iOS 5 beta על ה-iPhone שלי

Ronen Ys

New member
תפס... נו טוב

אז אני מבין ששוב זה תלוי באמריקאים
אני רואה הרבה ישראלים משתמשים בBBM

Oded Krauss

New member
iOS 5 beta על ה-iPhone שלי

תודות לחבר טוב בעל חשבון מפתחים התקנתי את המערכת הפעלה על המכשיר שלי. אמנם ישנם באגים צפויים מראש של beta, אבל אין ספק שהיא מדהימה.... בקרוב אפרט את רשמיי :)

Oded Krauss

New member
פיצ'רים לא פעילים ובאגים

להלן כל הפיצ'רים הלא פעילים והבאגים שאיתרתי עד כה- icloud- לא פעיל, הבטא פתוחה רק בארה"ב. rich text במיילים- לא פעיל משום מה בעברית. יישום מזג אוויר במסך notifications החדש- הטקסט עולה על הטמפ' לעיתים... itunes sync- למרות שהתקנתי את ה-itunes 10.5 שרלוונטי לבטא, הסנכרון ב-WIFI לא ממש עובד... עדכון תוכנה ota- לא פעיל, אפילו ברמת בדיקה האם קיימת גרסה חדשה. itunes- אם קיים שיר לא תקין להשמעה, ה-itunes עוצר את הניגון לחלוטין ולא קופץ לשיר הבא, כמו בגרסאות קודמות. imessages- הפיצ'ר לא אותר כלל :) הכתיבה בעברית לא הכי תקינה, ישנן אפליקציות שהוא מעלים את הטקסט, בכתיבת SMS הסמן נשאר תמיד בתחילת השורה ולא ניתן ל"קפוץ" לאות האחרונה בהודעה (הוא מאפשר סימון רק עד למילה הלפני אחרונה). העתקת טקסט- מתקשה להעתיק טקסט בספארי, "מוותר" על אותיות :) זהו, so far...

Oded Krauss

New member
באג נוסף ששכחתי

בפתיחת אפליקציות בעברית (כלומר מיושרות לימין), האפליקציה תמיד תיפתח על הדף השמאלי ביותר שקיים באפליקציה ולא במסך הראשי של האפליקציה. צירפתי צילום מסך בשביל הדוגמה...

Oded Krauss

New member
פיצ'ר מבורך

בזמן כתיבת הודעה, במידה ועברתם לאנגלית ואתם רוצים לחזור לעברית, המקלדת חוזרת ישירות לעברית ולא עוברת למקלדת אמוג'י כמו בגרסאות קודמות. מיותר לציין שהמקלדת אמוג'י מובנית בגרסת 5 ולא מצריכה הורדת תוכנות ש"משחררות" אותה...

Ronen Ys

New member
עשיתי את זה על IOS 4 בטה

זה היה סיוט לעבוד עם המכשיר ככה, צריך לקחת מכשיר שהוא לא משומש ביום יום ולבצע זאת, אחרת סובלים מכל מיני בעיות וכמובן העובדה שהמכשיר לא שמיש כמכשיר ?
בכל מקרה לדעתי IOS 5 לא הלהיבה אותי, אני חושב שאפל יכלו סוף סוף לצאת מהמינימליות שלהם, מצד שני כאשר הבת שלי שאוטוטו ב4 יודעת לנווט באייפוד טאצ' כמו מלכה זה אומר שכנראה אפל צודקים

Oded Krauss

New member
דווקא לא נורא

הבאגים כרגע סבילים... אני לא מוצא את המצב כבעייתי בתפעול היומי של המכשיר... המערכת, כשתבושל סופית, לדעתי תהיה מדהימה.... אגב, מצאתי את הפיצ׳ר של imasseges ,הוא פשוט מוטמע בהודעות עצמן, רק שאין עם מי כרגע לבדוק אותה...

Ronen Ys

New member
אם כבר דיברת על imasseges

אז עוד משהו מבית היוצר של אפל, יוצרים מערכת פנימית משלהם, למשל הFACETIME לא שווה כלום אם רוב החברים שלך לא משתמשים באחת ממוצרי אפל, אז מה הם עשו בזה? ובכלל, כאשר אנשים שומעים שיחות ווידאו הם מצפים להתקשר לכל לקוח שיש לו מכשיר דור 3 תומך שיחות ווידאו ולא רק לאייפון, לא חושב ככה?

Oded Krauss

New member
יש משהו בדבריך

לגבי הפייס טיים המיותר. לי יצא להשתמש בזה פעם אחת בלבד... אבל לגבי ה-imassages לדעתי זה יתפוס יותר... באג מוזר בנוגע להודעות, הודעות מופיעות פעמיים לעיתים, למרות שהתקבלו פעם אחת בלבד

Ronen Ys

New member
אולי אם אפל יפיצו את התוכנה הזו גם למערכות

אחרות ולא רק IOS" אחרת זה יהיה כמו פייסטיים.

Oded Krauss

New member
icloud

בשעה טובה הצלחתי לגבות את המכשיר ל-iCloud... אמנם זה לקח 9 (!) שעות,אבל ניחא. הבעיה העיקרית היא, שאין לי גישה לאתר שייפתח עם פתיחת השירות וכמו כן, המכשיר לא ממש גיבה את כל התוכן עליו (איפון 32GB, ככל הנראה גיבה רק תמונות, א"ק וכיו"ב....), אבל לפי המכשיר תהיה אפשרות להרחבת הנפח לגיבוי.

Ronen Ys

New member
אני חושב לעצמי על התרחבות הנפחים

מול מהירות הגלישה, ז"א מהירות העלאה באינטרנט שדרושה לביצוע פעולות כמו שביצעת עכשיו בגיבוי, 9 שעות להחזיק את האייפון און לין? לדעתי זה לא ממש רעיון טוב, וגם לא ממש נוח במיוחד שמשביתים את המכשיר שדרוש לשימוש יום יומי.

למעלה