INSIDE OUT NIGHT סיכום לילה

polyethylene

New member
INSIDE OUT NIGHT סיכום לילה../images/Emo9.gif

איפה ג´וני, הא
כן, לאחר שלוש שעות ארוכות אכן נגמר לו השידור, ופה יושבת לה פולי, עייפה כמו שכבר מזמן היא לא הייתה, מורטת את שיערות ראשה וחושבת איך לסכם את השלוש שעות האלה
אחרי שחשבתי כל השידור שפיל הבריז ביחד עם ג´וני, גיליתי להפתעתי שהוא היה תחת אחת התחפושות (סנטה קלאוס אם אני לא טועה)...
אז מה היה לנו
שידור הזוי לגמרי, ראיונות מוזרים עם אד ות´ום, כשבריאיון עם אד הוא פשוט השמיע קולות מוזרים במקום לענות ובראיון עם ת´ום שובש הקול שלו בכוונה תחילה ועשו חזרות על קטעים מסוימים כדי שזה יצא כמו תקליט שבור, מיותר לציין מן הסתם שקטעי ה "ראיונות" הללו הוקלטו מראש, כמו כל הסרטונים הדי מוזרים שהיו שם.
חוץ מת´ום, קולין אד ופיל היו גם סדאם חוסיין, בוש ועוד שניים שלושה מנהיגי עולם, שישבו סביב מדורת ל"ג בעומר ורבו ביניהם. היה לנו גם סנטה קלאוס שהתפרץ אחת לכמה זמן עם שידור משל עצמו והקריא סיפורי חג מולד. היו לנו די ג´יי ת´ום, די ג´יי קולין ואפשר לומר שקצת די ג´יי אד. כל אחד שם מה שהוא אוהב, וכבר נשמעו הטרוניות הראשונות של האנשים לגבי "איך בוב מארלי ומה הקשר בין מחט לתחת
"... אד לא תיפקד כדי ג´יי אך לקראת הסוף הוא התמרח לו בניחותא בין כל המכשירים שבדרך כלל נמצאים בבעלותו של ג´וני (ושוב נשאלת השאלה היכו ג´וני
). שירים היו ועוד איך, אך אני וחוסר הידע שלי בשירים חדשים יכולה לומר שהיו לפחות שישה שירים חדשים, אם בהופעה חיה או אם ברקע... שיר שבוודאות אני יודעת לומר שהיה הוא punch at the wedding, אבל זה לא בגלל הידע הרחב שלי אלא בגלל העובדה ששם השיר הוא שורה מרכזית החוזרת על עצמה בשיר.... מה עוד היה לנו
שלוש מילים שחזרו על עצמם במהלך כל השידור כפרסומת סמויה למשהו : Reptile Cosmocart Asylum כל המנחש מה הקשר של המילים יבוא על שכרו
זהו, אני כבר לא יודעת מה אני כותבת אז נראה לי שאני פשוט אלך לישון, אולי בבוקר אני אזכר, מי שראה מוזמן להוסיף לרשימה...
לילה, הולכת לישון

actiVEgan

New member
ואני כמובן הפסדתי...

בחצות נכנסתי לאתר שלהם בידיעה שאני הולך להנות והריל פלייר לא עבד. הורדתי את הגרסה החדשה במשך שעה ובגלל שהשרת היה מפוצץ הצלחתי רק אחרי מאבקים ממושכים להכנס לחצי דקה ולראות את ת´ום שר "no no no no no ". אז אני כן מכיר קצת את השירים החדשים וזה אכן היה punch up. לגבי שלושת המילים, פרסומת סמויה זה ממש לא נראה לי. אם בתרגום חפצת - reptile = זוחל, asylum = מחסה (בד"כ, אבל לא הכרח, בהקשר של מקלט מדיני), cosmocart = חומר או מוצר כלשהו שקשור לתעשיית הטבק (יחי האינטרנט וכל הכבוד לגוגל :) ).

Vul2re

New member
asylum

יכול לבוא גם בקונטקסט של בית משוגעים בנוסף למקלט

polyethylene

New member
חחח... חמודים ../images/Emo9.gif

את התרגום המילולי אני יודעת. על החיבור ביניהם אני לא מצליחה לעלות...
עייפה, אין לכם מושג עד כמה

קשר.....?

אנל´א חושב שיש קשר.... אין האנשים מוזרים מדי בשביל להבין אותם..... רואים את סדאם ובוש מחששים להם... וכאלה כלים של דמקה שאין לי מושגגג מה זה היה... גרר... קיצר הכל היה מוזר מאוד :)

לגבי ג´וני (+ קישור להורדה)

אמנם לא צפיתי, אך הקשבתי לשידור עד לסופו. טרם התחילו להשמיע את מחרוזת שירי חג המולד (אני חושב) נאמר שג´וני נעדר מהאולפן כי נולד לו תינוק/ת. מעניין, כי ראיתי באתר "גרין פלסטיק" ידיעה על כך שהשמועות הנוגעות להולדת צאצא לבית גרינווד היו כוזבות. ועוד משהו: יש לינקים להורדת mp3-ים של השירים שהושמעו. והשירים הם כדלהלן: i froze up ו-good morning mr. mcpie (שני שירים חדשים לגמרי), winter wonderland (חידוש נהדר לקלאסיקת חג מולד, שלפי תום הם למדו לנגן תוך שעתיים), punch up at a wedding (שאין צורך להרחיב עליו), וההתחלה של there there, עם קולות משונים (?) של תום. כאחד שלא ממש זוכר איך השיר נשמע במקור, אני יכול רק לשער שזה לא ממש נשמע כמו מה שהמעריצים הכירו מההופעות.

תיקון קטנטן

הם למדו לנגן את winter wonderland תוך עשר דקות, ותום הוסיף "i think it shows". לדעתי ממש לא.

Major Thom

New member
היה כלכך צפוי ../images/Emo4.gif

שדוקא כשיש וובקאסט לא יהיה לי אינטרנט. כלכך צפוי. כלכך.
אוף, אם רק היינו עוברים שבוע אחרי .. שלושהימים אחרי .. לא משנה. היום בבוקר מצאתי בתיבת דואר שלי דיסק שהחבר צרב לי עם האמפי3ים ההם. שמעתי חצי .. את החצי של השירים .. את השטויות שהם אמרו עוד לא ניסיתי לשמוע
הו, ואני שמחה להכריז על חזרתי לפורום אחרי כמעט שבוע של אין-אינטרנט (לא שמישו שם לב שלא הייתי
)
beatles - i´m looking through you

polyethylene

New member
שמתי לב מייג´ור...

וחסרת לי מאוד (ולא רק פה
) איך בבית החדש? מתי עושים אצלך מפגש פורום
catfish - i´m so happy

Major Thom

New member
הבית ממש נחמד ../images/Emo13.gif

מלא ארגזים, אבל ממש נחמד
מפגש פורום ..? כמובן, רק תני לי להרוג את ההורים שלי לרגע .. אין סיכוי פולי, אין סיכוי
וחוצמיזה, אצלך יותר מגניב
beth gibbons - tom the model

Fish in the sea

New member
אהה גם אני שמתי לב...

אי אפשר להגיד שהפורום גסס או משהו,הודות בעיקר ללילה ההזוי שהיה שלשום ולכל הפרוגרסיבים למיניהם,אבל בהחלט משהו היה חסר... ועכשיו כבר לא. ברוך שובך
ופולי,שמתי לב שבזמן האחרון ה-I´m so happy הזה לא יוצא לך מה-np. האמנם? כ"כ שמחה?

polyethylene

New member
לא יודעת אם כל כך שמחה...

אבל, צירוף מקרים מזעזע, תמיד כשאני כותבת פה זה מגיע אליו בווינאמפ. זה שיר מדהים
בהתחשב בעובדה שזה הרכב ישראלי...
bob dylan - Sarah
- עכשיו זה לא catfish...

Major Thom

New member
אוו, הבחינו בחסרוני ../images/Emo9.gif

אוף. וובקאסט. אוף. כמה מתסכל .. פולי, תוכלי לצרוב ולתת לי מתישהו (מיטאפ הבא או משהו ..) ..?
pulp - mis-shapes

למעלה