקומות שונים בארצות הברית על התואר 'הטופ מודל הבאה'. עד כה שודרו שש עונות של התוכנית ובקרוב תעלה השביעית. בנוסף, זכתה התוכנית לגרסאות שונות מסביב לעולם, ביניהן "הדוגמניות" בישראל. בשנת 2005 עלתה תוכנית האירוח היומית שלה, "המופע של טיירה בנקס". בתוכנית מוצגים סיפורים על חיי היומיום של אנשים מעורבבים עם מפורסמים, ממש כמו "המופע של אופרה וינפרי". תחת הסלוגן "לכל אישה יש היסטוריה", קידמה טיירה את תוכניתה תוך כדי שימוש בזיכרונות עבר רגשיים על ילדותה ועל גיל ההתבגרות שלה. בנוסף לכל, השתתפה בפרק ישן של התוכנית "MADtv". הקריירה של טיירה זינקה כשאשר היא עברה מדוגמנות גבוהה לשיווק מסחרי. היא הייתה האמריקאית-אפריקאית הראשונה שהוצגה בתמונות שער של מגזינים רבים. בשנת 1997, זכתה בפרס "מיכאל" היוקרתי בתור דוגמנית העל של השנה. בנקס עשתה תצוגות אופנה בפריז, מילאנו, לונדון, טוקיו ובארצות הברית, היא דיגמנה למגזינים, פרסומות ולכרזות. בתקופה שבה הרואין שיק התבלט במיוחד, טיירה הופיעה עם מבנה גוף יותר חושני עם גובה של כ-1.75 מטר ומידותיה 88-60-90 לערך. היא הייתה צריכה לעבוד קשה לשכנע מעצבי אופנה שמבנה גופה מתאים למסלול הדוגמנות, בסופו של דבר דיגמנה בשביל מעצבי על מסביב כל העולם. יותר מאוחר בקריירה שלה, החליטה שעולם האופנה העלית כבר לא משהו שהיא מקווה להתמיד בו והיא התחילה לחפש עבודה בפרסומות אופנה צדדיות. (אל תאשימו אותי, זה ויקיפדיה!
)

../images/Emo113.gifצ'אד מייקל מוריס../images/Emo113.gif

טיפה מידע: שם : צ'אד מייקל מורי תאריך לידה: 24/08/81 מזל: בתולה מקום לידה: בפאלו, ניו יורק, ארה"ב פרוייקטים אחרונים: "מגרש ביתי", "סיפור סינדרלה","שישי הפוך", "בית השעווה" .

למעלה