In the shadows

nothstar001

New member
In the shadows

ה 1 לספטמבר , תאריך , סמל , אכזבה מחודשת כל שנה הלואי ויכולתי לחזור לשנות את מה שקרה קשה קשה להיות לבד , מתסכל לעמוד במקום כל הזמן , איפה אתחיל? אני מתכוון לשלוח גלוית שנה טובה לאלו שכבר לא דיברתי איתם שנה האם לדעתכם זה נכון ? איך אתם חושבים שהן יגיבו ? אם בכלל ? אני פשוט אשתגע ביום כיפור אם לא יהיה לי עם מי לדבר , עם מי להיות no sleep no sleep untill I am done with finding the answer wont stop wont stop before I find a cure for this cancer sometimes I feel I going down and so disconnected somehow I know that I am haunted to be wanted I been watching I been waiting in the shadows all my time I been searching I been living for tomorrows all my life

בוזיקית

New member
הי כוכב הצפון...

אפשר קצת יותר פרטים? נשאלה שאלה אך איני מבינה... מה קרה ב - 1 בספטמבר? קצת קשה לי להתייחס בלי להבין. נ.ב. תזכיר לי של מי השיר הזה, אני מתה עליו...

לשלוח גלויות שנה טובה ../images/Emo142.gif

לשלוח גלויות שנה טובה זו דרכך לומר שאכפת לך ושחשוב לך לשמור על קשר. האם הם יענו או לא? לא יודעת. מה שבטוח- אם לא תשלח הם לבטח לא יענו. אתה מתאר את הבדידות שלך והיא ממש ניכרת בין השורות. חיבוק וירטואלי אינו תחליף אבל גם זה משהו

למעלה