Internet pass-through לא מתחבר למחשב

Internet pass-through לא מתחבר למחשב

שלום לכולם, ברשותי HTC DESIRE HD שנקנה בהונג-קונג. מערכת ההפעלה שעליו היא Android 2.2 רגיל, ללא פריצה, עם רום מקורי של HTC. הבעיה היא עם גלישה דרך האינטרנט של המחשב ע"י אופציית ה- Internet pass-through (למי שלא מכיר - Menu-->Setting-->Wireless & Nettworks). אני מצליח להפעיל את האופציה ולהשתמש באינטרנט של המחשב בעבודה בהצלחה, כולל גלישה והורדת אפליקציות ע"י חיבור הטלפון למחשב עם כבל ה-USB והפעלת ה-Internet pass-through, אך משום מה לא מצליח להתחבר למחשב בבית עם האופציה הזו. אני מקבל הודעת שגיאה "unable to connect to pc". בשני המחשבים - בעבודה ובבית, מותקנת אותה גרסת HTC SYNC, אולם החיבור לאינטרנט שונה - בעבודה הוא חיבור קבוע, ובבית הוא חיבור Dial Up. האם מישהו נתקל בבעיה, ויודע מה דרוש לעשות או להגדיר, כדי להתחבר?

../images/Emo45.gifתודה, התקנת ה-HotFix של מיקרוסופט בלינק

שצרפת, פתרה את בעיית חיבור הטלפון למחשב. כעת אני מצליח להתחבר למחשב ללא הודעת שגיאה. אולם עדיין יש בעיה - אינני מצליח להתחבר לאף אתר אינטרנט או להוריד אפליקציות. הודעת השגיאה שאני מקבל היא "Data connectivity Problem, The server failed to communicate. try again later". כיביתי את ה-FIREWALL וניסיתי שוב, אולם ללא הצלחה. רעיונות?

למעלה