INTO WHITE & מידנייט פיקוקס בצוללת הצהובה..

mor the only

New member
INTO WHITE & מידנייט פיקוקס בצוללת הצהובה..

קודם קצת רקע כללי על שתי הלהקות האלה.. Into white - שלושה אמני אוונגרד שהיו פעילים בסצינת השוליים הישראלית של סוף שנות ה-90 ונפגשו כעבור שנים בברלין, מגיעים לארץ לסיבוב הופעות לרגל צאת אלבומם החדש בלייבל האינדי הישראלי פית/קית. חברי ההרכב שהיו פעילים בשלל הרכבים כמו זקני צפת, סדרני הדשא, הזוהרים, פעילים כרגע במרכז סצינת האנדרגראונד הרוחשת בברלין והולנד. הלהקה יוצרת שילוב של גאראז' הארד קור אקספרימנטלי חברי ההרכב:מיכה קפלן - באס ושירה,דניאל שרטלר - תופים,תום טללים - גיטרות ואלקטרוניקה מידנייט פיקוקס - הרכב פאנק הארד קור אוריינטלי המשלב השפעות של מוזיקה מזרח תיכונית בתוך המוטיבים הרגילים של הפאנק. הוציאו ב-2006 את אלבומם it's a brutal machine. חברי ההרכב: איתן רודזינסקי - באס ונהמות קרב,רון בונקר - גיטרות,אוהד בולוטין - תופים מי שרוצה לשמוע אותן הנה המייספייסים שלהן: אינטו וייט http://www.myspace.com/intowhite ומידנייט פיקוקס http://www.myspace.com/midnightpeacoc טוב אז אין לי הגדרה לכל מה שהלך שם אתמול... באנו למקום בשעה שהייתה אמורה להיות פתיחת דלתות והיא אוחרה בשעה וחצי
.. אחר כך גם עד שפתחו את הדלתות חיכינו עוד בערך שעה.. היו ממש מעט אנשים.. זה היה ממש מבזה.. היו אולי 20 אנשים כולל עובדים בצוללת.. לא נראלי שהלהקות אפילו הצליחו לכסות אתה ההשכרה של המקום עם הכסף הזה.. אני בטוחה שהיום בהופעה בלבונטין 7 יהיו פי 6 אנשים.. לא יודעת ככה זה בערך הקהל הירושלמי.. לא ממש פתוח להצעות בהופעות אחרות המקום היו מפוצץ.. נראלי שהלהקות היו מופתעות לראות שלמקום שנכנסים יותר ממאה אנשים הגיעו רק 20.. טוב להופעות עצמם.. אינטו וייט עלו ראשונים.. הם נתנו הופעה טובה אבל היה אפשר להישאר אדישים אליה.. "רוב" הקהל ישב.. הם היו בסך הכל טובים.. אחריהם עלו מידנייט פיקוקס.. פה כבר כולם עמדו.. הם באמת נתנו הופעה מעולה.. וקצת היה חבל שהרבה החמיצו אותה.. היום יש להם הופעה בלבונטין 7.. ואני מאוד ממליצה לכל אוהבי הרוק לטעום סגנון חדש ושונה.. וללכת.. אתם לא תתאכזבו
ותודה ליפית:]

choo

Active member
גם בסיטיהול בחיפה לפני שנה היו מעט

כשהפיקוקס הגיעו לחיפה, בהרכב מלא יותר (שכלל גם את יונתן סילבר ומאיה דוניץ - חזי היה חולה) - גם הגיעו מעט מאוד אנשים (15 אנשים בקהל - באולם שמכיל כמה מאות אנשים בהופעות של אהוד בנאי או שלום חנוך). גם שם היה מופע פותח, של ג'אט סאם, שהיה יחסית חלש, ולעומתם הפיקוקס היו מצויינים. אין מה לעשות - כשאתה מופיע כל הזמן בתל אביב, בערים אחרות לא מכירים אותך - יגיע מעט קהל. צריך לבנות קהל על ידי הרבה הופעות - ואני מניח זלאומנים מערים אחרות זה די קשה (מבחינת זמן ומבחינה כספית). אני די משוכנע שאם הפיקוקס יגיעו כמה פעמים, חודש אחרי חודש, לעיר מסויימת, יתחיל להתפתח קהל. האם הם רוצים לעשות את הניסוי הזה? אני די בספק.

למעלה