in stigmata

אסי 84

New member
in stigmata

קודם כל אתה לא לבד תזכור את זה תמיד ישוע יהיה תמיד איתך,אני מדברת מניסיון אישי ברגע שהרגשתי הכי לבד בעולם ולא היה אף אחד שיעזר לי שם באותו היום פגשתי את ישוע שנתן לי להרגיש שאני לא לבד לא משנה מה הסיבה לכך ישוע איתנו אנחנו כבר לא לבד,לכן במצבים כאלה אני ממליצה לך להתפלל לאלוהים שידריך אותך ותבקש את כל התשובות לשאלות שלך ברגע שתיתן לאלוהים את לבך הוא יספק לך את הכוח ואת התשובות לכל השאלות שלך ואתה לא תרגיש לבד רוח הקודש תדריך אותך ותמלא את ליבך בשמחה ושלווה אמן,אם תרצה לשאול עוד אשמח לעזור

in stigmata

New member
יש באמת כמה שאלות

תודה כמובן על הקישור, אלוהים נתן לנו את הזכות להכיר ולעזור אז ככה: מה מצפה לנו שם במלכות שמיים? (דבר ששמעתי, מוקם הניסיון האלוהי הוא מקום הממלכה, עץ הדעת ועץ החיים) מה נהיה שם, חוץ מרוח קודש נצחית? (שמעתי ששם המאמינים מתקוננים לקרב האחרון, מגינים למלאכים בקרב בהר מגידו-ארמגדון) ומה התפקיד שלנו כאן כידי להיות זכאיים חלק ממלכה אלוהית זאת? (עוד דבר ששמעתי, אולי מפתחות הממלכה אצל האפיפיור בוותיקן אבל השער בירושלים, הנילחמים למען ארץ שבע הגבעות, מגן המממלכה, זכאי לצד האלוהים ובנו) מורכב ואולי מוקדם לשאול שאלה כזאת כי אנחנו בהתחלה של תהליך להכיר את אלוהים ובנו, ובעיקר להתחבר לרוח קדושו. וזה אמיתי וזה קרוב וזה לנו המאמינים ולך אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמַיִם, יִתְקַדֵּשׁ שִׁמְךָ, תָּבוֹא מַלְכוּתְךָ, יֵעָשֶׂה רְצוֹנְךָ כְּבַשָּׁמַיִם, כֵּן בָּאָרֶץ. אֶת לֶחֶם חֻקֵּנוּ תֵּן לָנוּ הַיּוֹם וּסְלַח לָנוּ עַל חֲטָאֵינוּ כְּפִי שֶׁסּוֹלְחִים גַּם אֲנַחְנוּ לַחוֹטְאִים לָנוּ וְאַל תְּבִיאֵנוּ לִידֵי נִסָּיוֹן, כִּי אִם חַלְּצֵנוּ מִן הָרָע.כִּי לְךָ הַמַּמְלָכָה, הַגְּבוּרָה וְהַתִּפְאֶרֶת לְעוֹלְמֵי עוֹלָמִים. שמעתי הרבה הא
תודה על התשובות. 39 וְאֶחָד מֵאַנְשֵׁי הָרֶשַׁע הַתְּלוּיִם גִּדֵּף אֹתוֹ לֵאמֹר הֲלֹא אַתָּה הַמָּשִׁיחַ הוֹשַׁע עַצְמְךָ וְאֹתָנוּ׃ 40 וַיַּעַן הָאַחֵר וַיִּגְעַר־בּוֹ לֵאמֹר הֲלֹא תִירָא אֶת־הָאֱלֹהִים כִּי עָנְשׁוֹ עָנְשֶׁךָ׃ 41 וְהִנֵּה אֲנַחְנוּ כַּמִּשְׁפָּט כִּי לָקַחְנוּ כִּגְמוּל יָדֵינוּ וְהָאִישׁ הַזֶּה לֹא־עָשָׂה מְאוּמָה רָע׃ 42 וַיֹּאמֶר אֶל־יֵשׁוּעַ זָכְרֵנִי־נָא אֲדֹנִי בְּבֹאֲךָ בְּמַלְכוּתֶךָ׃ 43 וַיֹּאמֶר יֵשׁוּעַ אֵלָיו אָמֵן אֹמֵר אֲנִי לְךָ כִּי הַיּוֹם תִּהְיֶה עִמָּדִי בְּגַן־עֵדֶן. (לוקס כג) אולי יש כבר תשובה ? המחשבות כבר נתנו את האמת. תאמינו כי ישוע הוא האבנים לגן עדן, ממכלת שמיים

lion 7

New member
מנסיון אישי עצות

אל תתעסק בנבואות עתידיות המובאות בכמה ספרים כמו ישעיה או לעתיד לבוא כמו חזון יוחנן , אחרי שישוע ביקש מתלמידיו לא לעזוב את ירושלים שהכונה היתה בשני אופנים נבואה שהתגשמה אוטוטו אחרי עלייתה ב30 שנה ,ונבואה עתידית בסופ הימים , היו מאמינים שמכרו את כל רכושם וציפו לגאולה או חזרת ישוע בשנית , במשך דורות מאמינים פירשו בטעות נבואות בחזון יוחנן וקבעו תאריכים סופם היה מר כשהתגלתה המבוכה כמו שקרה עם מייסדי עדי יהוה , קח מרים כמשל היא ראתה שמעה ושמרה את זה בליבה , אנחנו נהיה עם ישוע בעתיד ,המפתח לישועה הוא הרוח שבפנים.

lion 7

New member
יש שפירשו את העיר שעליה

ממוקמת על 7 הרים היא רומא וירושלים , אני לא רוצה להביא פרשניות מזרים שונים גם בינם קתולים , אלה סודות שמתגלים ליחידים ומוסר השכל (לדעתי) היא לבניה רוחנית , אולם דבר חשוב לדעת שישוע יבוא בשנית בהרף עין והמתים היושנים בישוע יקומו תחילה אליו ואנו החיים אחריהם נפגוש אותו בעננים , יקח אותנו אל מקום שאין בו רעב עוני רדיפות , אל ירושלים החדשה . וראיתי שמים וארץ חדשה כי ההן נשרפו או נעלמו , אנו נבחין בבן האדם היפיוף ביותר מבני אנוש ודי לנו , האסמכתא או המפתח לשמים ולישועה הוא ברוח הקדש שלבשנו בלידה החדשה ..

in stigmata

New member
צודק אבל לא עד הסוף

אולי האתה צודק על השמועות, ועדין אין לדעת באמת מה צפוי, ולא כידי לקחת את הנאמר כגאולה קרובה. ובכל זאת לא עניתה על השאלה שלי-מהמצפה לנו שם? מה נהיה שם? והאם כל האמאמינים בישוע נכנסים לממלכה (קתולים ופרוטסטנטית) וכן יש אמת אולי חלקית בדברי, ואת זה אתה הזכרתה, "ירושלים היא השער לממלכה". אנחנו בהחלט נבנה את בית המקדש, היא כל אמין הוא אבן (סלע,כיפה) אחת. תודה על תשובתך

in stigmata

New member
נ.ב

מה לגבי אלה שלא מאמינים אבל פועלים לפי דיברי ישוע, כלומר הדרשה על ההר.

lion 7

New member
אין כאלה שיכולים להוות דוגמא מהטפת

ההר , אין פשוט אין ,כתוב באל הרומים אין מי שעושה את הצדק אין ולו אחד , כולם חטאו ונחוצו לתהילת אלוהים , הכל זה לא גם אחד או שניים ,הפרמטרים של האדם שימלא את תורת הטפת ההר על פי ישוע אין , אולם המקדם או המפתח לדרך זו היא בדרך המוזכרת הרבה בברית החדשה , להאמין בישוע שנושא את חטאינו ולעשות את דבריו. לאלה שלא הכירו את ישוע בחייהם אלוהים ישוע ישפוט אותם על פי תורת חייהם האישית , אין אצל ה הישוע משוא פנים , לא קתולים או בפטיסטים או יהודים משיחים או אחר , מי ששמו רשום בספר החיים לא יעבור את הדין בסוף הימים.

lion 7

New member
מה מצפה לנו שם .

יש ירושלים חדשה ובה תיאור לשעריה בחזון יוחנן . לא יהיה בה רשעים או גנבים ,אינ בה מנורות כי אין ליל אלא אור ישוע יאיר אותה , נראה את ישוע ואת פניו ודי לנו , אנו נהיה כמו אלוהים יודעי הכל . סדר הדברים כביכול הוא תחילה ביאת ישוע בשנית , סיום דלת החסד ותחילת הצרות בעולם (או 3 וחצי שנים או 7 שנים שלא ידע העולם מעולם) ובו ישחק המשיח המזויף את המשחק נגד הבורא כאשר הכנסיה לא נמצאת כאן וכמובן רוח הקדש שחותמת את הכנסיה אינה . בסוף השנים אלה ישוע רבנו יהיה דיין והמלאכים ילחמו את המלחמות האחרונות ..המשך

lion 7

New member
המשך. ויש המשך

ואז ישוע יציל את שארית הכנסיה שתושע בתוך הצרה הגדולה (אומרים שיש חלק לא מובטל מהיהודים שיושע בצרה זו ,פלוס אנשים ששמעו את הבשורה ממאמינים לפי ההלקחות=המפגש עם ישוע בביאה השניה שהזכרתי) . יכונן שלטון המשיח בן אלף השנים על הארץ זו (כל נראה לי) והשטן יהיה כבול באזיקים בכלא . הקידמה האנושית שלא צלחה לפני כן כמו כשלון שלטונות הקומינזים הקפטליזם ושאר הדתות יוכח שעם ישוע וכנסיתו אפשר להצליח בכל מישור אם זה כלכלי או פוליטי , שם ירבוץ אריה לצד טלה וכו-. אחרי אלף שנות השלום השטן ישוחרר בשנית (אולי זאת תקופת מבחן?)

lion 7

New member
המשך.

ואחרי שישוחרר הוא ינסה להסית ושוב מלחמה עם ישוע , בתקופה זו נדמה לי יבנה בית המקדש וכל מה שלא צלחו משטרים ומדינות למיניהם תצליח מדינת ישוע או מלכותו , אחרי זה נדמה לי שהארץ והשמים הנוכחים ישרפו (אגרת פטרוס) , ויוחנן ראה שמים וארץ חדשה ,כי השמים והארץ ההן נעלמו או נשרפו .. ומכאן אנחנו כבר לובשים בשר נצחי לא כמו זה שעלינו , שלא יודע מחלות או זקנה בגן עדן בירושלים.. מספיק? וכמובן זה חלק ממה שהבינו המאמינים ברוח הקדש על מאורעות עתידיות שחלק מהחויה נרגיש רק בחזרת ישוע בשנית .אמין

in stigmata

New member
תבורך אחי

דברים מחזקים אמרת, אני כאחד שמודע שהוא זקוק לתמיכה ממאמינים אחרים קיבלתי כאן את המילים שהייתי צריך לשמוע. כנראה שבאמת אני צריך לשוב לקהילה שלי, אני ממש זקוק לתמיכה ולעזרה ממאמינים אחרים, לביחד הזה ולתפילות. חבל שזה רק בשבתות (מתפלל לחברים מוחוץ להספות) נ.ב, האם בקהילות של משיחיים מבצעים קבלת הלחם והיין הקדושים, מיסה ?

1ysrat

New member
../images/Emo24.gif הכוח של האמונה

מאקוס הי 21 יֵשׁוּעַ חָזַר בַּסִּירָה אֶל הַצַּד הַשֵּׁנִי וְהָמוֹן רַב נֶאֱסַף אֵלָיו בִּהְיוֹתוֹ עַל שְׂפַת הַיָּם. 22 בָּא אֶחָד מֵרָאשֵׁי בֵּית הַכְּנֶסֶת, יָאִיר שְׁמוֹ, וּכְשֶׁרָאָה אֶת יֵשׁוּעַ נָפַל לְרַגְלָיו. 23 הִתְחַנֵּן אֵלָיו מְאֹד וְאָמַר: "בִּתִּי נוֹטָה לָמוּת. אָנָּא, בּוֹא וְשִׂים יָדֶיךָ עָלֶיהָ כְּדֵי שֶׁהִיא תִּתְרַפֵּא וְתִחְיֶה." 24 יֵשׁוּעַ הָלַךְ אִתּוֹ, וְאַחֲרָיו הוֹלְכִים הָמוֹן רַב וְדוֹחֲקִים אוֹתוֹ. 25 וְאִשָּׁה זָבַת דָּם זֶה שְׁתֵּים־עֶשְׂרֵה שָׁנָה - 26 שֶׁסָּבְלָה רַבּוֹת בִּידֵי רוֹפְאִים רַבִּים וְהוֹצִיאָה אֶת כָּל רְכוּשָׁהּ, וְלֹא הוּטַב לָהּ אֶלָּא שֶׁעוֹד הוּרַע לָהּ - 27 כְּשָׁמְעָהּ עַל־אוֹדוֹת יֵשׁוּעַ, בָּאָה מֵאָחוֹר בְּתוֹךְ הֶהָמוֹן וְנָגְעָה בְּבִגְדוֹ, 28 כִּי אָמְרָה "אִם אֶגַּע אֲפִלּוּ בִּבְגָדָיו אֶתְרַפֵּא." 29 בּוֹ בָּרֶגַע הִתְיַבֵּשׁ מְקוֹר דָּמָהּ וְהִיא חָשָׁה בְּגוּפָהּ שֶׁנִּרְפְּאָה מִן הַמַּחֲלָה. 30 מִיָּד הִבְחִין יֵשׁוּעַ בְּתוֹכוֹ הוּא שֶׁיָּצְאָה מִמֶּנּוּ גְּבוּרָה. פָּנָה אֶל הֶהָמוֹן וְאָמַר: "מִי נָגַע בִּבְגָדַי?" 31 אָמְרוּ לוֹ תַּלְמִידָיו: "אַתָּה רוֹאֶה אֶת הֶהָמוֹן דּוֹחֵק אוֹתְךָ וְאַתָּה שׁוֹאֵל 'מִי נָגַע בִּי'?" 32 הוּא הִבִּיט סְבִיבוֹ לִרְאוֹת מִי עָשָׂה זֹאת. 33 פָּחֲדָה הָאִשָּׁה וְרָעֲדָה, כִּי יָדְעָה מַה שֶּׁקָּרָה לָהּ. הִיא נִגְּשָׁה וְנָפְלָה לְפָנָיו וְאָמְרָה לוֹ אֶת כָּל הָאֱמֶת. 34 אָמַר לָהּ: "בִּתִּי, אֱמוּנָתֵךְ הוֹשִׁיעָה אוֹתָךְ. לְכִי לְשָׁלוֹם וְהֵרָפְאִי מִמַּחֲלָתֵךְ." 35 עוֹדֶנּוּ מְדַבֵּר וְהִנֵּה בָּאוּ אֲנָשִׁים מִבֵּיתוֹ שֶׁל רֹאשׁ בֵּית הַכְּנֶסֶת וְאָמְרוּ: "בִּתְּךָ מֵתָה, לָמָּה תַּטְרִיחַ עוֹד אֶת הָרַב?" 36 שָׁמַע יֵשׁוּעַ אֶת מַה שֶּׁדִּבְּרוּ וְאָמַר לְרֹאשׁ בֵּית הַכְּנֶסֶת: "אַל תִּפְחַַד; רַק הַאֲמֵן." 37 יֵשׁוּעַ לֹא הִנִּיחַ לְאִישׁ לְהִלָּווֹת אֵלָיו, חוּץ מִכֵּיפָא וְיַעֲקֹב וְיוֹחָנָן אֲחִי יַעֲקֹב. 38 כַּאֲשֶׁר בָּאוּ אֶל בֵּיתוֹ שֶׁל רֹאשׁ בֵּית הַכְּנֶסֶת, רָאָה הֲמֻלָּה וַאֲנָשִׁים בּוֹכִים וּמְיַלְּלִים הַרְבֵּה. 39 נִכְנַס וְאָמַר לָהֶם: "מָה אַתֶּם הוֹמִים וּבוֹכִים? הַיַּלְדָּה לֹא מֵתָה. הִיא רַק יְשֵׁנָה." 40 הֵם צָחֲקוּ לוֹ, אַךְ הוּא הוֹצִיא אֶת כֻּלָּם, לָקַח אֶת אֲבִי הַיַּלְדָּה וְאֶת אִמָּהּ, עִם הָאֲנָשִׁים אֲשֶׁר אִתּוֹ, וְנִכְנַס לַמָּקוֹם שֶׁשָּׁכְבָה בּוֹ הַיַּלְדָּה. 41 הוּא אָחַז בְּיָדָהּ שֶׁל הַיַּלְדָּה וְאָמַר אֵלֶיהָ: "טַלְיְתָא, קוּמִי!" שֶׁתַּרְגּוּמוֹ, "נַעֲרָה, קוּמִי - אֲנִי אוֹמֵר לָךְ." 42 מִיָּד קָמָה הַנַּעֲרָה וְהִתְהַלְּכָה; וְהִיא בַּת שְׁתֵּים־עֶשְׂרֵה שָׁנָה. הֵם נִתְמַלְּאוּ תִּמָּהוֹן גָּדוֹל. 43 אָז צִוָּה עֲלֵיהֶם בְּתֹקֶף שֶׁלּ

למעלה