IN RAINBOWS הפיזי כבר זמין להזמנה מוקדמת

juventina

New member
אפשר גם

ממוסיקה נטו... http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=10200 למרות שאני לא מתה על האתר הזה בכלל... אגב, זה מקום ראשון בהזמנות המוקדמות שם. וג'וני מקום שני עם הפסקול של There will be blood!
מוזר. אם אתם שואלים אותי, זה סתם כדי לגרום לכל הפנאטיים (כמונו?) להזמין גם את הפסקול. לא אוהבת את האתר הזה, כבר אמרתי? תשכחו מכל מה שכתבתי ותזמינו מאמזון

juventina

New member
בגלל...

כל מיני תרגילים קטנים כאלה כמו זה עם הפסקול של ג'וני, בגלל שהמחירים שלהם הרבה פעמים לא הגיוניים (ר' את ההזמנה המוקדמת של IR, מחיר לצרכן- 89 ש"ח? נו באמת, על מי הם עובדים? לפי מה הם קבעו את זה?)

אהההה

אני לא חושב שרשימת ההזמנות המוקדמות מסודרת לפי סדר כלשהו של מכירות. זה סתם דברים שהאתר רוצה לקדם ולהראות שניתנים להזמנה. לגבי המחיר - לרוב הם זולים משמעותית מחנויות אחרות. אישית מעולם לא הזמנתי מהם כי אני מעדיף לרכוש מאתרים בחו"ל אבל דווקא מבחינת המחירים הם לרוב סבבה.

no surprises

New member
מעניין

אני קונה מהם לעתים קרובות ואני חושבת שהמחירים סבירים. היתרון שלהם על פני, למשל, "התו השמיני" או ה"דיסק סינטר" הוא שיש להם גם את האלבומים יותר נדירים (אני לא מדברת על אלבומים נדירים באמת, אלא על "נדירים בארץ"), אלבומים שבד"כ החנות היחידה בארץ שמחזיקה בהם בעצמה היא "האוזן השלישית" שבה המחירים שלהם באמת מופקעים. לעתים ההזמנה אף משתלמת יותר מהזמנה מהdjangos בגלל עלות המשלוח, שלא לדבר על זמן ההמתנה המעיק כשמזמינים מdjangos.

רדיוהד חתמו עם XL, זה בדרך כלל המחירים שלהם

ככה עולים כמעט כל הדיסקים של הלייבל הזה בהתחלה. דווקא זה אחת החנויות היחידות בארץ שאני מעיז לקנות בהן, כל השאר מגעילות אותי (כל הטאוור רקורדס, צליל, ושות'*

כי זה לייבל מקומי

הוא צריך לשלם בנוסף על הפצה בין לאומית, אין לו מערך הפצה כמו EMI ושות'.

Girl Of Sun

New member
רק עכשיו אני מבינה...

כמה האלבום הזה מדהים
לפני יומיים שמעתי אותו שוב והיחס שלי אליו אחר לגמרי. אני אקנה כבר שיגיע לארץ...

למעלה