Indoor Cycling ועכשיו... האיגוד

Tami661

New member
Indoor Cycling ועכשיו... האיגוד

לאלו שנכחו בכנס: זוכרים שמילאתם טפסים? זוכרים שהבטחתי שזה לא איזשהו "הבזק" שיעלם עם כיבוי האורות? אז הנה זה כאן ואפילו משודרג!!! באדיבות איש החידות שלנו, מורעל הרכש האחרון שלי
, אני מצרפת לינק לטופס (הצעה להקמתו של ארגון מדריכי ומתאמני אופני הסטודיו) כפי שחולק ביום הכנס. החברים שמילאו אותו לא חייבים לעשות זאת גם מכאן (למרות שאם תעשו זאת, זה יחסוך לי עבודת הקלדה
) ושימו לב שהוספתי תיבת בחירה שתאפשר לכם לציין אם אתם מעוניינים להצטרף כ: מתאמן /חובב (כן! פתוח גם למתאמנים, בדומה למה שנהוג באיגוד התריאטלון למשל) מדריך חבר פעיל בהנהלת האיגוד קחו בחשבון ש: 1) מילוי הטופס הרצ"ב הוא בבחינת גילוי רצון להיות חבר באיגוד לכשיסתיים שלב ה"בהקמה" והוא יוקם. אין במילויו משום אישור על "חברות באיגוד". 2) "חבר פעיל בהנהלת האיגוד"... סימון האופציה הזו רק יתן לנו תמונה ואפשרות להתארגן בהתאם לקראת בחירות בהמשך. מובן וברור שהנהלה כזו לכשתוקם, תבחר בכפוף לנהלים ולתקנות כמקובל. אז אנא מכם, העבירו את עובדת קיום הרישום המקוון גם לחבריכם המתאמנים והמדריכים. מי שאין הנט נגיש לו... עשו בעבורו את העבודה ורישמו אותו (אך ורק לבקשתו ובמילוי כל הפרטים כולל ליצירת קשר). מכאן,
אני מבקשת שוב להודות לגיל, איש החידות שהעמיד את כישוריו וזמנו לרשותי. בנה את האפליקציה הזו (ועוד אחרות... בדרך
) ובסיס נתונים במקביל.

ennicka

New member
אההמ אההמ...

למי שלא היה במפגש, מהי מטרתו ויעודו של האיגוד? את ההיבט למאמנים למשל קל לי להבין לבד, אבל לעומת זאת למתאמנים קצת פחות. עזרה למאותגרים פגמנטית
?

Tami661

New member
נו... באמת! איש החידות... אתה רוצה

שאפטר אותך לפני שקיבלת משכורת ראשונה בכלל?
ג'קי... יתוקן! חחחח... הכי מצחיק שאני הראשונה שהייתי צריכה להקים כל צעקה
אבל אולי בגלל שחשבתי שהכוונה ב"שנת לידה" זה השנה שבה נולדנו מחדש, דהיינו... גילינו את ה-Indoor Cycling
ולחגיתוש... אמנם הכותרת בדף שבלינק מדברת על "מדריכים" "מפגש" וכו', אבל זה בגלל שפשוט השתמשתי בדף שהופץ בכנס ועבר חוו"ד של יועץ משפטי. בהמשך כמובן אתאים שם הכל גם למתאמנים. ולמה יש חשיבות שזה יהיה "גם מתאמנים"? מאותה סיבה ש: איגוד האופניים, איגוד הריצה, איגוד הטריאתלון וכו' וכו' מאגדים בתוכם לא רק מאמנים ואפילו הייתי אומרת שעיקר כוחם במתאמנים שחברים בהם.

Tami661

New member
למה? אין שם פרטים חסויים מדי...

וגם אין חשיפה של כל הנרשמים (מגיע אליי ישירות). בשלב הזה אין גם גביית תשלום כלשהו, אז למה זה חשוב? אולי אני מפספסת משהו (ע"ע החתימה שלי
)

ליטלי6

New member
תמי, אם את צריכה עזרה בהקלדה

אני יכולה לעזור לך. זו העבודה שלי.

Tami661

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifתודה רבהרבהרבה ליטלי..

אבל זו גדולתו של איש החידות (בין היתר
): הנתונים נשלחים אוטומטית ותרכזים במאגר אחד. מה שכן, יש לי את הטפסים מהכנס
... וזו יכולה להיות סוף כל סוף ההזדמנות לראות אותך מדוושת בהיכלנו
מיליון תודות ונתאם ב

Tami661

New member
חחחח... אז מה אם אני מושלמת../images/Emo3.gif זה

אומר שאסור לי לטעות?
'תכוונתי: מרוכזים!!! נראה שהבראת

ליטלי6

New member
שאלה למחשבה

קראתי את התקנון של האיגוד. מה ההבדל בין ספינינג ל-INDOR CYCLING ? לפורום הזה הרי קוראים ספינינג. למה אסור להשתמש בזה? ספינינג זו מילה רעה? ליטל

P u s s i c a t

New member
רעה מאוד...

כמו סמים ואלכוהול - ממכרת
ולא. ספינינג זה פשוט שם מסחרי רשום. כמו שפריג'ידר זה שם מותג של מקררים אבל הפך לשם כולל למקררים. כמו שלכל נייד פעם קראו פלאפון.. למרות שפלאפון זה שם של חברה. כמו שילדים מבקשים פטל בטעם אנס...
ו"אסור" להשתמש בשם הזה למטרות מסחריות כי הוא שם רשום. מן קטע כזה של... עזבי. אני בחורה עדינה. ה-G יסביר לך הכי טוב...

Tami661

New member
ספינינג זו ממש לא מילה רעה, ההסבר:

אנסה הכי קצר: ספינינג, או למען הדיוק: Spinning® הוא מותג רשום של חברת Mad Dogg Athletics, Inc. משמע: מייסד השיטה רשם את השם בהתאם לכללי עיקרון רישום חברות (חוק חברות מסחריות, הזכויות הן כמתואר ע"י חוקי החברה) כך שאחרים יהיו מנועים מלחקות אותו אלא כנגד תמורה כספית הולמת. צעד מאוד מקובל ורגיל בעולם המסחר והעסקים (פחות... מאוד פחות
בספורט... קטונו
).
רכישת זכויות לייצוג מותג רשום במדינה אחרת נקראת: זכיינות.
בארץ הזכיינית הבלעדית של ה-Spinning® בשמו הרשום היא רוני יפה.
רישום מותג מתייחס למה שפורט בתיאור התהליך/מרכיבים/שם/צבעים ומהותיים אחרים.
סימן מסחר הוא הגנה בקניין רוחני המגנה על המוניטין של יצרן במוצרים שלו. סימן מסחר יכול להיות שם ייחודי, לוגו, אבל גם עיצוב גראפי של אריזה, ציור, צבע ייחודי ואפילו ריח. טעות נפוצה לחשוב כי שם רשום של חברה מעניק הגנה דומה להגנת סימן מסחרי, לא כן הוא. בהיבט המשפטי - קיימות כל כך הרבה פסיקות (בהקשרים דומים ואחרים) מכל כך הרבה מדינות שזה ממש יהיה חסר טעם להסביר מה כן נחשב הפרת זכויות ומה לא כשמדובר בשם הרשום: Spinning®
דוגמאות: פילאטיס, נס-קפה, פריג'דר, צ'ורוס, ויאגרה, הצבע החום במדי חברת השליחויות UPS, הצבע הכתום אצל מתנגדי ההתנתקות (הלך עליי
) וכמובן: Windows הוא שם רשום של Microsoft Corporation... אז תעשי השלכות ותביני... (לא תפתחי חלונות בבית? אם תלבשי כתום/חום את צפויה לתביעה? אם תעזי להזמין נס-קפה במסעדה כי האספרסו חזק לך... לא תקבלי?
) עד כאן ברור? רוני יפה לקחה רחוק מאוד, לדעתי האישית ולדעת רבים אחרים, את הזכיינות שלה על המותג הרשום Spinning®, זכותה לקחת את זה לאן שהיא רוצה ורק בית המשפט הוא הסמכות שתכריע בעניין אלא שבנתיים לא רק העסקנים ובעלי העניין ההוני בתחום סובלים. אספר רק בכמה מילים ששיחת הטלפון שזכיתי לקבל ממנה בהיוודע לה (בעקבות כך שהזמנתי אותה לקחת חלק פעיל) על אודות כנס המדריכים... היתה מאוד צורמת ולא נעימה (וזה כמובן בשיא העדינות) תוך שימוש ברמזים עבים על הסיכון שאני, אישית, לוקחת אם אשתמש במילה ספינינג/ מדריך ספינינג... אז לקחנו את צירוף המילים: Indoor Cycling או סייקלינג בלבד, שאפילו מתארים נכון יותר את מגוון השיטות/סגנונות שפותחו והשתדרגו מאז המקור החביב והמזדקן ומשתדלים לעשות בהן שימוש בתקווה שנתרגל ויהיה לנו תחליף לא מפחיד למונח ספינינג שהפך לגינרי. אגב, ENERGY STAR® הוא מותג רשום בארה"ב (שמישהו יזהיר את רוני מהפורום השכן
) השתדלתי לקצר, באמת ש... אבל הנושא כל כך מורכב ולא כי מתאים לו שיהיה כזה, ממש לא! אלא יותר בגלל שלפעמים תאווה עודפת לכסף, לפירסום לאנא ערף מה מצד אנשים "גדולים"... מחבלת בהנאות של האנשים ה"פחות גדולים"
עכשיו באמת יש לך חומר למחשבה

Tami661

New member
יוווווווו... את כאן ../images/Emo24.gif ../images/Emo12.gif

לאן נעלמת תגידי? מה קרה... ברנואר לא נותנים לך לנוח

למעלה