Instead Of

Just Me

New member
Instead Of

Instead of having fun I feel like a laoded gun. Instead of laughing around I`m trying my personallaty to find. Instead of having a big smile I cry once in a while. Instead of going away and run I`m just staring at the sun. Insread of being with everyone inside I`m being quite and hide. Instead of feeling so great all the time I feel upset. Instead of being healthy I`m being sick and ill. Instead of forget aboute everything I just think and feel. Instead of facing the realaty I live in a big dream. Instead of being who I am I`m being who it seem. Instead of being loved I`m in love with you. I cant hear anything Instead of listening to what`s true.

יקירתי :)

את שירך קוראת כשיר אחרון עם מילותיך אלך לישון מתוקה שלי, ילדה מקסימה אני יודעת שקשה... וקשה עוד יותר אבל תיראי כמה מסביב אנשים אוהבים אותך אני אוהבת אותך ! חושבת איך להראות לך כי את לא לבד חושבת איך ללטף ולעטוף אותך בחום ליבי ילדה שלי - אני יום אחד אמצא את הפיתרון אך עד אז אמלא אותך בנשיקות וחיבוקים ואשלך לך אלפי מלאכים למיטתך שיחבקו בחלומך מאחלת לך החלמה מהירה ! ולילה מקסים לך :)) אוהבת ומתגעגעת עד כאב ענבל

Just Me

New member
מלאך שלי...אחת ויחידה!!!

מלאכית שלי..... רק במילים שלך את עוטפת אותי באהבה ענקית וחמה.... אני לא יודעת עד כמה להודות לך ואיך אבל אני מעריכה את הכל אני מקווה שאת יודעת את זה! השיר שכתבת לי יפיפה...ותודה! אוהבת מאד ומתגעגעת יותר אני דרך אגב.... אני צריכה לספר לך משהו מוזר.... עלייך!

FireAngel

New member
הייתי חייב להגיב ולהזדהות

השיר מהמם אבל יש לי רק בעיה אחת איתו! חלק מהדברים שציינת כרעים אצלי מתפרשים כטובים... אני מקווה שקראת את שירי - מהות האהבה ואם יש לך את כל התסמינים אני מאחל לך הצלחה בכל ליבי!

Just Me

New member
ילד...

מיקי.... לא קראתי את השיר שלך אבל מה שאני הזכרתי בשיר זה הדברים ההפוכים ממה שאני רוצה שייהיה כך שהם לא ממש טובים... תודה בכל אופן אני

TheOutsider

New member
מהמם חמודה...

אבל בסוף יהיה אחרת חייב להיות אחרת לא ? מחכה לעוד....

למעלה