incubus בישראל?!

gabai18

New member
incubus בישראל?!

אנלא יודעת אם כבר שרשרתם על הנושא הזה אבל אין לי כ"כ הרבה זמן לקרוא ולהתעדכן... שמעתי כבר מכמה אנשים על זה שהם יגיעו לישראל אבל בעצם לא קראתי על זה בשום מקום,גם באינטרנט לא ממש מצאתי.אז מי שיודע אם זה נכון בכלל ואם כן מתי ואיפה..אני אשמח:) חג שמייח!!

gabai18

New member
דדיי אז זה נכון..איזה כיף!

תודה:) (מקווה שלא יבטלו ברגע האחרון כמו כולם..)

כדאי שתעקבו אחרי מכירת הכרטיסים כי:

בטוח!! שלא יעבורו מקסימום 5/6 שעות וכל הכרטיסים ימכרו אז צרכים ליהיות בהיכון!

לבלאק אייד פיז,

שזו להקה פי 8 יותר חמה מאינקבוס לקח כמעט שבוע עד שנגמרו כל הכרטיסים.. אז אני בספק אם תוך 5-6 שעות יגמרו כל הכרטיסים לאינקבוס

gabai18

New member
חחחחח מהה?תחזרי על מה שאמרת?!

בלאק אייד פיז טובים,ממש טובים, אבל מה את משווה בכלל לאינקבוס..זאת ליגה שונה לגמרי..הם הרבבה מעליהם...

טעם וריח

אבל תגידי מה שאת רוצה, בלק אייד פיס מוכרים יותר אלבומים, יותר כרטיסים, מופיעים על יותר מגזינים, ומושמעים יותר ברדיו. לרמה אין פה שום קשר.

MasterD_iL

New member
זה חלב, וזה בשר

זאת מצליחה ברמה עולמית בסגנון הרוק, וזאת מצליחה ברמה עולמית בסגנון היפ הופ חדשני, שיותר הולך היום בקרב צעירים.

על מה אתם מדברים???.....

יש הופעות בארץ.. שנגמרים להם הכרטיסים תוך יום! ז אינוקובוסס??..... אתם בכלל מבינים כמה מעריצים יש להם בארץ??.... אולי קצת נסחפתי עם המספר שעות אבל בהחלט הזמן יהיה קצר מאוד! ומישהו יודע למה דווקא בהאנגר 11??.. ואיפה הולכים להכיל את כולם??... הוא לא מקום כזה גדול להופעה בסדר גודל כזה...

DreamS_HunteR

New member
זה מספיק בשביל ../images/Emo121.gif

ה5000 איש שהם מצפים שיגיעו לשם.. זה לא רוג'ר ווטרס שמקווים למכור פה עשרות אלפי כרטיסים. קצת פרופורציה.

strangebrew

New member
שמעי..

זה לא הופעת איחוד של קרים, והכרטיסים ממש לא הולכים להיגמר תוך 5/6 שעות בניגוד למצב הראשון שהזכרתי

effi f

New member
איזה התרגשות..!!

סופסופ הם באים לארץ!! עכשיו רק קולדפליי צריכים לבוא לארץ ואז..חלומי יתגשם!!

subotaj

New member
להקה חביבה שניסתה ליצור רוק מתקדם

אבל כמו בכל תחום אחר במוזיקה הם רחוקים שנות אור מהפרוג שנוצר בשנות ה-70. למרות הלעג שלי לידים האלה, יש לי את הדיסק שלהם ופעם ב-200 שנה הוא אפילו נכנס למערכת.

איף...מי הפליץ?

יצאת סופר פלצן, סרגיי. לא כולם מנסים ליצור פרוג כמו בשנות ה70. אינקובוס בכלל מושפעים מלהקות כמו רד הוט צ'ילי פפרס, ושאר להקות Fאנק. הם לא מנסים ליצור פרוג, הם מנסים ליצור מוזיקת רוק אלטרנטיבית.

למעלה