INTRO PAGE

arnonr

New member
אחלה רעיון

הייתי מוסיף גם עיניים בורקות בחשיכה להגדיל קצת את הדרמה..

eldarinn

New member
התמונות בצדדים נחמדות.

הייתי משחק פחות בכל נושא הפונטים והולך על משהו יותר סולידי וסאנסריפי. נסה לכתוב את כל הענינים ב UNIVERSE CONDENSED.

VooLKan

New member
אחלה עמוד פתיחה

אני חושב שהייתי מוותר על ה if you dare לא יודע זה קצת זול כזה ממש אהבתי הכול אבל אני חושב שזה מיותר :)

zman3d

New member
סיימתי

את ה INTRO PAGE - http://zivcg.com/ שיפצתי כמה דברים ועכשיו זה דיי גמור. מה דעתכם ? אגב, אם מספיק אנשים ישכנעו אותי שהמשפט הזה הורס (שיניתי קצת איך שהוא מופיע) אני יוריד אותו.

mandark

New member
שמע, נאה סה"כ

המשפט באמת זול. שוב משתמשי מוזילה נהנים מאינטרנט איכותי יותר - ב*לא* אקספלוררים המשפט לא מופיע בכלל. גם את שאר העמוד הייתי משפץ. ניראה סימטרי מדי שני הצדדים וגם טיפה משעמם. הייתי מוריד צד אחד (ימין) ודוחף את הטקסט שמאלה. טקסט פשוט, קטן ובלי משחקים. איל

Nebelis

New member
זה לא המשפט שזול. זה הביצוע.

המשפט הוא לא הבעייתי. השקעת כל כך הרבה בתמונה שנראה מדהים והפלאד עם dissolve פשוט מוריד מהערך. אני לא רואה שום סיבה שלא תופיע המשפט אבל המעבר שלו מפונט לבן בדיסולב לפונט אש ממש לא מרשים. אם המעבר היה נעשה ע"י אש ששורפת את כל הטקסט לדוגמא וומשאירה את ה If you dare...זה היה מתחבר. זה סתם דוגמא אבל אני מקווה שאתה מבין את הכוונה- לחבר את שני המשפטים שיהיו מאותה משפחה.

arnonr

New member
אני דווקא חושב שהמשפט הוא הבעייה..

כתבת שאתה הולך על משהו מקורי, והמשפט הזה הוא בין השחוקים ביותר שקיימים. רואים אותו כמעט בכל חור... העמוד שלך מרשים לאללה גם בלעדיו. אבל כמו ש Nebelis כותב בחתימה שלו - זו רק דעתי..

למעלה