INR

נוגה26

New member
היי מתושלח

אני ניסיתי את המכישיר,יש לי אותו כבר חודשיים בבית. הייתרון שלו זה שאין לך צורך לרוץ כל הזמן לקופת חולים כגי לבצע את הבדיקה,אלא היא זמינה כל הזמן,היא טובה גם לנסיעות וכד... אבל,אני מוכרחה לציין שהדקירה כואבת יותר מבדיקת דם רגילה והאצבע כואבת גם אחכ,מה גם שהסטיקים והמחטים עולים די יקר.... זהו. מבחינת אמינות היא אמינה בהחלט! בהצלחה !

INR

תודה לך - האם תוכלי לפרט מה המחיר שלו ? ובהמשך - כמה עולים ה-סטיקים / המחטים ? תודה מתושחל הצעיר

nono only one

New member
ממש לא!!!

אני גם הייתי צריכה את המכשיר והקופה לא משתתפת אין להם בעייה שאגיע שלוש פעמים בשבוע לצורך הבדיקה ( זה לא רגליים שלהם)!!! המכשיר עולה בסביבות 3000-5000 ש"ח כן שמעת טוב גם אני קיבלתי חום!!!! הסטיקרים מאוד יקרים 30-40 ש"ח לסטיק כמובן שהשימוש בו הוא חד פעמי !! אז אם אתה כמוני תעשה את החישוב שלוש פעמים בשבוע בדיקה - והמכשיר בקיצור צריך ספונסר/ית ( במקרה שלי אני מתקיימת בקצבת הביטוח לאומי אז !!!!!!! מה לעשות זה המצב מקווה שעזרתי!!! ליאור

נוגה26

New member
ליאור צודקת

אלו המחירים פחות או יותר.... שמעתי שביד שרה ניתן לקבל את המכשיר למס חודשים,אבל המחטים והסטיק עולים 40 שח לבדיקה,אולי תיקח לנסיון.....

1ט ל י

New member
סקרנות... ואולי גם בורות... מה זה

INR? למה צריך לעשות אותה?

nono only one

New member
ממש לא בורות!!!

הלוואי ותשארי בורה בתחומים האלה !!! איי אנאר זו בדיקה שבודקת רמת קרישיות בדם והיא מיועדת לאנשים שסובלים מקרישיות יתר או עברו ארועים מוחיים או שסובלים מלופוס אנטי קוגולנט וקרדיוליפין ( מיותר לציין שאני " מצטיינת" בכל האמור ) לכן יש לתת מדללי דם כמו קומדין ואספירין, יש לערוך את הבדיקה על מנת לדעת מה רמת הקרישה בדם ולפיכך לקחת את הטיפול כלומר לפי רמת האיי אנ אר אז לוקחים את הקומדין אצלי למשל האיי אנ אר לא מתאזן אז אני מקבלת 15 מ"ג קומדין כלומר 3 כדורים וגם אספירין אז לסיכום איי אנ אר זוהי בדיקה המודדת את רמת הקרישה בדם!! בריאות איתנה .......ליאור

1ט ל י

New member
יש לי קרישיות יתר...

אבל טפו טפו טפו, לא היה אירוע... אני לוקחת 325 מ"ג אספירין, ומקווה לא להיות צריכה קומדין אף פעם

קומדין

עם כמות כזו של קומדין כבר מזמן הייתי בעולם הבא - אני לוקח היום כ-5 מ"ג ליום. לאורך תקופה ארוכה הייתי מיוצב ולא היצלחתי לעלות ב-INR, הייתי כל הזמן במספר נמוך - בסביבות ה-2 אז למדתי את הפטנט של שילוב ב-יום אחד כמות קטנה יותר וביום שאחריו כמות קצת גדולה יותר. בנוסף נמאס לי - כן פשוט נמאס לי לבצע את הבדיקות, הם יצאו לי מהאף ומכל הכיוונים ולא ביצעתי בדיקות קבועות ושיגרתיות. לפתע פתאום קפץ לי ה-INR ל-שמיים ועדיין לא עליתי על זה - כאן אני אוצה לשתף את כולם - צבע השתן היה אדמדם עד אדום כהה, כלאמר היה לי שתן בדם, עדייין לא הייתי מודע למצבי הקשה והמסוכן והמשכתי לקחת קומדין כרגיל. משום מה כן עשיתי בדיקת דם רק שביל להיות שקט ואז אחרי שעתיים אני מקבל טלפון מ-רופא המשפחה לטלפון הנייד שלי - יש לך INR 7 שזה הוא מצב מסוכן מאוד. כמובן שבאותו היום לא לקחתי קומדין וגם לא ביום שאחריו וביצעתי בדיקת דם חוזרת ואז התברר שאולי זו הייתה טעות והיה לי INR תקין. אבל כניראה שזו לא הייתה בדיוק טעות - יומיים לאחר מכן בלילה בין שבת לראשון אני חוטף התקף אפילפטי תוך כדי שינה, נושך/חותך את הלשון. כל זה קרה לי ככל הניראה בגלל הקומדין וה"כמה" שהוא דילל לי את הדם. מתושלח הצעיר קומדין

למעלה