INDUSTRIAL VOICE - שנקר

Wellknowen

New member
INDUSTRIAL VOICE - שנקר

דברים שרואים מכאן לא רואים משם בהתאם למסורת תכתובות כזו או אחרת במחלקתנו, היה מן הראוי לנכון להגיב, וזאת משום שאין ערוץ תקשורת קשוב ומטופל. דעתו של הסטודנט במחלקה אינו נשמע לדעתנו. לא. אין כאן נימה של בכיינות או התייפחות אשר מתוקף תפקידה מקיים מסמך זה באוב. אלא תעוקתם של סטודנטים בעלי מצוקות אישיות כלפי המקום אותו הם מכנים "בית". בית ראשון עוד יורשה לומר. בית של שמונה שנים ולא ארבע, וזאת שכולנו חסכנו בשינה עמוקה רווית חלומות, והתעוררנו ביום בהיר אל סיוט מתמשך. אנא ממכם, שמעו מצוקותינו. אנו לא ילדים, אנו סטודנטים, בעלי רצון עז לממש אקדמאיות, לא רק פיזית, גם בנפשנו. לא יעלה על הדעת כי יחס האיוולת המתמשך, בו בייתנו, לא יכיר בנו בהייותינו אנשים בוגרים, בעלי חיים ורצונות עוד לפני בואנו עד הלום. טרוניה זה היא מיני רבות השוצפת בפי "מהלכי המחלקה", מעיין שלב פרי-אבולוציוני להיותינו מעצבי המחר. טובים שניהיה או חלשים, אין אנו זכאים לייחס של טרור מחפיר בשם לחץ היצירה. זה לא עובד. מי שהגיע ובדמו אש יוקדת יצירה, כבתה להבתו, ואלו אשר חיפשו את האש כבה מאורם. לחץ. עמידה בזמנים. יצירה אבסולוטית. מעצבים צעירים וכפייתים. כל אלו סיסמאות בשם הפרופוגאנדה. את הצבא עשינו ורובנו השארנו אותו מאחור. באנו לקודש הקודשים כי הובטח לנו גן-עדן שהכזיב ואוכזב. אין מנוס מלתעורר למציאות מרירה בה עלינו לירוק דם על מנת להשמע, ובדרך כלל מאוחר מדי. אם היינו יודעים, כי לכך הדברים יתפתחו, היו מאיתנו שכלל לא היה עומד בפתח הדלת. כן בהרגשה זו אנו עומדים זקופים. אין מי מאיתנו שלא היה בפיו דברי שגרירות טובים כלפי המחלקה. לא עוד. התהפכו היוצרות. על פניו מאסנו בשתיקה החרישית, נוכחנו לגלות כי המסרים שראינו לנכון להעביר אל המערכת השנקרית, אינם מועילים, או שטיפולם נגוז. אליכם אנו פונים, מעצבים, אנשי תעשיה, כמחנכים. באנו להתחנך כשם שבאתם לעצב אותנו. אין אנו בדמותכם. דבר העורך INDUSTRIAL_VOICE

תשמור על השלמות האישית שלך.../images/Emo36.gif

אני לגמרי מבינה אותך, מאחר ואני בוגרת במלאל וגם שם הלחץ לא קטן... יחד עם זאת, אני חושבת שהשפה הדרמטית לא ממש עוזרת לאנשים להבן מה אתה ממש רוצה להגיד... כמו כן, לא נראה לי שמישהו ימנע מבעדך לקום וללכת, ומשהו בכל זאת מחבר אותך ל"שנקריות" שעליה אתה מדבר. נתון נוסף שאני יכולה לתת לך לגבי אנשים , מטרות והצלחות..זה שאושר הוא למעשה התגברות על מכשולים בדרך להשגת המטרה ואם אדם לא מקיז בדרך דם, יזע ודמעות, הוא לעולם לא יבחין שחווה משהו. אז ככה אנחנו, תדבוק במטרתך, כי אני בטוחה שאם אתה בשנקר, יש לך אחת... האושר בסוף גדול ביותר!!! על כל השאר, אני תמימת דעים איתך, מה גם ששפר מזלי והייתי בחילופי סטודנטים באיטליה, שם השיטה אחרת,הרבה פחות לחץ ובכל זאת למדתי לא מעט... יחד עם כל זאת אני חושבת שלא כדאי להלחיץ את כל המועמדים העתידיים,אלא לטפל בעניין בתוך המערכת, יש לכם ראש מחלקה קשוב. תחשבו על דרך יצירתית לטפל בזה... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

ironman

New member
אולי במקום לדקלם ולכונן תעברי מכללה

לא מבין את הדרמתיות המיותרת שלך ? אני לומד במכללה להוראת טכנולוגיה , זה אמנם לא מקום כזה מוכר , אבל הלחץ בהגשות שם לא רואה את שנקר או כל מקום אחר ממטר , רק שבוע שעבר סיימתי להגיש 4 עבודות עיוניות שיצאו לי 150 דפים ביחד !!! , את קולטת - כתבתי 150 עמודים . את מתלוננת על היחס , וזאת הבעייה , אם היחס בשנקר היה אנושי אז היה לך יותר קל . בלי מילים מיותרות , יכלת לסכם את המכתב שלך במשפט אחד - קשה לנו במקום הזה . אם את חושבת שזה ישנה למישהו אז צר לי לאכזב אותך , אבל את טועה , את לא תצליחי "להמריד" אף אחד נגד המערכת של שנקר . ובנימה פסימית זו אתן לך הצעה אופטימית - לא טוב לך ? חפשי מקום אחר , תאמיני שלא חסר מקומות . הסיבה שאני עונה לתגובה שלך נעוצה בהחלטה שלי ללמוד במכללה להוראת טכנולוגיה ולא בשנקר , היה לי חבר שלמד שם והוא אמר לי שאם כבר אתה לומד 4 שנים לתואר , וגם ככה המרצים הם אותם מרצים , התואר הוא כמעט אותו הדבר , אז למה לא ללמוד בסבבה ? בלי לחץ ? ואולי להצליח יותר . אצלנו במכללה יש לחץ אדיר , אבל הוא לא מורגש מצד המרצים , הם מבחינתם לכוון אותך כמה שיותר , לעזור כמה שיותר ומה שתלוי בך זה להגיש בזמן . בכל אופן - מכירה את המשפט המפורסם ? Actions speaks louder than words ?

למעלה