Into the Blue - שיר חדש לקיילי מינוג!

ערן1987

New member
Into the Blue - שיר חדש לקיילי מינוג!

אחרי כמה וכמה דליפות באיכויות לא מרשימות במיוחד משחררת קיילי, סוף סוף, את הסינגל החדש שלה להאזנה מלאה - חברים, תכירו את Into the Blue. השיר לקוח מתוך אלבומה ה-12 שצפוי לצאת במרץ הקרוב (כ-3.5 שנים אחרי אלבומה הקודם Aphrodite) וייקרא Kiss Me Once. על האלבום עבדה קיילי עם אמנים שייתכן ושמעתם עליהם כמו פארל וויליאמס, אנריקה איגלסיאס וסיה.

כך אמרה קיילי על השיר החדש: “2013 was a year of big change, planning and preparation for me and I’m so excited that 2014 is finally here so I can share this new music. ‘Into The Blue’ is really special to me as it encapsulates a lot of what I’ve been feeling – I can’t wait for it to be out there”

מה דעתכם על השיר? איך נשמעת קיילי ביחס למה שהולך בשנים האחרונות בפופ העולמי? האם מדובר בלהיט גדול או בפלופ מביך? האם אתם רואים את הקאמבק שלה מצליח?

RTur

New member
נחמד אבל לא יותר מזה

אני לא מרגיש פה את קיילי מספיק. חסר לי פה את ה"דבר" הזה שהיה מבדיל אותה איכשהו והופך את השיר לקיילי. השיר עצמו גם די חלש לדעתי בתור סינגל קאמבק ונשמע יותר כמו התאמצות גדולה מדי לתפור לה להיט שזה כבר לא עובד. לצערי אני לא רואה איך השיר הזה מצליח. גם לא באירופה שם היא מצליחה יותר. והשת"פ עם אנריקה נשמע לי כמו משהו כל כך מיותר. מעניין אותי לשמוע את השיר/ים שיצאו עם פארל, זה צריך להיות מעניין.

ערן1987

New member
שיר סופר-חמוד

הוא לא מחדש שום דבר אבל הוא פשוט עשוי טוב. הביטים טובים, הפזמון פשוט וקליט, הלחן עושה את העבודה והכריזמה של קיילי נוכחת שם בכל רגע ורגע. זה לא יהיה #1 מטורף ברחבי העולם אבל אני כן חושב שזה יכול להצליח יפה מאוד באירופה ואולי אפילו להגיע למיקום מכובד בארה"ב

ARTPOP

New member
אני מת עליה ומאוד רוצה לאהוב אותה תמיד,

אבל הסינגל ממוחזר מאוד ולא מעניין מספיק. הוא לא גרוע אבל הוא די בינוני ואני מקווה שבאלבום שלה יהיו שירים מעניינים יותר.

למעלה