Internet Explorer 7 Beta 2

מתנדב

New member
אני כרגע משתמש עם זה זה נראה

דווקא מעולה, אני רק לא מוצא איפה נמצא הגופנים כי הגופנים טיפה גדול ממה שהיה לי מקודם ואני רוצה להקטין את זה בטיפה מעבר לזה זה נראה בסדר גמור

מתנדב

New member
המקשים alt + shift לא פועלים

צריך פשוט להחליף ידנית למטה בשורות המשימות מעברית לאנגלית יש עדיין באגים שצריך לסדר אותם

uriler

New member
../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo13.gif

כבר מותקן, אהבתי מאוד... alt+shift עובד בסדר. אומנם לא רואים את הסמלך בהתחלה, אבל אחרי החלפה אחת הוא מופיע. תפריטים נוחים, ממשק מאוד נוח ל tabbed browsing. אהבתי מאוד את הפונקציה לראות את כל הtabs ממוזערות אחת ליד השנייה. פונקציית הזום המונה (פינה ימנית תחתונה של כל tab) מאוד נוחה, כבר התרגלתי לזה. לגבי גודל פונט - מייקרוסופט שומרים נאמנות - ctrl + scroll (או לפתוח את classic toolbar ואז יש את התפריטים המוכרים). נקודה שמאוד אהבתי - הסרגל הראשי customizable לחלוטין מבחינת איזה כפתורים... סוף סוף encoding בשליפה מהירה. שליטה (דרך tools) על כל פרמטר שרוצים. אני נותן לזה בינתיים
בפה מלא.

מתנדב

New member
איפה זה נמצא ה classic toolbar ?

ולמה אין למעלה את כל התפריטים של קובץ עריכה וכו'????

uriler

New member
ה classic זה בדיוק מה שאתה מדבר...

תלחץ לחיצה ימנית על איזור סרגלי הכלים, ותשחרר את הנעילה (lock the toolbars). עכשיו תתחיל לשחק ימינה ושמאלה, הוא אמור להתגלות מאחורי משהו. אם לא, בלחיצה ימנית תוסיף אותו לתצוגה (תראה שמסומן עליו V).

מתנדב

New member
אם זה הסתדרתי רק דבר אחד עדיין

לא עובד לי זה ALT + SHIFT בכדי להפוך אותו מאנגלית לעברית

i c e b e r g

New member
זו בעיה ידועה

לפי מייקרוסופט:
IME Hot Key Language Switch -- Users cannot use the Input Method Editor (IME) hot keys to switch language inputs when entering characters into HTML (for example, forms and text boxes.) To work around this issue: Switch the input method using the Language bar icon in the task bar Turn off "Advanced Text Services" on the Internet Control Panel - Regional and Language Options - Languages - Details - Advanced). Note: When you disable Advanced Text Services, you will no longer have a visible Language Bar Icon in the task bar.​

uriler

New member
לי זה עובד...

כשאני לא בתוך תיבה כלשהי... פשוט תלחץ פעם אחת על הרקע של המסך, ותנסה להחליף אז

למעלה