inside או מגמות?

ozitex

New member
inside או מגמות?

אני מתחיל ורוצה להכנס לעניינים דרך השתתפות בקורס לימודי שוק ההון. מדובר בקורס הבסיסי של שתיהן. המחירים פחות או יותר זהים ואני מעוניין לדעת איפה הלימודים טובים יותר. דעתכם.

noam4u

New member
שניהם טובים אבל

שניהם טובים אבל תלוי מה אתה מחפש. הקורס של אינסייד הוא יותר ארוך ומעמיק ומכין אותך למסחר פרקטי, דבר שהוא חשוב אם אתה מתכוון לסחור ולנהל תיק עצמאי הקורס של מגמות (עד כמה שאני יודע) הוא יותר הגדרות ומונחים על מנת להכיר את התחום ולא בהכרח מכין אותך למסחר פרקטי עצמאי

אביבוס

New member
נכון

מסכים לגבי מה שנועם אמר על מגמות - לא מכיר את אינסייד. בכל מקום מציעים מפגש היכרות ראשון חינם. לך תתרשם.

kolal

New member
שלום ידידי

ממליץ בחום לבדוק אפשרות ללימודי שוק ההון במכללת קאשפלואו בתל אביב. אתה מקבל שם בסיס חזק ממדריכים שסוחרים לפרנסתם גרידא! וממשיך לפן המעשי-פרקטי. אגב- יש להם אחלה פורום תמיכה בתלמידים באתר המכללה. כל טוב שיהיה לך וחג שמח

shibubu

New member
אני מצתרף להמלצה על מכללת קאשפלו ,אם ברצונך ל

אם אתה מעוניין להיות סוחר פעיל בשוק , המכללה הזו נותנת את המסלול המיוחד שלה לבנית סוחרים במספר תחומים בשוק ההון,כך שבסיום ההכשרה שלך אתה יכול לסחור על כול מימד זמן וולייצר הכנסה אקטיבית ופאסיבית.. יש שם גם שיעורי מבוא להיתרשמות מהלימודים תבדוק באתר שלהם www.cashflow.co.il אגב יש לי עוד 3 חברים שסיימו שם את הלימודים וכיום הם מתפרנסים רק מהמסחר שלהם אז שיהיה לך בהצלחה, נשמח אם תעדכן אותנו בהיתקדמות שלך בתחום אתה מוזמן גם ליצור איתי קשר אחרי ההכשרה שלך לשת"פ [email protected]

למעלה