IN SICKNESS AND IN HELL

shanyz

New member
IN SICKNESS AND IN HELL

יווווווווווווו אני לא מאמינה מה שקרה עכשיו! שיו אני לא יכולה להיות יותר עצבנית מעכשיו! אני חצי ישנה, היתה לי היום שעת אפס ומחר יש לי גם, ואני בשיא העייפות כותבת פה על הפרק.. הלכתי במיוחד לווש והוצאתי ציטוטים כאלה מצחיקים שקרעו אותי בפרק, ולא בכוונה מחקתי הכל!!! יווווווווו
שונאת מחשבים!!! סססססססססססססססססס....... אני לא יודעת מה אני אעשה!!! שיווווו עוד שניה אני קופצת מהחלון!! ססססססססססססס
סססססססססס... יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו טוב, אז עכשיו אין לי כוח לכתוב הכל מההתחלה:) ו...מחר אין לי זמן בכלל לבוא כי יש לי את הלחץ של החיים... אז... כנראה שעל הפרק הזה אני לא אכתוב כרגע תגובה (!$&%)^#@$W#%&#@W)
לילה טוב לכולם!! לי כבר נהרס הלילה עכשיו!! סססססססססס***מק!!!

shanyz

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

shanyz

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

shanyz

New member
ואחרי שהוצאתי את כל העצבים

יש לי עוד הרבה אבל אני חייבת ללכת לישון.. הנה תמונה, שתסגור את הערב (יותר נכון לילה) בצורה נעימה.. אני מקווה שזה יעשה לי חלומות יותר נחמדים! שיהיה לכולם לילה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברודי

New member
שני ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוי איזה מבאס זה...!!! הייתי כותבת בשבילך תגובה עכשיו (כי זה פרק שולט של החיים) אבל כרגע אנ'לא יכולה כי המקלדת שלי עושה פאקינג רעש ומאוחר...(וישנתי בטעות בצהריים ועכשיו אנ'לא נרדמת).. אז, מחר(אי"ה). נעשה ספיישלון. ציטוטים באלגנים..!!

shanyz

New member
כןןןן..!:)

רעיון טוב! נעשה ספיישן של ציטוים, בעצם, מיכל כבר פתחה אחד למעלה:) יופי! הבעיה היא שיש לי מבחן ענק ביום שישי ואני לא חושבת שאני אוכל ממש להיכנס.. אז מצטערת מראש שאני לא כותבת, יהיה לכם קצת מנוחה ממני:) ו.. אני אצרף את הדברים שלי ביום שישי... (אבל יכול להיות שפה ושם אני אעשה הפסקות ואבוא:)

ברודי

New member
חפיף, מגיע לפרק מקום של כבוד!

אז בקצרה. אחד הפרקים המצחיקים -יותר- בזינה. אמממ.. נעשה את זה מסודר כי בינכה יש לי זמן ואני בשוונג- (איך אני רואה את הכול נמחק לי שנייה לפני שאני שולחת)
ציטוטים שולטים:
X: "Give it a rest, Gabrielle." G: "No, not till you clean up your act, Xena." X: "Hey! I'm not the one with a fungus among us." G: "Oh, yeah-- _that's_ poetic. Did one of your bug friends whisper that in your ear?" גבריאל שנונה בפרק. אם אני הייתי זינה הייתי בטח עונה לה- oh, yeah-- that was funny, did one of the script writers whisper -that- in your ear זה היה יכול להיות blooper משעשע! קיי קיי... בעע דילגתי על המון קטעים גדולים אבל נו מיילא. G: "Oh-- you wanna piece of me, huh? Fine-- I'll give ya a piece of me. Come and get it. Come אם אני לא טועה בקטע הזה היא מוציאה חתיכה ממנה ומביאה לזינה. וזה...מצחיק! (מה לעשות, פתחתי ערוץ 2, לא מצחיק. ערוץ 3, לא מצחיק. איך שאני פותחת ערוץ הצחוק- מצחיק. או... משהוא כזה... *מתגעגעת לפרסומות המדהימות של ערוץ 10*) ג'וקסר נשאר ג'וקסר, ולמה בעצם שהוא ישתנה
: G: "So-- let me guess. You want our help?" Jox: "Heh-heh-heh-heh. No-- no-- no-- I've got things _completely_ under control." X: "When do you want us to start?" Jox: "How's now sound?" X: "Fine." סצנת הארנבת.
(אייקון הכי קרוב שמצאתי) בהתחלה לא הבנתי למה הארנבת עצבנית כ"כ. רק אתמול פתאום אני קולטת שגבריאל מאכילה אותה ב..דברים הרעילים האלה. זה היה טוב. זינה מכחישה- X: "I _don't_ have lice! It's-- it's dandruff! It's-it's-it's a minor scalp irritation, that's all." זינה אומרת- Well, go ahead. No skin off _my_ back ואז יש את גבריאל צוחקת מזויף... שאפשר לשים ת'ציטוט מוואש אבל לראות את זה שווה יותר- G's Voice: "Hardy-har-har." עכשיו הטמבל ההוא- Ace: "With a horse like that under me-- I'd be unstoppable. And evil will rule the world!" [Laughs] אתה רוצה לשתף אותנו איך סוס יעזור לך להשתלט על העולם? פשוט שאני אדע כי יש אחלה של חוות סוסים פה ליד הבית.. אנ'דעת.. שומעים מדי פעם את הכינים עושים מסיבה על הראש של זינה, אבל הם ממש מדברות?! וואש טוען שכן... וואש דובר את שפת הכינים (מניסיון?) Lice [Squeal]: "Hey, don't scratch me!" ג'וקסר קשה קליטה- X: "Joxer, I once knew a warrior who tried to stop them. They buried him in Sparta, Athens, _and_ Carthage." Jox: "Whaddya mean?" X: "They _buried_ him in-in Sparta, Athens, and Carthage. Think about it, Joxer." Jox: "Oh. Oh, it's a riddle! OK, can I do one? A monkey, a rat, and a beaver-- זינה בהכחשה עמוקה2- X: "Joxer." Jox: "What?" X: "Have you noticed anything about my hair?" Jox: "Uh-- yeah. Looks-- lovely." (בנים... go figure) X: "No. Gabrielle-- she had this crazy idea about-- bugs or something." Jox: "Oh-- your lice. Yeah, I can see `em from here." X: "I don't have lice" Jox: "Hey, listen-- I just thought ya liked bein' filthy. Made ya look-- tough or-- something." X: "I'm not filthy!" Jox: "Hey-- I'm not the one who has the lice." X: "I _don't_ have lice!" ואז יש ת'קטע שזינה עושה לג'וק- Jox: "Xena? If it'll make ya feel better-- I'll go look for Argo." X: "Oh, yeah. Yeah, that'd take a load off." ויש לה מבט כזה מצחיק. טוב קשה להאשים אותה... ואז זינה תופסת את גבריאל מגרדת עם הצ'אקרם שלה- X: "Don't make me hurt you, `Scabrielle'." (ככה היא קראה לה? לא שמעו את זה בטלויזיה.. רואים, שווה לקרוא!) G: "All right, `Eczema'-- what're you gonna do? Huh? You're gonna use your pressure points. Go on. Go ahead. Go for it. You can't touch me. Come on. Come on. You're really tough now, Warrior Princess." כן לא יודעת מה עם זינה.. אני הייתי נוגעת בה בכל מקרה. Jox [Sighs]: "I couldn't find Argo _anywhere_." G: "And we had such hopes." חחחח... ממתי גבריאל צינית? חח אוקי, ג'וקסר מעודד את גבריאל- Jox: "Oh, sure it is, Gabrielle. Go on-- spit it out." G: [Throws up on Jox] זינה, בחזרה לילדות- X: "I don't ask for much. I just want my _pony_ back". טוב נו, הילדה צודקת- X: "Yeah. come on, come on. Don't be shy; your mother wasn't. הילדה סובלת- G: "This stuff stinks. What is this? Sheep dung?" Jox: "Goat poo." מיצינו אהה? גבריאל על ארגו G: "She doesn't like me, does she? What is it? Is it my personality? What? My hair color? The fact that I talk about her like she's a real person?" מוסר השכל. לשים תויות אזהרה על.. שורשים..? X: "What are you drinkin'?" G: "Linseed root. You said it was good for my skin." X: "_On_ your skin. You're not supposed to _drink_ it." חפיף, סיפק לנו את אחד הקטעים הטובים יותר בפרק... X: "Uhh! Gabrielle? Gabrielle! Wake up. Stomach. I did it Find out what you can." G [Speech thickened]: "Theena hath jutht cut off the flow of blood to your brain." Ass: "What?! What did you say?!" G [Speech thickened]: "I thaid that Theena-- hath jutht cut off the flow of blood to your brain. Talk. Talk! Tell uth what you know." Ass: "Help! Somebody!" חחחחחחחחח... X: "All right. Gabrielle, go in there and give him a nice, big kiss." (לשתף מה אני הייתי עושה במצב כזה?!
) גבריאל שורקת- (או.. מנסה לשרוק) G [Speech thickened]: "Ppppthhh!" Gabrielle, you can whithle. Pthhhh Pthhhhh. What elthe could go wrong?"
כן אני יודעת..ארוך מדי. מוקדש לכל מי שהחזיק מעמד (וגם למי שלא)- This week's been kind of tough on everyone, I guess. But-- you know, I'm always there for you and-- and, you're always there for me, s-- . Friends-- ooh, I got _all_ the friends I _need_." לא יכלה לנסח את זה טוב יותר...

shanyz

New member
חהחהה ברודי!!!=)

הרבה דברים שרשמת גם אני רשמתי בהודעה שנמחקה לי! =) יופי.. אוקי, אז בקשר לסוף מה שזינה אומרת, קרע אותי! חחהה איזה מאמי!! =) וכן, גם אני שמעתי את הכינים מדברות, לא הבנתי מה, אבל מצייצות להן..חחהה איזה חמודות!! בקול ציפציף כזה! =) והקטע עם הצ'אקרם, כשגבריאל אומרת לזניה, בואי, בואי נראה אותך, נסיכה לוחמת...! פחחחח
גדול!!!!!!!!
וג'וקסר.. אממ עיצבן אותי כמו תמיד:) חחה...כאילו פ'סדר, הוא נחמד, אבל נודניק וממש גולם!=) וכשזינה שואלת את ג'וקסר אם השיער שלה בסדר, ואז הוא אומר שהיא אוהבת את הרמאה במלוכלך, והיא אומרת: אני לא מלוכלכת!! (משהו כזה..) פחחחח קטע ממש מצחיק!! =)
ובקשר לכל שאר הדברים שכתבת, אין לי מה להוסיף, רק שנאי מסכימה איתך לחלוטין (מאיפה המילה הזאת באה פתאום!? חחה) ואם אתם תוהים מה אני עושה בשעה זו בבית אז ככה=) היה אמור להיות לי שיעור אנגלית עכשיו שעתיים, ואחר זה היסטוריה ואחרי זה שעתיים מוגבר ערבית.. אבל המורה לאנגלית חולה (ייש!) (חחה איזה רעה אני!=) ) אז המורה להיסטוריה, המורה היא נחמדה בעולם, הסכימה לשחרר אותנו, לטובת אלה שאין להם מוגבר.. ואז יצא מצב שאני צריכה לחכות 3 (!!!) שעות בשביל שתעיים ערבית משעממות עם מרוה מחליפה מעצבנת (המורה האמיתית בחופשת לידה...
) אז.. לא נראה לי שאני אחכה 3 שעות בשביל זה... אז אמא הסכימה בבוקר לכתוב לי אישור ללכת הביתה, למקרה שיתחשק לי:) חחה..איך זה נשמע.. אל תחשבו שאמא שלי כזה מחפפת..:) סתם הסברתי לה שיש לי הרבה לחץ עם היסטוריה ביום שישי ושאולי עדיף שנאי אשתחרר..:) אז הלכתי! ועכשיו יש לי קצת זמן לכתוב! ייאיי:) אז... אני לא יודעת אם משיהו באמת קרה את זה או לא:) אבל...איזה כיף!!! חיחי!!! טוב, אני הולכת לווש למצוא ציטוים של קטעים קורעים מצחוק לשרשור של מיכל!!! =) איזה חמודה זינה בתמונה!! חח..

shanyz

New member
אמאלה!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo129.gif../images/Emo122.gif

יווו תראו איזה תמונה מפחידה!!!! אמאאאאאאאא

למעלה