IN\OUT-{
??:))

IN\OUT-{../images/Emo7.gif ??:))

חח אנשים, נוכחתי לראות היום תופעה מזעזעת למדיי ממתיי הולכים עם מכנסי טיץ עד הברך? בצבע וורוד? ועוד עם הדפסים? האם זה חזר לאופנה?! מה אתם אומרים........?!

tamarosh

New member
בהחלט - ../images/Emo5.gif

גם אני הייתי נוכחת לזוועה הזו היום. זה היה הדבר הכי דוחה שראיתי מזה שנים. כ"כ...לא. פשוט לא.

O Boy

New member
אין ביותר

סתתתם - לפי התיאור מזעזע ביותר... לנוכח היותי בבית בעקבות ידי לא נתקלתי בתופעה

...

לגבי טיץ עד הברך - לא ראיתי אבל אני גם לא רוצה לראות... :) אבל מה שכן חזר (או לפחות אצלני בצופים בטיולים) זה מכנסיים רחבות (רגילות..) עד טיפה אחרי הברך - סטייל דיקי'ס מכותנה...

tamarosh

New member
כן מה שאת תיארת זה עוד איכשהו

פ'סה...סביר...אנערף. אבל טייץ?! מכיתה ד' הפסקתי ללכת ככה! (וגם עד אז לא הייתה לי ממש דעה משלי בענייני בגדים ככה ש...
). אבל בכיתה י'!? כאילו פור גאד סייק לא נעיייייייייייייים!

O Boy

New member
שמעו קטע...

דודה שלי אומרת לי שהיא ראתה מכנס ורוד בנו ניים, והיא הולכת לקנות. אני לא יודע אם זה טיץ אבל ורוד זה צבע מגעיל ומבחיל בבגדים

chicolico

New member
המשפט הזה

חייב להיות המשפט התמוה ביותר ששמעתי בחיי... ורוד מתאים רק לבלונדיניות? מילא תדבר על צבע עור... אבל על צבע שיער?

fireblue1

New member
...

חשבתי שברור שאני אומר בלונדיניות אני מדבר על צבע עור לבן... כאילו בלונדינית שחורה{אפילו חום בהיר} זה הדבר המגעיל ביותר בעולם{יווו זה הסוגים של הבנות שאני שונא...}

keren201

New member
חחחח...ורוד זה דוחה...

כאילו מה הקטע של השילוב? לך תמצא בגדים שאתה יכול להתאים לוורוד..... אתה תאכל סרטים עד שתמצא משהו,בסוף זה גם לא יתאים.... זה פשוט דוחה.נקודה!

למעלה